bazár, predaj, inzercia, predám

Taekwondo kimono

Kategória: Ostatné

Predám Taekwondo kimono nové veľkosť na výšku cca 150 - 160 cm
cena: 20 €
Taekwondo kimono
Podobné inzeráty
Predám japonské kimono
Predám slávnostné japonské kimono kupované v Japonsku v meste Kyoto. Skladá sa z: Juban kimono, zelenej farby Montsuki kimono, modrý vzor Montsuki jarou bunda, modrej farby Hakama, bielo šedej farby Obi opasok, bielej vzorového farby Tabi ponožky, bielej farby Haroi humor uzol na bude, hnedej farby Satla drevené sandále. Všetko je originál z kvalitných materialov. Nenosené, iba na fotenie a skúšanie.
Predám kimono na Brazílsku Jiu-Jitsu
Ahojte. Predávam kimono na Brazílsku Jiu-Jitsu značky kingz europe. Kimono je používané ale v perfektnom stave tak ako od novoty. Veľkosť je F1 čo znamená že je vhodné pre výšku 160cm. Dôvod predaja je, že kvôli úrazu som musela skončiť s Jiu-Jitsou. Kimono bolo kúpené za 130€ preto predávam za 100. Cena je pevná nevyjednávam tak isto ani nevymieňam a ani neposielam poštou a ani na dobierku. Iba osobný odber Bratislava, prosím len seriózny záujem. Prípadne ma kontaktujte na čísle ďakujem.
Dievčenské kimono VENUM
Predám značkové dievčenské kimono - VENUM v dobrom stave. Na BJJ šport. Veľkosť C1, na výšku 123-136 cm. Pôvodná cena 106€.
Čierne kimono/sako
Predám čierne kimono/sako/kardigan/prehoz na plavky. Je nové. Veľkosť S/36.
Damsky zupan v style kimono Forever21
Damsky zupan v style kimono Forever21 Velkost: L Stav: Nenosene Farba: Ruzova Cena: 7e plus postovne
Kimono - KARATE
Detské kimono na výšku 140 cm - 150 cm s opaskom