bazár, predaj, inzercia, predám

TaxiEuropa s.r.o. prijme vodica na prepravu osob SK/AT/DE/CH

Kategória: Doprava a logistika

Hladáme vodiča mikrobusu do 3,5t na trvalý pracovný pomer.Vodičské oprávnenie skupiny B.Jazdíme EU,dobré finančné ohodnotenie.Vyžadujeme seriózny prístup, orientačné schopnosti, vytrvalosť, samostatnosť. Znalosť jazykov je vítaná, ale nie je podmienkou. Idealne z okolia LE,SN,PP. Nástup možný ihneď!

Plat zalezi od poctu jazd od 1500 do 2000 + tringelty

Svoj životopis prosim posielajte na tomastaratuta@
TaxiEuropa s.r.o. prijme vodica na prepravu osob SK/AT/DE/CH
Podobné inzeráty
TaxiEuropa s.r.o. prijme vodiča na nočne smeny
Prijmeme vodiča čiste na nočne smeny. Naplnou prace je dokončovanie a začínanie jazd tkzv.východou. Praca idealna pre dôchodcu popripade študenta ale aj ako hlavny prac.pomer. Viac na osobnom stretnuti.
Prijmeme vodiča na kolečkovú prepravu
Dopravná spoločnosť so sídlom v Trnave prijme zodpovedného vodiča na FRIGO náves pre pravidelnú prepravu zo Slovenska do Španielska a späť. Vodič má pridelené vozidlo. Vyžadujeme: potrebné doklady, spoľahlivosť, starostlivosť o pridelené vozidlo. Viac info telefonicky na tel.č.:
Prijmeme vodiča na kolečkovú prepravu
Dopravná spoločnosť so sídlom v Trnave prijme zodpovedného vodiča na náves pre kolečkovú prepravu SR/FR a FR/SR vodič má pridelené vozidlo. Vyžadujeme: potrebné doklady, spoľahlivosť, starostlivosť o pridelené vozidlo. Viac info telefonicky na tel.č.:
Príjemne vodiča na TPP
Dopravná firma z Prešova príjme do TPP zodpovedného, seriózneho a spoľahlivého vodiča z Prešova a okolia na medzinárodnú prepravu. Podmienkou je vodičský preukaz “C” + “E”, psychotesty a karta vodiča. Jazdí sa Nemecko, Holandsko, Belgicko. Víkendy doma, pripadne podľa dohody. Mzda 85,-/deň. Bližšie informácie na čísle:
American Taxi príjme vodiča
Zabehnutá taxi služba ktorá pôsobí v Košiciach 15 rokov príjme vodiča na TPP. Možnosť vysokých zárobkov závisí od pracovitosti 1500 a viac.
Príjme vodiča skupiny,,C"
PILLAR TRANS stabilná spoločnosť od roku 1996 príjme: Vodiča skupiny C na sólo vozidlo Mercedes Atego. -pridelené vozidlo -mzda 932- 1750 EUR/variabilná zložka/ -nie turnusová práca -poistenie liečebných nákladov -preplácanie nevyčerpanej dovolenky -možnosť postupu na skupinu C+E