bazár, predaj, inzercia, predám

Technická stavebnica BAGER - nová 744 dielcov

Kategória: Hračky

Predám úplne novú technickú stavebnicu pásový bager s pohyblivými časťami a funkciami - obsahuje 744 stavebných dielcov. Kocky stavebnice nie sú značky lego, ale sú plne kompatibilné s bežnými stavebnicami.

Stavebnice rozvíjajú technické zručnosti a pomáhajú deťom pochopiť mechanické fungovanie strojov, robotov, vozidiel a ich mechaniky. Pri stavbe sa zabavíte aj niečo naučíte.

Stavebnica je úplne nová, nepoužitá s podrobným farebným obrázkovým návodom, v kartónovej krabici. Kocky stavebnice sú zabalené jednotlivo podľa druhov v očíslovaných plastových vreckách.

Odber možný osobne, alebo slovenskou poštou na dobierku. Poštovné činí 4,30 Eur.
Technická stavebnica BAGER - nová 744 dielcov
Podobné inzeráty
Technická stavebnica ŽERIAV - nová 808 dielcov
Predám úplne novú technickú stavebnicu mechanický žeriav s pohyblivými časťami a funkciami - obsahuje 808 stavebných dielcov. Kocky stavebnice nie sú značky lego, ale sú plne kompatibilné s bežnými stavebnicami. Stavebnice rozvíjajú technické zručnosti a pomáhajú deťom pochopiť mechanické fungovanie strojov, robotov, vozidiel a ich mechaniky. Pri stavbe sa zabavíte aj niečo naučíte. Stavebnica je úplne nová, nepoužitá s podrobným farebným obrázkovým návodom, v kartónovej krabici. Kocky stavebnice sú zabalené jednotlivo podľa druhov v očíslovaných plastových vreckách. Odber možný osobne, alebo slovenskou poštou na dobierku. Poštovné činí 4,30 Eur.
MAGNA - TILES 100 kusov - nová
kvalitná značková magnetická stavebnica MAGNA - TILES úplne nová, nerozbalené balenie pôvodná cena - 155€ (na babyknihy) možný osobný odber v Petržalke, prípadne zaslanie poštou alebo Packetou pri platbe vopred Úžasná 100 dielna stavebná súprava Stavebnica Magna-Tiles® Clear Colors! Nepoznáme lepšiu stavebnicu, ktorá by detičky natoľko pohltila do hry ako Magna-Tiles®. Magnetická stavebnica pre deti prináša hodiny nápaditej a sústredenej zábavy. Deti sa môžu hrať samé alebo s kamarátmi, či rodičmi. Neexistuje žiadna hranica pre detskú kreativitu. Vymýšľajte stále nové a nové varianty, a rozmanité stavby. Originálna 3D priehľadná stavebnica napĺňa detské sny. Stavebnica rozvíja priestorovú predstavivosť a jemnú motoriku. Deti si osvoja základné zručnosti, pričom hra prináša mnohé výhody: Nekonečné možnosti stavebnice pre mladých mysliteľov pomáhajú rozvíjať matematické, prírodovedné, priestorové a hmatové schopnosti. Podporuje ich v tímovej práci a schopnosti riešenia problémov. Stavebné dieliky sú pre deti úplne bezpečné, pretože sú vyrobené z potravinárskeho materiálu ABS, ktorý neobsahuje BPA, latex ani ftaláty. Sú tiež dostatočne odolné, aby vydržali roky nápaditej tvorivosti, či už sa deti hrajú vo vnútri alebo vonku. Dieliky stavebnice sú priesvitné so živými farbami z netoxických farbív, ktoré časom nevyblednú ani sa nezahmlia. Sú odolné voči poškriabaniu a preliačinám. Sada obsahuje zmes štvorcov a trojuholníkov, aby si deti mohli vytvoriť čokoľvek, o čom snívajú. Táto súprava je kompatibilná so všetkými súpravami Magna-Tiles®, takže deti môžu miešať, spájať a skutočne popustiť uzdu svojej predstavivosti.
Stavebnice - rôzne
Stavebnica drevená Farebná 7€ Stavebnica drevená prírodná 7€ Stavebnica "Kvety" 7€ Stavebnica "Dom" 7€ Stavebnica Blocks 3€ + poštovné
stavebnice na skladanie
Predám nové, nikdy nepoužité stavebnice s ktorými si užijete spoločne s deťmi hodiny zábavy a vzrušenia pri stavaní ponúkaných modelov. 1. stavebnica karavan(534ks).........33euro 2. stavebnica 3posch.vila(865ks).....41euro 3. stavebnica veterina(205ks)........20euro 4. stavebnica ihrisko(345ks).........27euro 5. staveb. jazdecká škola(600ks).....44euro 6. staveb.zásahová jednotka(820ks)...41euro 7. staveb. stavebné stroje(700ks)....41euro 8. staveb.požiarná jednotka(350ks)...21euro 9. stavebnica športové autá(365ks)...20euro Stavebnice sú kompatibilné s Lego kockami. Nemajú krabicu a sú zabalené v PVC vreckách. Majú podrobné návody na poskladanie + obsahujú aj figúrky a zvieratka na obrázkoch.
Policajná stanica (8 v 1) / stavebnica, lego
Dobrý deň mám na predaj úplne novú stavebnicu z ktorej dokážete poskladať až 8 hračiek! (viď obrázky) Stavebnica sa skladá zo 715 dielcov. Stavebnica je bez kartónovej krabice. Súčasťou balenie je samozrejme obrázkový návod, vďaka ktorému stavebnicu bezproblémov poskladáte, kocky sú zabalené v očíslovaných vreckách (viď. obrázok). V prípade záujmu ma kontaktujte emailom alebo na tel. čísle:
Žeriav  - Stavebnica, lego
Dobrý deň mám na predaj úplne novú stavebnicu, lego - žeriav. Stavebnica sa skladá zo 665 dielcov, žeriav sa dokáže otáčať navíjať, vysúvať. Stavebnica je bez kartónovej krabice. Súčasťou balenie je samozrejme obrázkový návod, vďaka ktorému stavebnicu bezproblémov poskladáte, kocky sú zabalené v očíslovaných vreckách (viď. obrázok). V prípade záujmu ma kontaktujte