bazár, predaj, inzercia, predám

Taška na kočiar sivá

Kategória: Kojenecké potreby

Ponúkam na predaj tašku na kočiar sivej môžme si ju dať vyssie, nižšie,je nastaviteľná a zmestí sa do nej všetko;) je priestranná. Cena 15 eur je už vrátane poštovného.
Taška na kočiar sivá
Podobné inzeráty
Prebaľovacia taška Skip Hop
Predávam prebaľovaciu tašku od amerického renomovaného výrobcu kojeneckých potrieb Skip Hop. Taška je anthracitovej farby s bledomodrým dekoračným pruhom, má nastaviteľný popruh na nosenie ako aj nastavovateľné popruhy na uchytenie na akýkoľvek kočiar. Taška sa zapína na magnet a má dve polohy zapnutia (viď foto), obsahuje prebaľovaciu podložku a pridávam zdarma aj dva thermo obaly od značky Tommee Tippee. Taška má 12 priehradiek, z toho: - 1 hlavná priehradka - 2 priehradky na plienky - 2 malé bočné priehradky (vynikajúce pre lyžičky) - 1 úzka vnútorná priehradka na gumičku (slúžila na náhradné oblečenie) - 2 predné priehradky so zapínaním na magnet (vhodné pre krémy, vreckovky, dudlík atď.) - 2 bočné vonkajšie priehradky (vynikajúce pre fľaše) - 1 horná predná priehradka so zapínaním na zips (pre doklady, peňaženku a iné dôležité veci) - 1 zadná priehradka na prebaľovaciu podložku Táto taška bude jediná, ktorú budete potrebovať, kým je bábätko/dieťa v kočiari. Rozmery tašky VxŠxH 28x30x10 cm Rozmery prebaľovacej podložky 30x60 cm Možný je osobný odber v Bratislave-Karlova Ves alebo aj poštou (k cene je potrebné pripočítať cenu poštovného). Pozrite si aj moje ostatné inzeráty, pri väčšom odbere sa môžeme dohodnúť na zníženej cene. ;) Prosím kontaktujte ma mailom alebo sms.
Taška na prebaľovanie
Použitá malo, prebaľovacia podložka k tomu použitá asi dvakrát, taška sa dá použiť na akýkoľvek kočiar (univerzálny typ závesu na kočiar) darujem k tomu teplomer do vody, retiazku na cumlík
Prebalovacia taska pre mamicky na kociar
predame dojcensku tasku CHIC s prebalovacou podlozkou svetlo siva Kuriérom / poštou iba pri uhradení vopred na účet (nie je zahrnute v cene). Preferujem osobny odber (Sidlisko 3, Presov). Aktualne do vymazania.
Twistshake riady rôzne druhy a farby
Twistshake click mat s tanierom veľká €25 biela. Twistshake click mat mini s tanierom €23 biela, čierna, modrá, ružová. Misky/delené taniere 8€/kus. Rôzne farby. Twistshake rôzne netečúce fľaše a poháre na pitie, cena 8€ za kus. Straw cup - fľaša so slamkou. Farby siva, čierna, modrá perleťová, ružová perletova, fialová, biela, béžová perleťová, sivá perleťová. Náhradné slamky, 5€ za balenie 360° učiaci pohar na pitie - biely, sivý, ružový a modrý 8€ Kid cup ružový pohár. 6€ Crawler cup biely. 6€ Náhradné silikónové tesnenie proti vylievaniu 2ks v balení 4,50€ - vhodné pre Kid cup a Crawler cup. Podbradníky €7 za balenie. 2ks v balení - biely a sivý, modrý a zelený. Príbor €7 čierny, sivý, biely, modrý. Lyžičky - balenie 3ks €5 - biele, modré, ružové, sivé, čierne. - balenie 2ks €4 - biele, sivé, čierne, fialové a ružové. Plnitelne kapsičky s lyžičkami a ice pops vrecká 10€ Termosky na jedlo so skladacou lyžičkou, objem 350ml 18€/ kus, farby sivá, ružová, modrá.
MAMAS & PAPAS Raven
MAMAS & PAPAS Raven Vybavte sa štýlovou prebaľovacou taškou Mamas & Papas Raven a všetko potrebné pre bábätko i pre seba budete mať vždy poruke – či už idete do mesta, na návštevu, alebo na prechádzku do parku. Prebaľovacia taška Mamas & Papas je dizajnovo zladená s modelovým radom Mamas & Papas Raven. Poteší vás kvalitný dizajnový materiál a zladené detaily. Jej súčasťou je odnímateľné termovrecko na fľašu, ktoré udrží mlieko, alebo inú tekutinu v správnej teplote a aj prebaľovacia podložka. Vďaka popruhom sa dá taška Raven nosiť cez plece, alebo ako batoh. Veľa vreciek ponúka dostatok miesta na všetky vaše nevyhnutné veci. Vďaka vodoodolnému vyhotoveniu sa o svoje veci nemusíte báť ani v daždivom počasí. Kľúčové vlastnosti prebaľovacej tašky Mamas & Papas Raven Prebaľovacia taška Mamas & Papas Raven v čiernom vyhotovení Všetko potrebné pre seba i bábätko budete mať vždy poruke Dizajnovo ladí s modelovým radom Mamas & Papas Raven Kvalitný dizajnový materiál, zladené detaily Ideálna do mesta, parku, či na návštevu Množstvo rôznych vreciek na všetky nevyhnutné veci Odnímateľné termovrecko na fľašu udrží mlieko, alebo inú tekutinu v správnej teplote Zladená prebaľovacia podložka Popruhy na nosenie cez rameno, alebo ako batoh Prebaľovacia taška Mamas & Papas Raven má vodoodolné vyhotovenie pre komfort aj v zlom počasí
Rukavník na kočiar
Predám používaný rukavnik na kočiar. Z vnútra zateplený.