bazár, predaj, inzercia, predám

Tabuľky

Kategória: Ostatné

Plechové tabuľky, pre mňa už nevyuzitelne
Tabuľky
Podobné inzeráty
Celoživotné informačne/ dekoračne/výstražne tabuľky
Vyrobím rôzne,výstražné tabuľky aj podľa vášho návrhu "BIOLOGICKÉ NEBEZPEČENSTVO VČELY"a "OBJEKT MONITOROVANÝ KAMEROVÝM SYSTÉMOM " -spravím rôzne tabuľky s názvom podľa vašich predstav !!! -farby sa daju dať rôzne. BIOLOGICKÉ NEBEZPEČENSTVO VČELY: Tabuľka spĺňa všetky predpisy podľa vyhlášky č. 285/2017 Z. z. Vyhláška Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky o identifikácii a registrácii včelstiev BIOLOGICKÉ NEBEZPEČENSTVO VČELY: 8€ Tabuľa je plastová veľkosť 220x200mm. OBJEKT MONITOROVANÍ KAMEROVÝM SYSTÉMOM: 8€ Tabuľa je plastová veľkosť 205x200mm. BIOLOGICKÉ NEBEZPEČENSTVO VČELY aj s adresou,email,tel. číslo: 10€ NEPOVOLANÝM VSTUP ZAKÁZANÝ:8€ VSTUP ZAKÁZANÝ :8€ ZÁKAZ PARKOVANIA :8€ číslo domu : 6€ VAROVANIE priestor je monitorovaný kamerovým systémom : 10€ -veľkosť a rozteč dier môžem upraviť Doprava : !!!Pri každej DOPRAVE do 24 hod u vás doma!!! -Cena poštovej zásielky: -na dobierku je +3,50€. -Platba na účet +2,50€. (doporučene a 1.trieda) - osobný odber. - po dohode doveziem !!!Pri objednávke nad 45€ poštovné zadarmo!!! **Celoživotná záruka proti vyblednutiu** Všetky tabuľky sú z materiálu PETG, vodeodolný, neohýba sa od vysokých teplôt slnka (plast vydrží 110°C) --pozrite aj iné inzeráty-- Prusa i3 mk3S
Knihy a tabuľky k používaniu, zberateľov:
- Tabuľky pre odborné školy :matematika, finančná matematika, hospodárske počty, chémia, fyzikálna chémia, fyzika - Oceľové stavebné doplnkové konštrukcie, - Matematicko – tech. tabuľky pre učňovské školy, odbor stavebníctvo Cena symbolická - dohodou. Do Trenčína, doručím, poslať môžem.. Tel.
Predám svadobné rekvizity / fotokutik
Cena je za všetky rekvizity spolu - tabuľky na písanie kriedou a drevené dekorácie. Maju jemné známky používania. Nájdete tam napr. aj tieto tabuľky: Lokalita pre osobný odber - Chorvátsky Grob. Poštou posielam iba v prípade uhradenia plnej sumy vopred na účet.
Svetelné tabuľky
Predám záchranné svetelné tabuľky "úniková cesta" "smer na dosiahnutie bezpečia" "vchod" cena za kus 10,-Eur
staré smaltované tabuľky na chalupu
Predám staré smaltované tabuľky - súpisné čísla domov.Každá stará smaltovaná tabuľka je vo veľmi zachovalom stave.Rozmery modrobielych tabuliek sú 20 x 15 cm.Vek modrobielych tabuliek odhadujem na 80 rokov.Rozmery bieločiernych tabuliek sú: 24,7 x 20 cm.Smaltovaná tabuľa vhodná na starý dom, chatu , chatku, chalupu alebo do zbierky pre zberateľa. Cena za kus je 14 € Predaná smaltovaná tabuľka číslo 2,5,17,18,22,25,116 !!!!! Mám viacej zaujímavých vecí v ponuke. Posielam na dobierku. Poštovné podľa cenníka slovenskej pošty.
rekvizita na svadobné fotenie Sme Svoji ružovo modré
Predám originálne tabuľky na svadobné fotenie, sú vyrobené z preglejky hrúbky 3mm, ručne maľované vodouriediteľnými farbami a prelakované. 2 vrstvy 3D efekt Veľkosť: ovál 17 x 10,5 cm, výška tabuľky s rúčkou 29 cm Kupované na sashe, pôvodná cena 18,90 eur Pošlem poštou alebo osobný odber Prešov.