bazár, predaj, inzercia, predám

Tabletovaná soľ do zmäkčovača

Kategória: Ostatné

Predám tabletovú soľ do zariadení na úpravu vody (zmäkčovanie vody, odstránenie dusičnanov, atď.)
Kvalitná Rakúska štvorhranná soľ 99,9%.
Top 1 na trhu!
Pri väčšom odbere viem zabezpečíť aj prepravu .
Kus 25kg /10€
Tabletovaná soľ do zmäkčovača
Podobné inzeráty
Bazénová soľ 25kg
Predáme kvalitnú bazenovu soľ máme aj taliansku morskú soľ v 25kg vreciach. Vhodná aj na varenie. Mame skladom priemyselnú,krmnu soľ a iné. Cena vrátane DPH. Možnosť dovozu pri väčších množstvách. (10 balení nieje väčšie množstvo). Sme veľkoobchod možnosť dodania aj v paletových množstvách. Morská sol 12eur. Bazenova Saltech 9eur. Tabletovana sol 10e.
Predám posypovú soľ balenú v 25kg vreciach na palete 1200kg
Predám krmnú/posypovú soľ balenú po 25kg zrnitost 0-2mm. Soľ je určená na krmné účely ale môže sa použiť aj na zimnú údržbu ako posypová soľ. Obsah chloridu sodného 99% S protihrudkovacou látkou. Soľ je bielej až šedej farby, v závislosti od ložiska ťažby. Cena je uvedená za 1200 kg vrátane DPH. Možnosť prepravy vrámci Slovenska paletovou prepravou +50€. Soľ máme skladom celoročne dodanie do 3 pracovných dni. Kontakt mail/mobil kedykoľvek. Ďakujeme
Tabletovaná soľ
Predám tabletovanú soľ - SALTECH. Možnosť aj väčšieho - paletového odberu.
Soľ Tabletovaná pre zmäkčovače vody
Predám veľmi kvalitnú tabletovanú soľ pre filtračné a regeneračne stanice. Cena je 11eur za 25 kg vrece. Len osobný odber. Do Popradu viem doviezť.
Solárne panely + 300 L zásobník
Dobrý deň, predám komplet set solárnych panelov (2ks) + bojler + všetky potrebné veci na spustenie celej sústavy. 1. Solárny kolektor SOL 250-V 2ks 2. Nepriamoohrevný zásobník UBVT 300 DC 1ks 3. Expanzná nádoba 18 l 1ks 4. Čerpadlová skupina Eco+ 1ks 5. Prepojovacia sada pre 2 kolektory 1ks 6. Základná upevňovacia sa pre 2 kolektory (rovná strecha SOL 200-V a SOL 250-V) 7. Nemrznuca zmes do kolektorov 25 Litrov Všetko je nové, zabalené, ani raz nespustené. Od všetkého mám doklad, záruku. Predám aj samostatné panely bez bojlera (cena 2100€) Viem dohodiť aj veľmi šikovného vodára ktorý má s týmto bohaté skúsenosti. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať.
Elektrický mlynček na korenie a soľ PRESIDENT, 2 v 1
Elektrický mlynček na korenie a soľ PRESIDENT, 2 v 1 / Tescoma