bazár, predaj, inzercia, predám

TEAC PD-H500i...cd prehrávač...

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

TEAC PD-H500i...cd prehrávač...
TEAC PD-H500i...cd prehrávač...
Podobné inzeráty
TEAC dialkové ovládanie-CD prehrávač
Predám TCM (TEAC) dialkové ovládanie. Plne funkčné, kryt bateriek som nasiel tiez.Aj dobierkaNepreberaci ako pán Martin Štens, Gabajova 7 ŽILINA , 01001, si dajte pohov.
Teac CR-H700 stereo receiver-Top Model
Predám veľmi pekne hrajúci Teac CR-H700 Multimediálny All-in-one stereo CD, USB, prehrávač s digitálnym tunerom,originálnym diaľkovým kovovým ovládačom. Poctiva Japonská kvalita má hlinikovy čelný panel aj bočnice.Pôvodná cena 550eur. Cena teraz 270eur... Viac info telefonicky na sms nereagujem....
Predám sieťový prehrávač SONOS Connect
Sonos Connect je vo výbornom stave a plne funkčný. Predávam 3 ks. Cena za 1 ks je 129€. Zmení vaše stereo na sieťový prehrávač hudby SONOS. Zónový distribučný prehrávač s veľkou kompatibilitou užívateľských zapojení v ľubovolných miestnostiach. Výstupy: analogový (RCA) a 2 x digitalny (optický a koaxialny), rozmery: 136 x 139,7 x 74 mm SONOS CONNECT predstavuje kompaktný sieťový prehrávač hudby. Zariadenie sa vyznačuje veľkou kompatibilitou užívateľských zapojení v ľubovolných miestnostiach a priestoroch. Prehrávač je vhodný pre použitie vo viaczónových inštaláciách, dokáže prehrať hudbu z HDD v lokálnej sieti, z NAS systémov, z internetových zdrojov, internetové rádiá a rôzne hudobné služby, ako napríklad SPOTIFY, DEEZER, Tidal a pod. Prehrávač je možné pripojiť bezdrôtovo alebo po lokálnej sieti. Je vybavené 2-portovým switchom, analógovým audiom vstupom RCA. K dispozícii je taktiež optický, koaxiálny a analógový audio výstup. Jednoduché ovládanie zariadenia SONOS CONNECT je zabezpečené prostredníctvom pevných aj mobilných zariadení s rôznymi OS. (iPhone, iPad, CR200, MAC, IOS, PC, WINDOWS, Android...). Kontakt: pasiky_led@
Technics--Teac--Tascam
Prodám 2 tmavě hnědé boky na mag Technics RS 1700 v krásném stavu...zlaté kalichy na náby a originál nepoužité náby na mag Teac a Tascam...možno použít i na jiné magnetofony.Možno na dobírku nebo osobní předání v Praze.
Predám alu cievku TEAC - TOP STAV
Predám hliníkovu cievku TEAC 18 cm nahraté myslím metal balady. Len osobne, dobierkou neposielam, na sms nereagujem, len email alebo telefonicky.
TEAC R-H300...kazetový deck...
TEAC R-H300...kazetový deck...