bazár, predaj, inzercia, predám

Talianske retro kombi WC s umývadlom

Kategória: Kúpeľne

ArtCeram Civitas Retro Wc s umývadlom 68x50 cm. Pôvodná cenníková cena 1360 €. Výstavná vzorka z kúpeľňového štúdia. Umývadlo má jeden otvor pre batériu. Cena je bez batérie a bez doplnkov.
Talianske retro kombi WC s umývadlom
Podobné inzeráty
Predam talianske umyvadlo
Predam toto talianske umyvadlo Kuma rector60x40,5 nepouzite.
Skrinky s umyvadlom
Na predaj,zachovalú závesnu zostavu skriniek s umyvadlom na stenu,skladá sa z 3 skriniek jedná dvojdverová dve jednodverové s umývadlom,dlžka je 141cm za 120€.V prípade záujmu volajte na t.č.:.Nie SMS.
Skrinka s umyvadlom zo SIKA, uplne nove, vyhodnejsia cena
Predam skrinku s umyvadlom, uplne novu. Kupili sme nespravny rozmer. V ramci Presova doveziem k vam. Stala 107,33 eur + doprava 20 eur = 127.33 eur, predam za 85 eur aj s dovozom. Usetrite cas aj peniaze. Dam Vam aj blocek o kupe, 2 rocna zaruka. Kupovane pred par dnami Mozte si to pozriet aj na stranke Siko Kúpeľňová skrinka s umývadlom Jika Litt 40x22,1x67,5 cm v šedej farbe H
Predám WC kombi JIKA Lyra
Predám plne funkčný splachovací WC kombi JIKA Lyra. Doska je žĺtkový motív. WC kombi s hlbokým splachovaním. Zadný odpad. S bočným napúšťaním a s hlbokým splachovaním. Vrátane nádrže s armatúrou Dual Flush, splachovanie na 3 alebo 6 litrov. Iba osobný ober v celku, misa, nádrž a doska.
Marbec nábytková zostava
Umývadlo, podumývadlová skrinka ‐ pult pod umývadlom z liateho mramoru, šuflík BLUM Push to Open, zlatá batéria Maier s kryštálmi Swarovski, zlaté talianske umývadlo ArtCeram. Výstavná vzorka z kúpeľňového štúdia. Pôvodná cena 2260 €.
Skrinka s umývadlom a batériou
Predám skrinku do kúpeľne s umývadlom a batériou, šírka:57cm, výška: 85cm, hĺbka: 30cm. Z poličiek je povypilované, inak v dobrom stave. Cena: 20€, len osobný odber Levice.