bazár, predaj, inzercia, predám

Tefal teplovzdusna friteza

Kategória: Kuchyne

Ponukam Vam fritezu, je v používanom stave, plne funkčná.
Iba 3 % tuku v 1 kg hranolčekov s použitím jedinej lyžice oleja
Patentovaná lopatka a unikátne tepelné impulzy
Digitálny displej s timerom
Možnosť použitia akéhokoľvek oleja
Je možné pripravovať tiež mäso, zeleninu, omáčky…
Možnosť umývania v umývačke (nepriľnavá nádoba)
Absencia pachov, čistá a bezpečná obsluha
Tefal teplovzdusna friteza
Podobné inzeráty
Smart multifunkčný tlakový hrniec Tefal Cook4Me+ Touch
Predám vyššie uvedený smart multifunkčný tlakový hrniec Tefal Cook4Me+ Touch. Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! *NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? Multifunkčný hrniec – s Wi-Fi pripojením, 100-predprogramovaných receptov, mobilná aplikácia Tefal na sledovanie priebehu varenia z vášho smart zariadenia a aktualizáciu receptov, 13 režimov varenia, LCD displej, funkcia Keep Warm, časovač, odložený štart, rýchle varenie bez nutnosti kontroly, odnímateľná nádoba s hrúbkou 1,8mm, 3 vrstvy nádoby s keramickým nepriľnavým povrchom, objem nádoby 6l, úžitkový objem nádoby 4l, bezpečnostné poistky proti pretlaku, parný kôš, misa a príslušenstvo vhodné do umývačky, farba čierna, 15-ročná záruka opraviteľnosti + Množstvo receptov vďaka Wi-Fi pripojeniu + Jednoduchá príprava s hrncom + 100 receptov do 10 minút + Ušetrite veľa času + Ponúka 13 všestranných režimov + Menu hrnca aj aplikácie v slovenčine, češtine + Tefal aplikácia + Pravidelná aktualizácia receptov + S elektrickým tlakovým hrncom Tefal ušetríte až 80% energie oproti tradičným spôsobom varenia Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Kuchyňa zo zrušenej prevádzky
Predám časti profesionálnej kuchyne v dobrom stave zo zrušenej prevádzky. Možnosť vzatia všetkého naraz ale aj jednotlivo. Kuchyňa sa nachádza v Piešťanoch. Ceny: Sporák 1500€ Fritéza 700€ Opekacia platňa 1300€ Stoly 150€-250€ Dohoda možná:) Kontaktujte prosím na tel.č.:
TEFLÓNOVÉ PANVICE
Ponúkam nové /nepoužívané/ teflónové panvice rôznych rozmerov - Tefal Invissia 2 ks priemer 24+28 cm /10+20 Euro/, Marble 1 ks priemer 28 cm, výška 6 cm /20 Euro/.
Predaj kuchyňa
Predám kuchyňu vo výbornom stave farba bielo-smotanová vhodná do rodinného domu alebo na chalupu. V cene sú zahrnuté aj funkčné spotrebiče (vstavaná chladnička s mrazničkou, teplovzdušná rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, keramická doska na varenie. Kuchynská linka ma nerezový dres s nerezovou batériou. Kuchyňa je riešená do tvaru L a súčasťou je aj ostrovček. Taktiež je na predaj všetko v cene jedálenská časť. Rozkladací stôl, stoličky skrinky na poháre a porcelán, dekoračná skrinka s poličkou a taktiež aj obývacia časť-poličky so šuplíkmi a presklená skrinka na pohare.
Kuchynská linka KORYNA
Predám kuchynskú linku Koryna v zachovalom stave. Kuchynská linka je v tvare "U". Rozmery: 212 x 284 x 223 Cena: - linka bez spotrebičov: 1.000, Eur - linka so spotrebičmi (indukčná varná doska, teplovzdušná rúra, digestor): 1.500,- Linka je hneď k odberu.
Kuchynska linka
Predám kuchynskú linku vyrobenú na mieru u stolara v tvare L. Rozmery: 1.99m x 2 m. Hĺbka 59cm, výška vrchných skriniek 89,5. Ideálna do menšich sídliskových kuchýň, má veľa úložného priestoru. Predávam aj vrátane spotrebičov ( teplovzdušná rúra, plynová varná doska, umývačka 45cm, mikrovlnka, digestor, umývadlo, batéria) okrem chladničky. Linka má led podsvietenie. Uvedená cena vrátane spotrebičov.