bazár, predaj, inzercia, predám

Tanečný hrajúci koberec

Kategória: Hračky

Predám hračku hrajúci tanečný koberec nikdy nepoužívané plne funkčný
Tanečný hrajúci koberec
Podobné inzeráty
Tanečný sál, Bella alias Kráska z Disney rozprávky
Tanečný sál v zámku, prekrásny hrací set pre princeznú Krásku zo známej Disney rozprávky Kráska a zviera. Princezná sa môže ľahko roztočiť pomocou naťahovania a potom tancuje, je to veľká zábava. Môže tancovať na parkete v paláci alebo v izbičke na podlahe a bál sa môže začať. Hodiny sa dajú posúvať. Chýbajú niektoré časti, hore na balkóne po bokoch čajník a svieca a skriňa. Možný osobný odber v Nitre. Číslo vymyslené, v prípade záujmu píšte prosím mail.
Hrajúci stolček
Predám hrajúci stolček. Funkčný, hraje, svieti. Cena 5 eur. Pozrite ďalšie moje inzeráty.
CHICCO Hrajúci a svietiaci mesiac so škriatkom
Ideálny na cesty, nad postieľku. Mesiac svieti a hrá klasické melódie. Hrajúci a svietiaci škriatok je ideálna hračka pre zaspávanie dieťaťa a jeho upokojenie. Jemne svietiace panel v podobe nechtíka hrá klasickú hudbu od Mozarta alebo Bacha. Je možnosť dvojakého použitia: svetla a hudby alebo len svetla. Hračka sa pomocou nastaviteľného pásku jednoducho upraví do požadovanej výšky. Na batérie 2x AAA, Vhodné pre deti od narodenia. Zo zadnej strany je umela hmota mesiaca na jednej strane mierne zožltnutá od slnka - nie je zavada na funkčnosť.
hrajúci kolotoč a hracie hrazdičky
Predám hračky pre dieťa do roka.Hrajúci kolotoč nad postielku a hracie hrazdičky 3 rôzne farby. Spolu za 20 €. Prípadne dohodou.Alebo jednotlivo.Hračky sú ,ako nové.
Detsky hrajúci kolotoč sovičky
Predám detský hrajúci kolotoč sovičky. V stave nového.
Hrniec hrajúci
Predám hrajúci a tancujúci hrniec do ktorého sa vkladajú tvary čisto nový len odskúšaný aj svieti