bazár, predaj, inzercia, predám

Tega baby stolik so stolickami

Kategória: Nábytok pre deti

Detsky stolik so stolickami TEGA BABY.Vo velmi peknom stave. Cena 40€.
Nove stoja od 60€.
Tega baby stolik so stolickami
Podobné inzeráty
☝ Tega Baby Mamut Lego stolík + New Baby kresielko Zebra
Dobrý deň, kedže deti už vyrástli, máme na predaj Lego stôl značky Tega Baby + 2 stoličky. Na stolíku sa sem tam najde slabá škvrna po fixe alebo odreniny od steny :) samotná lego podložka je nepoškodená. Pôvodná cena bola 60Euro. K stolíku dáme zdarma aj sivé kresielko Zebry (poťah je už jemne vyblednutý a taktiež sa nájde zopár malých stôp po fixe). Pôvodná cena bola 31Euro. ☝ Len osobný odber Košice alebo Bardejov, zatiaľ nezasielame. V prípade záujmu alebo otázok poprosíme iba o kontakt prostredníctvom správy. :) Telefón je vymyslený !!!☝ Nejaké info z internetu: Stolík: Kresielko:
Stolik tega baby
Predam detaky stolik so stolickami tega baby. Vo velmi peknom stave.
Stojan na vaničku Tega Baby Comfort 102 cm
Predám stojan na Tega Baby Comfort v sivej farbe. 102 cm Stojan je nepoužívaný. Nám nesadol. Len osobný odber
CHICCO Postielka/lehátko/stolička Chicco Baby Hug 4v1
Predám: Chicco Baby Hug 4v1 je unikátny pomocník pri starostlivosti o deti kombinujúci 4 výrobky do jedného. Od postieľky a kresielka až po jedálenskú stoličku, či pohodlné kreslo. Tento multifunkčný spoločník Vám dovolí mať dieťa v dome vždy na blízku, a to bezpečne a pohodlne od narodenia až do 3 rokov. Chicco Baby Hug má 4 možnosti nastavenia: - Denná postieľka – ideálne pre popoludňajší spánok, či leňošenie v postieľke. - Kresielko – praktické kresielko na spoznávanie sveta okolo seba v pohodlí a bezpečí. - Jedálenská stolička – výškovo nastaviteľná stolička pre spoločný čas jedenia. - Prvé kreslo – vlastný priestor na hru či čítanie si knižky. Chicco Baby Hug sa aj jednoducho ovláda. Má nastaviteľnú výšku pomocou jednoduchého pedála. Pre ešte viac zábavy je vybavený elektronickou hrazdičkou so svetlami, zvukmi a odnímateľnými hračkami. 4 kolieska s brzdou umožnia jeho ľahké a bezpečné presúvanie po byte či dome. Jemný pohodlný matrac je odnímateľný a prateľný. Rovnako aj poťah Baby Hugu sa dá sňať a oprať. O maximum bezpečia sa postarajú 5-bodové bezpečnostné popruhy.
Stokke Tripp Trapp Baby set
Stokke Tripp Trapp Baby set Pomocou tohto Stokke Baby setu premeníte svoju stoličku Stokke Tripp Trapp na funkčnú stoličku už pre batoľatá. Baby set ľahko nasadíte na Stokke Tripp Trapp bez použitia náradia. Zabezpečí, aby vaše dieťa správne sedelo. Zadnú opierku možno nastaviť do hĺbky a výšky tak, aby sa stolička vždy prispôsobila vzrastu a veľkosti vášho dieťaťa a zaistila mu tak maximálne pohodlie a priestor. Baby set je možné používať max. Cca do troch rokov a je vyrobená z vysoko odolného PP / PP-TC. Vo veľmi dobrom stave bez poškodenia. Posielame aj na dobierku.
Detský stolík so stoličkami
Predám detský stolík s dvomi stoličkami-nový.Rozmer:stolík v 50 cm,š 39 cm,d 60 cm, stolička v 49 cm,výška po sed 25cm,sed 26 x 27 cm. Poštovné podľa tarif kuriera