bazár, predaj, inzercia, predám

tahaci konik goki - novy

Kategória: Hračky

tahaci konik goki - uplnr novy, nepouzity
tahaci konik goki - novy
Podobné inzeráty
Veľký plyšový koník so sedlom a zvukom/ nové
Predám veľkého plyšového koníka s príslušenstvom, koník je nový, napoškodený, originál, farba viď. foto. Koník je veľmi jemný je bohato zdobený detailmi. Je vyrobený z vysokokvalitného plyšu, vďaka ktorému je koník veľmi mäkký a prítulný. Plyšové zvieratko unesie až 100 kg a vďaka zvukovej funkcii je jazda na ňom ešte realistickejšia a zábavnejšia. Plyšový kôň sa stane najlepším priateľom detí. Koník po zmačknutí ucha vydáva zvuky ako kňň, erdží a vydáva zvuky ako keď chodíkopytami po dlažbe, cvála a podobne. Koník má ocelový rám čiže je odolný a unesia až 100 kg. Sedlo a popruhy sa dajú dať dole. Parametre koníka: Farba: tmavohnedá Materiál: plyš + oceľový rám Rozmery: 91 x 78 cm (dĺžka x výška) Výška sedadla od podlahy: 44 cm Maximálne zaťaženie: 100 kg S funkciou zvuku Sedlo a opraty sú súčasťou dodávky Potrebné sú 2 x batérie AA, ktoré sú súčasťou balenia Vekové odporúčanie: Vhodné pre deti od 36 mesiacov Materiál: Polyester: 100% Pôvodná cena koníka v e.shope je 85,- Euro, moja cena 40,- Euro. Pozrite aj moje ostatné ponuky. V rámci Slovenska zasielam na dobierku poštou alebo kuriérom, prípadne osobný odber. Kontaktovať na e.mail. Kontaktovať na e.mail, číslo je vymyslené.
koník na skákanie, hojdanie
Koník na skákanie s plastovou podnožou na hojdanie. Možné použiť s alebo bez podstavca. Vhodné pre deti od cca 1 roka. rozmery 45 cm dlhé, 54 cm vysoké. Koník je v TOP stave, veľmi kvalitná hračka z kvalitného materiálu, kvalitnou potlačou. Vhodné ako rehabilitačná pomôcka. Nie je to žiadna lacná napodobenina. Kupované ako komplet (koník + podnož) za cca 60Eur. Uprednostňujem osobný odber Bratislava - Petržalka. Farebné skákacie zvieratká sú výborným prostriedkom pri rozvíjaní motorického vývoja dieťaťa – pomáhajú nacvičovať stabilitu, rovnováhu dieťaťa a vzpriamený sed. Nafukovací koník Rody pomáha udržať správne postavenie bedrového kĺbu a posilňuje chrbtové svaly. gclid=CjwKCAjwhdWkBhBZEiwA1ibLmPHMTHXVjVXa8u7cPCmLPjIjk_RDx8aFpD6s9wwTbegXoN3RSfA2bhoCBawQAvD_BwE#/1-farba-cervena hojdací podstavec
DJECO PUZZLE, GOKI PUZZLE, OTAVIUS DOMINO
Predám ako nove detské doplňovačky a puzzle DJECO PUZZLE, GOKI PUZZLE, OTAVIUS DOMINO
Drevená skladačka Goki - drevená abeceda
Predám peknú skladačku Goki, kde zo 4 drevených kociek dieťa skladá rôzne obrázky podľa drevenných predlôh. K tomu darujem drevenú abecedu s magnetkami. Pozrite aj moje ostatné inzeráty:
Sklenené guličky Goki
Predám nové sklenené guličky Goki, balenie obsahuje 25 ks rôzne veľkých sklenených guličiek v bavlnenom vrecúšku s drevenou jamkou. Úplne nové, nepoužité, zostali mi ako nevyužitý darček. Cena 2€ + dobierka (v obchode stoja okolo 15€) alebo pridám zdarma k niečomu z mojich inzerátov. Posielam aj cez Packetu.
Hračky a doplnky pre deti
Ahojte, tieto veci mi zostali Kresky abeceda 1€ Janod hlava tigra trblietky a flitre vek 7+ 9€ Janod švihadlo líška 4€ dostupné 2ks Janod švihadlo zajac 4€ ❌ PREDANÉ Small foot švihadlo 4€ Goki kompas 1€ Goki lupa 4€ Natruba hrkálka 7€ ❌ PREDANÁ senzoricke loptičky 7€ ❌ HNEDÉ PREDANÉ Natruba hryzátko medvedik čistotný 7€ Mushie silikónové kefky 3€ balenie 60 aktivit montessori pre babatko 7€ nova Montessori pro nechapave 6€ nova Na dobierku neposielam. Osobny odber mozny v NR alebo vo Vinodole