bazár, predaj, inzercia, predám

Tabula a ceduľa Slovenský znak.

Kategória: Zberateľstvo

Dobrý deň mám záujem o totožné smaltované cedule a tabule zo statným znakom Slovenským. Ponúknite z hocijakým nápisom a aj v zlom stave. Píšte na email. Za každú v bezchybnom stave platím 200 eur.

ceduľa, tabula, vývesný znak.
Tabula a ceduľa Slovenský znak.
Podobné inzeráty
Cedule,  tabule plechové,  reklama....
Predám reklamné predmety značky kofola: Kofola veľká Ceduľa 30€ Kofola malá plechová cedula 20€ Bočná reklama kofola 15€ Podnos nový 10€ MAGGI veľká lisovaná cedula 56€ vyrobca - 2007 PERSIL lisovaná cedula PREDANÉ!!! Rozmery sú na fotografií, viac informácií e-mailom. Telefón nedviham, ďakujem veľmi pekne za pochopenie. Tovar odosielam až po úhrade vopred na účet zasielkovnou alebo poštou. Na dobierku neposielam!!!
Plechova tabuľa Jawa viac ks
Plechova tabula retro cedula Jawa . Rozmer 20x30cm , cena 9,50€/kus
Plechová ceduľa s retro motívom
Originálna plechová ceduľa s retro motívom použite. Kus 15€
Český znak smalovaná tabuľa
Na predaj smaltovaná tabuľa, rozmery 30x30 cm, váha 1 kg. Posielam aj na dobierku. Prípadne výmena za iné smaltové tabule.
Kúpim cedule poisťovní
Kúpim staré tabuľky poisťovní. Stav ľubovoľný, ale preferujem poškodené, zničené, zlomené, hrdzavé, nekompletné. Stará Cedula tabula poisťovňa smaltovaná plechová pojistovna
Tabula, Tabule, Cedula, Cedule
Do zbierky hladam staru reklamu, cedule, plechovky, stare uctenky, automat, mincovnik a pod.,cca do roku 1939.Mam zaujem aj o celu zbierku pripadne. Ponuknite prosim.