bazár, predaj, inzercia, predám

Tehotenská tunika (aj na dojčenie)

Kategória: Tehotenské oblečenie

Predám túto tmavofialovú tehotenskú tuniku zn. Jožánek, veľkosť M/L, elastická, vhodná aj na dojčenie, nosená pár krát. Pridám zadarmo tehotenské tričko na poslednej fotke. Poštovné je v cene. Poštou posielam len po prevode peňazí vopred na účet. Osobný odber LM.
Tehotenská tunika (aj na dojčenie)
Podobné inzeráty
Tehotenské oblečenie a veci na dojčenie
1. Hrejivá zimná tehotenská vetrovka H&M s kapucňou a kožušinkou, v strede vo vnútri so šnúrkami na prispôsobenie pre rastúce bruško veľkosť S 20€ 2. Tehotenský kabátik vzadu so zipsom na prispôsobenie pre rastúce bruško veľkosť S 20€ 3.Tehotenské nohavice S/36 8€/kus 4.Tehotenské legíny S 4€ 5.Podprsenky na dojčenie 75B/80B Vľavo bez vystuze 1€/kus Vpravo s vystuzou 2€/kus PREDANÉ 6.Čierne šaty na dojčenie s kvietkami velkost S 8€ 7. Tmavomodré spoločenské šaty vhodné na dojčenie S 10€ 8.Handmade šaty 3/4 rukáv S 15€ 9.košeľa zelená XS 3€
Nadherna tehotenska tunika Litex v.S
Krasa tehotenska tunika aj k sviatocnemu vianocnemu stolu ci na fotenie,prijemna,haducka hrubsia padava bavlna,top stav,1x oblecena..neolutujete,je nadherna a super prijemna..kvaitna ceska xnaca sportoveho oblecenia Litex! Povodna cena viac ako 30eur Rukav 58cm od pleca dolu+10cm od pleca k vystrihu,pod pazuchami 2x43cm,dlzka od pleca dolu 71cm.
Tehotenská tunika - NOVÁ s vísačkou
Tehotenská tunika - NOVÁ s vísačkou Veľkosť je uvedená M Značka: Maggie sweet Vyrobené v Taliansku. Kupovaná za 40 Eur. Predávam za 19 Eur Stav: nová, nenosená (mala som kopu vecí nakoniec) Je vhodná pre tehotné ženy až do 9 mesiaca tehotenstva. Dá sa nosiť s legínami, alebo aj ako letné krátke šaty. Má spodničku. Vzor: krajka, čipka, krajkovaná, čipkovaná Farba: khaki Rukávy - ozdobné, volánové
Tehotenska tunika
Tehotenska tunika, sadne na velkost S/36, ma 3/4rukavy.
Tehotenská blúzka zn. Ripe, aj na dojčenie. Veľ. S/M
Ďakujem, že dávate veciam druhú šancu :) Dobrý deň. Posúvam ďalej vzdušnú tehotenskú blúzku, ktorú následne využijete aj ďalej na dojčenie. Má schované praktické zapínanie v predu na prsiach. Top stav. Osobný odber Prešov Sekčov alebo pošlem poštou. Poštovné si hradí kupujúci. Platba za tovar vopred na účet. Recenzie mám. Posielam aj na dobierku, poštovné za dobierku vopred na účet. Prosím, kontaktujte ma e-mailom. Kupujúcim píšem hodnotenia. Ďakujem. Prajem pekný deň :)
Tehotenská blúzka a blúzka na dojčenie H&M Mama M
Predám novú s visačkami super ľahkú tehotenskú blúzku a zároveň blúzku na dojčenie značky H&M Mama veľkosť M. Dĺžka 67cm, pod pazuchami 52x2cm, dĺžka rukávu od prestrihu na ramene 59cm. Pozrite ďalšie moje inzeráty a vyskladajte si balíček.