bazár, predaj, inzercia, predám

Tefal parný generátor

Kategória: Ostatné - biela

Predám parný generátor • príkon 2 200 W • objem nádržky na vodu 1,4 l • parný ráz až 260 g/min. • bez nutnosti nastavovania teploty • vysokotlaková para pre rýchlejšie žehlenie •
Posielam po úhrade na účet alebo časť na účet a zvyšok dobierka príp môžem poslať cez Packetu
Podrobnejšie informácie:
cena 149 eur

možnosť poslať kuriérom (platba na účet vopred).
Tefal parný generátor
Podobné inzeráty
Parný hrniec TEFAL
Predám zachovalý parný hrniec Tefal s dvoma poschodiami ideálny na prípravu zdravých jedál. 6 modov zahrievania (zelenina, ryby, pečivo,...)
Tefal Steam Cuisine - parny hrniec 900W
Predam parny hrniec Tefal Steam Cuisine, 900W, pouzivany parkrat, vyborny stav. Pre viac info prosim piste na email: mtrnka@
Parný hrniec Tefal  VitaCuisine
Predám nepoužívaný parný hrniec Tefal VS VS400333 VitaCuisine Compact, ktorý disponuje funkciou Vitamine+, zrýchli priebeh varenia pre uchovanie viac vitamínov. Vo výbave má 4 poháre so silikónovými viečkami na prípravu pudingov, sufflé a ďalších delikates.
Parny hrniec TEFAL
Predam malo pouzivany parny hrniec TEFAL. Cena vratane postovneho.
Parny hrniec TEFAL Mini Compact
2x pouzity parný hrniec TEFAL Mini Compact. Trojposchodový, možnosť varenia až troch druhov jedál naraz. Zdrave a rychle varenie. Parne nadoby sa zlozia do seba a potom to nezabera vela miesta v skrinke V super stave.
Predam parny hrniec TEFAL
Predam novy zabaleny parny hrniec TEFAL. Objem 6 l. Časovač s automatickym vypnutim. Ľahke uskladnenie Vratane misky na ryžu a strukoviny Jednoduche čistenie. Môžem priniesť aj osobne do : TREBIŠOVA-SEČOVIEC-MICHALOVIEC.