bazár, predaj, inzercia, predám

Tanto Hogue

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predam novy Hogue EX F01 Fixed Tanto Blade, olive drab
Tanto Hogue
Podobné inzeráty
Dýka TANTO
Predám úplne nový nôž v štýle TANTO. Popis: Popis: Krásna a kvalitná dýka, model Tanto Japan z púzdrom. Rozmer: celková dĺžka: 24,5 cm, čepeľ: 13,5 x 2,5cm, rukoväť: 11 cm. Váha: 0,140 kg Záruka! Vhodné ako darček. Osobný odber alebo poštovou dobierkou (+ 3,90.-€). Pre info volať.
Tanto midi - lovecký nôž
Lovecký nôž "Tanto midi" , je ideálny pracovný nôž strednej veľkosti, pre poľovníkov, turistov, rybárov, trampov a skautov na bežné použitie. Využijete ho tiež v domácnosti, či v kuchyni na chate. Ostrá čepeľ z nerezovej ocele s tvrdosťou 54 - 56 HRC typu full tang, je vybrúsena do tvaru tanto nožov. Črienky sú vyhotovené z pravého jelenieho parožia s neopakovateľnou farbou, štruktúrou a kresbou povrchu. K nožu patrí ručne šité ochranné opaskové púzdro z kvalitnej kože – hladenice. Púzdro je vyzdobené raznicami a impregnované špeciálnym olejom na kožu. Nôž je prakticky nový, dosiaľ nepoužívaný. Dĺžka noža 21 cm. Dĺžka čepele 11 cm, ostrie 9,5 cm. Hmotnosť noža 105 gr. Cena 37.- Eur + poštovné / dobierka 6,00.- Eur.
Predám Cold Steel Leatherneck Tanto, nový
Predám Cold Steel Leatherneck Tanto, nový
Tanto nôž, originál Solingen
Robustný tanto nôž, čepeľ je z nerezovej ocele hrúbky 4,5 mm. Rukoväť z čiernej gumy zaručuje bezpečnú manipuláciu s týmto nožom, ktorý je dodávaný s čiernym koženým púzdrom. Originálny výrobok nožiarskej firmy sídliacej v nemeckom meste Solingen. Dĺžka rukoväte: 14.0 cm Dĺžka čepele: 18.0 cm Celková dĺžka: 32.0 cm Hmotnosť: 372 g Nôž je úplne nový, balený v papierovej krabici. Osobný odber v Bratislave alebo pošlem poštou. Poštovné zadarmo. Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal), email: PREDAJ JE AKTUÁLNY!
POĽOVNÍCKY, SKAUTSKÝ NÔŽ P957 DAMASK
Fantasticky vyzerajúci a mimoriadne spoľahlivý lovecký nôž vyrobený z damaškovej ocele. Tento stredne veľký nôž bude dokonalým spoločníkom pre každého lovca alebo fanúšika survivalu. Skvelá čepeľ s tanto profilom je veľmi ostrá, ideálna pre presné a rýchle rezy. Lovecký nôž N-957A má veľmi pevnú Full Tang konštrukciu , vďaka čomu je extrémne odolný voči prípadnému poškodeniu. Vnútorný monolit prechádzajúci celou dĺžkou noža je vyrobený z veľmi hodnotnej damaškovej ocele kalenej na tvrdosť 60-61 HRc . Tento druh ocele je opradený legendami a je jedným z najlepších materiálov pri výrobe brúsnych zbraní. Rebrovaná, ergonomická rukoväť je vyrobená z kvalitného dreva Dalbergia svetlej farby. Perfektne padne do ruky a umožňuje pevné a bezpečné uchopenie . V rukoväti sú dva otvory, ideálne na pripevnenie šnúr alebo šnúrok. Nôž je vybavený elegantným puzdrom z prírodnej kože s ozdobným ornamentom a pútkom na opasok na prevlečenie opaska. Lovecký nôž z damaškovej ocele je zabalený vo vkusnej krabičke, ideálny ako darček . Typ noža: s pevnou čepeľou Profil čepele: tanto Typ čepele: hladká Celková dĺžka: 220 mm Dĺžka čepele: 114 mm Dĺžka rukoväte: 116 mm Šírka čepele: 30 mm Hrúbka čepele: 3,8 mm Hmotnosť: 168 g Materiál čepele: Damašková oceľ (60-61 HRc) Materiál rukoväte: drevo dalbergia Púzdro: prírodná koža Konštrukcia Full Tang
Revolver Smith & wesson SW 49, 38 special
Predám málo strieľaný, nosený celooceľový revolver Smith wesson 49 v cal. 38 special. Valec na 5 rán. Rukoväť hogue. Typ bodyguard, bicie kladivo sa nezachytí o odev. Ideálne na skryté nosenie. Kydex púzdro plus clip na nosenie bez puzdra. ZP a NP krátka guľová. Prepis ORPZ Žilina