bazár, predaj, inzercia, predám

T rex dráha s autíčkom

Kategória: Hračky

Predam auto drahu s autickom, ktore po vystartovani prejde okruhmi az do papule dinosaura rexa a zavrie sa. V dobrom stave, cast je malo pouzivana a cast je nova nerozbalena.
T rex dráha s autíčkom
Podobné inzeráty
Netopier Noctu a Hotwheels City T-Rex dráha
Predám netopiera Noctu a Hotwheels City T-Rex dráhu spolu za 20 Euro. Obe hračky sú kompletné plne funkčné ako nové, bez poškodení po jednom dieťati. Pôvodná cena Hotwheels T-Rex bola 60 Euro Pôvodná cena Noctu bola 70 Euro V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. čísle . K dráhe zadarmo pizzeria, dráhy a 3 autíčka T-Rex preberá mesto Hot Wheels a búra mestské budovy. Pokús sa zničiť obrovského dinosaura pomocou áut, nalož svoje auto do vystreľovača a potom naraz do T-Rexa a pokús sa ho zničiť. Kompatibilné s ďalšími Hot Wheels City dráhami. Balenie obsahuje 1 autíčko. Postav si svoje vlastné Hot Wheels mesto a dojazdi so svojimi autíčkami až k pizzerii. Všetky mestské časti z tejto kolekcie je možné jednoducho spojiť dohromady vďaka novému spojovaciemu systému, ktorý je kompatibilný aj so všetkými oranžovými dráhami S netopierom menom Nocto si užijete veľa rôznorodej zábavy. Disponuje viac ako 50 interaktívnymi funkciami. Chová sa podľa toho, akú zo šiestich nálad práve má. Môžete ho tiež prepnúť do šiestich módov
Vlacikova dráha
Predám drevenú vlacikovu dráhu s bohatým príslušenstvom. Dráha obsahuje 160ks koľajníc( zaoblené koľajnice s napojením na mosty, dlhé a krátke rovné kolajnice, dlhé a krátke zaoblené koľajnice, výhybky, prejazdy), depo, požiarnu a policajnú stanicu, domček, zastávku, benzínku, rôzne mosty,letisko, lietadlo, loď, žeriav, značky, stromy a rôzne autíčka a vlaky s postavickami + komplet vlacikova dráha džungľa s funkčnými mostami so zvukami vodopádu a džungle a funkčným autickom na baterky. Ak má vaše dieťa rado vláčiky, táto dráha mu ponúka veľa možností, ako si dráhu poskladať a rozvíjať tak jeho kreativitu.
Paw Patrol Chade rescue set draha s autíčkom
Draha s autíčkom aj pôvodnou krabicou Minimálne hrane, osobny odber blizko AVION, v pripade zaslania + postovne, kontakt SMS
Hot wheels
Predam synovu zbierku hot wheels: Ohniva draha s autickom - 10€ Vystrelovacia draha s autickom - 9€ Cerveny dinosaurus s uatickom - 5€ Motorizovana mega garaz na baterky - 29€ (uz sa nepredav) Doplnky k draham - 10€.(spolu) Osobny odber Bratislava Ruzinov. Vsetko TOP STAV bez krabic. .
Ohybna draha s autickom
Predam ohybnu drahu s autickom na baterky. Plne funkcne. Idealne osobny odber v BA.
Vlacikova draha HAPE
Vlacikova draha ,,horska bana,, od vyrobcu HAPE. Draha je drevena, drobne sucasti plast/kov. Pouzivana velmi malo, bez poskodenia- mikrosuchance (inak to neviem nazvat). K drahe mame aj originalnu krabicu. Rozkladatelna, predavame v rozlozenom stave v krabici. Viac detailnych obrazkov najdete na nete pod nazvom ,,draha horska bana hape,,.