bazár, predaj, inzercia, predám

SZEPESI KUSZKA JENŐ - Slovenská dedina

Kategória: Umelecké predmety

SZEPESI KUSZKA JENŐ Olej zreštaurovaný
SZEPESI KUSZKA JENŐ - Slovenská dedina
Podobné inzeráty
Szepesi Kuszka Jenő- Tatry, original obraz cca 1920
Predam obraz od Szepesi Kuszka- Tatry Olej na kartóne Rozmery:20x27 cm bez rámu Signovane vľavo dole Na rubovej strane je exportná pečiatka Maďarskej národnej galérie potvrdzujuca export
Chalupy pri jazere
Eugen (Jenő) Szepesi-Kuszka , olej na kartóne , 34 x 45 cm , znač. vpravo dole.
Eugen Szepesi-Kuszka
Olejomaľba na dreve pod sklom,rozmer 32*19
Hajnal exkluzívny obraz 100x120 cm
Hajnal je maďarský rodák (1935). Dlhodobo žil v Košiciach a od roku 1990 býva v Prahe. Výtvarné umenie študoval u slovenských maliarov Júliusa Nemčíka, Ľudovíta Felda a Júliusa Bukovinského, tiež u profesora Akadémie výtvarných umení v Budapešti Jenö Barcsaya.
Obraz – Na jarmoku – PETERDI Gabor – 1930 – olej na plátne
Predám obraz – Paradajkový jarmok (Paradicsomvásár) – Autor: PETERDI Gábor / Rok: 1930 / Technika: Olej na plátne / Typ diela: Výtvarné umenie / Rozmery obrazu v ráme: 56 x 66 cm / Rozmery plátna: 41 x 51 cm / Značené: Značené vľavo hore "Peterdi Gábor", vpravo hore "1930" / Značenie na zadnej strane: RAZÍTKO – Friedrich Ast, pozlacovač – Vergolder – Aranyozó, Bilder und Rahmen-Handlung, Bratislava (Pressburg), Promenade 22. Diela tohto autora sa nachádzajú v zbierkach významných svetových galérií! V prípade záujmu a po vzájomnej dohode môžem na dielo dať vystaviť znalecký posudok. Vystavené: Ernst Múzeum, Budapešť, október 1930 Výstava maliarov Csontváry Kosztka Tivadar, Fenyő György, Kirchner Jenő, Peterdi Gábor – položka 73, sála 4, obraz 73. Toto je jeden z mála stále existujúcich obrazov z úplne prvej Peterdiho výstavy. Autor mal vtedy 15 rokov a na jej základe získal prestížnu Rímsku cenu (Prix de Rome). Z Ríma presídlil do Paríža a odtiaľ v roku 1939 do USA, kde pôsobil zbytok svojho života.
SUPER DARČEK PRE TURISTU - Stieracia mapa Slovensko XL Zlatá
Ponúkam stieraciu mapu Slovenská republika - dôvodom je nevyužitie. Objavujte najzaujímavejšie historické pamiatky a to najcennejšie čo nám história a príroda zanechali! Poznávajte Slovensko s našou mapou hrou, kde cestujete po Slovensku a potom si navštívené miesta zotriete na krásnej ručne maľovanej mape Slovenska. Po navštívení miest si zotriete zlatú vrstvu z mapy a pod ňou sa ukrýva nádherná ručne maľovaná mapa Slovenska, ktorá osloví úplne každého. Skvelo sa vyníma na stene, je to perfektná dekorácia a zároveň je to váš súkromný bedeker ! Ponúkam v originálnom balení aj s originálnym papierom pri samotnej mape. Možnosť poslať na dobierku cez packetu alebo slov. poštu (+5€)