bazár, predaj, inzercia, predám

Taška na prebaľovanie

Kategória: Kojenecké potreby

Použitá malo, prebaľovacia podložka k tomu použitá asi dvakrát, taška sa dá použiť na akýkoľvek kočiar (univerzálny typ závesu na kočiar) darujem k tomu teplomer do vody, retiazku na cumlík
Taška na prebaľovanie
Podobné inzeráty
Podložka na prebaľovanie
Predám podložku na prebaľovanie. Len osobný odber alebo doručím v rámci LM.
Podložka na prebaľovanie
Predám podložku na prebaľovanie.
Podložka na prebaľovanie, držiak do vaničky
Ponúkam na predaj podložku na prebaľovanie,je trošku vyblednutá a na dvoch miestach prešitá,za symbolickú cenu 8€ a podložku do vaničky na kúpanie tiež za 8€.
Mobilná podložka na prebaľovanie 2 v 1 Tchibo
Mobilná podložka na prebaľovanie 2 v 1 Tchibo, ktorej inovatívna kužeľová forma uľahčuje manipuláciu s dieťaťom pri prebaľovaní. Podložka má odnímateľnú odkladaciu schránku na plienky a ošetrujúce prípravky a dá sa jednoducho poskladať. Dieťatko pri prebaľovaní nestrká ruky do plienky. Ako nová. Osobný odber Žilina, príp. po dohode PB.
Prebalovací pult so stojanom Béaba Camélé’O
Prebaľovací pult Beaba Camélé’O je praktický pult, ktorý môžete upevniť na vaňu, detskú postieľku, komodu alebo na stojan Beaba. Prebaľovací pult je prenosný a ľahko ho prispôsobíte svojím potrebám a potrebám bábätka a je ideálny do malých priestorov. Prebaľovací pult Beaba má dva vysúvateľné úložné priestory, na ktoré si môžete odložiť všetko, čo potrebujete pri prebaľovaní. Pult na prebaľovanie má vyvýšené bočné steny a stenu pri hlavičke bábätka, takže je maximálne bezpečný a dieťatko z neho nespadne na zem. Matrac už nie je oroginál k tomu ale je prešívaný, pretože pôvodný sa nám potrhal tak sme ušili nový (dá sa tam dať aj iný matrac na prebaľovanie alebo podložka). K pultu je praktický stojan vďaka ktorému môžete pul používať kdekoľvek. Výška stojanu je 110cm čiže sa nemusíte skláňať. Stojan dobre drží stabilitu, vďaka štyrom naširoko umiestnený nohám. Všetko je ľahko skladateľné a v zloženom stave zaberá málo miesta, takže je vhodný aj na cestovanie. Pult aj stojan sú v jemných farbách bielej a svetlomodrej. K stojanu sa dá dokúpiť aj originál vanička Béaba Camélé´O. Na dobierku neposielam, iba osobný odber alebo max možnosť, v prípade vážneho záujmu, doviesť do SB a blízkeho okolia.
podložka na prebalovanie
podložka na prebaĺovanie