bazár, predaj, inzercia, predám

Teddy kožuch tigrovaný 38-40

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám ako nový Teddy kožuch tigrovaný ,velkosť 38-40.Umelá kožušina.Po prevode na účet poštovné 2,50€, inak podla cennika Slovenskej pošty.
Teddy kožuch tigrovaný 38-40
Podobné inzeráty
TEDDY - Kožuch biely velkosť M
predam krasny dlhý kožuch biely,volný nie je vypasovaný, teddy, velkosť 38, značka Lindex, miery: dlžka 110 cm, rukáv 63 cm, prsia 58 cm, 2 x vrecká na prednom diely, teplučký, kožuštek je umelý, v 100% stave, novy, cena 45e
TEDDY Kožuch biely - veľkosť 42
predam skoro novy, malo noseny biely kožuštek Teddy,0 umely, velkost 42, velmi teplý, s kapucou, v kapuce je tiež kožušina, zapínanie na gombíky, koniec rukava končí s kozusinou, da sa vyhrnut rukav podla dlzky ruky , vnútri tepla kožušina biela, rozmer dlžka kozucha 85 cm, prsia 62 cm, rukav 62 cm, v 100 % stave neposkodeny, kožuch je čistý, rovný strih, kožuštek sa da prat na 30 stupňov v pračke, vyznačené na eitkete, po vypraní je v 100% stave,cena 30 e alebo dohodou.
Dámsky kožuch bizam
Predám nádherný dámsky kožuch dlhého strihu, vhodný na vyššiu postavu. Kožuch je v 100% stave, minimálne nosený. Má kvalitné vypracovanie, pôsobí luxusne. Výrobcom je Kara Slovakia. Kožuch je veľkosť 48, celková dĺžka je 125 cm, dĺžka rukávu od krku je 74 cm. Cena je vrátane poštovného.
dámky zimný kožuch
Ponúkame na predaj takmer úplne nový len zopárkrát nosený dámsky zimný kožuch z brúsenej kože. Kožuch je tmavohnedej farby a súčasťou je kožušina na kapucni, ktorá je odnímateľná zipsom. Kožuch je veľkosti L a je bez akýchkoľvek poškodení. Šírka pod pazuchami 55cm a od pazúch nadol 60cm. Inzerát je aktuálny do zmazania. Osobný odber v SP, prípadne poslanie poštou s platbou vopred. V prípade záujmu volajte na .
Kožuch
Predám juhoslovanský kožuch veľkosť 38/40 nie je kožuch ako kožuch..
PRAVY kozuch zo svista znacky KARA
kozuch zodpoveda priblizne velkosti L jedinecna sanca vlastnit kozuch zo svista, ktore sa uz v tejto dobe nevyrabaju kozuch je vo velmi dobrom stave presne miery na vyziadanie