bazár, predaj, inzercia, predám

Tehotenské testy One Step prúžkové

Kategória: Ostatné

Neváhajte a vyskúšajte jednoduché, certifikované domáce prúžkové tehotenske testy.

TEHOTENSKÉ testy
Citlivosť testov je 10 mIU hCG s presnosťou viac ako 99 %.
Odber možný od 5ks za 3.5€.

Pre všetky balíky je poštovné zahrnuté V CENE.

5 ks = 3.5€
10 ks = 6.5€
20 ks = 12.5€
30 ks = 14.5€
50 ks = 25€

Jednoducho nám napíšte správu pre viac informácií, alebo pre objednanie.
Tehotenské testy One Step prúžkové
Podobné inzeráty
Ovulačné testy OneStep prúžkové
Vyskúšajte jednoduché, certifikované domáce prúžkové ovulačné testy od One Step. Oba testy sa robia zo vzorky moču v pohodlí domova. OVULAČNÉ testy Citlivosť testov je 10 mIU/ml. Odber možný od 5ks za 3€. Pre všetky balíky je poštovné zahrnuté V CENE. 5 ks = 3€ 10 ks = 5.5€ 20 ks = 11€ 30 ks = 13€ 50 ks = 22€ Jednoducho nám napíšte správu pre viac informácií, alebo pre objednanie.
Odborná spôsobilosť v doprave nad 3,5 tony
Odborna sposobilost Kompletná príprava na skúšky na medzinárodnú dopravu skúšky Kompletná príprava na testy z medzinárodnej dopravy Vypracované testy s učivom a vyše 61 prípadovými štúdiami plus učivo. Ponúkajú sa tu 33 stranové a v skutočnosti dostanete 32 strán nedajte sa oklamať od ostatných tie sú nepoužiteľné. Pri týchto testoch sa aj naučíte všetko z tejto oblasti čo treba vedieť a aj spravíte skúšky. Ostatné testy čo sú ponúkané majú len 32 strán, ktoré sú vypracované s chybami a nemajú doplnené aktuálne učivo na medzinárodné zameranie v doprave. V cene je aj poradenstvo pri skúškach. Ako jediný ponúkam testy: Odborná spôsobilosť vedúceho dopravy a prevádzkovateľa cestnej nákladnej dopravy. Sú to originálne testy kde je 80 otázok zo skúšok, ktoré sa označujú možnosti a b c d, a prípadové štúdie plus učivo čo je najpodstatnejšie pri podnikaní v tejto oblasti. Pre prípadné otázky volajte, alebo píšte. Obsahuje všetky potrebné témy: Občianske právo Obchodné právo Sociálne právo Daňové právo Obchodné a finančné riadenie podniku Prístup na trh Technické normy a technické aspekty prevádzky Bezpečnosť na cestách Prípadové štúdie Odborná spôsobilosť vedúceho dopravy a prevádzkovateľa cestnej nákladnej dopravy Pred termínom skúšky si treba podať prihlášku. Volať a písať kedykoľvek. Viem poslať emailom, alebo poštou na dobierku. Odborná spôsobilosť, osobná cestná doprava, vedúci dopravy, medzinárodná doprava, medzinárodná doprava test Po novom kompletne vypracovane testy aj s odpovedami vo vsetkych oboroch. Je toho dokopy az 133 stran Moznost vyzdvihnutia aj osobne v ba, pk, sc alebo okolie.
odborna sposobilost v doprave nad 3,5 tony
Kompletná príprava na skúšky na medzinárodnú dopravu skúšky Kompletná príprava na testy z medzinárodnej dopravy Vypracované testy s učivom a vyše 61 prípadovými štúdiami plus učivo. Ponúkajú sa tu 33 stranové a v skutočnosti dostanete 32 strán nedajte sa oklamať od ostatných tie sú nepoužiteľné. Pri týchto testoch sa aj naučíte všetko z tejto oblasti čo treba vedieť a aj spravíte skúšky. Ostatné testy čo sú ponúkané majú len 32 strán, ktoré sú vypracované s chybami a nemajú doplnené aktuálne učivo na medzinárodné zameranie v doprave. V cene je aj poradenstvo pri skúškach. Ako jediný ponúkam testy: Odborná spôsobilosť vedúceho dopravy a prevádzkovateľa cestnej nákladnej dopravy. Sú to originálne testy kde je 80 otázok zo skúšok, ktoré sa označujú možnosti a b c d a prípadové štúdia plus učivo čo je najpodstatnejšie pri podnikaní v tejto oblasti. Pre prípadné otázky volajte, alebo píšte vysvetlím Vám ako to prebieha a ako spraviť úspešne skúšky. Obsahuje všetky potrebné témy: Občianske právo Obchodné právo Sociálne právo Daňové právo Obchodné a finančné riadenie podniku Prístup na trh Technické normy a technické aspekty prevádzky Bezpečnosť na cestách Prípadové štúdie Odborná spôsobilosť vedúceho dopravy a prevádzkovateľa cestnej nákladnej dopravy Pred termínom skúšky si treba podať prihlášku. Volať a písať kedykoľvek. Viem poslať emailom, alebo poštou na dobierku. Odborná spôsobilosť, osobná cestná doprava, vedúci dopravy, medzinárodná doprava, medzinárodná doprava test Po novom kompletne vypracovane testy aj s odpovedami vo vsetkych oboroch. Je toho dokopy az 133 stran Moznost vyzdvihnutia aj osobne v ba, pk, sc alebo okolie.
Scio testy
Ponúkam scio testy z minulých rokov. Anglický jazyk, VŠP, OSP, ZSV a aj učebnicu z OSP a VŠP a rôzne úlohy na zebry (posledné úlohy v analytickej časti). Posielam aj osobitné testy, ktoré si vyberiete. A mám aj 4 testy z VŠP v tlačenej forme a 3 AJ testy v tlačenej forme. Cena: Všetko 12 € Všetky z ANJ 6€ (Jeden za 1€) Všetky z VŠP 8€ (Jeden za 1€)OSP tak isto v prípade kúpi naraz tak dohodou + učebnice posielam zadarmo. Všetky zo ZSV 5€ (Jeden za 1€) - všetky ostatné materiály posielam zadarmo
Novy drziak mobilu iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount
Ponukam na predaj novy drziak mobilu iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount urceny do CD prehravaca v aute. Držiak na mobil do auta, mechanický, uchytenie do CD prehrávača, upraviteľná poloha, max. šírka zariadenia 8,9cm. Kompaktný držiak mobilných telefónov do auta iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount je určený na uchytenie do slotu CD autorádia. Patentovaný mechanizmus Easy One Touch umožňuje jednoduché vkladanie a vyberanie vášho smartfónu jedným jednoduchým pohybom. Nastavením kolísky (360°) získate vhodnú pozíciu na bezpečné sledovanie displeja mobilného telefónu za jazdy. Upínací mechanizmus držiaka iOttie je kompatibilný so všetkými smartfónmi a drží prístroj bezpečne v nastavenej polohe počas celej jazdy. Držiak Easy One Touch 4 CD Slot je určený aktívnym používateľom telefónu, na navigačné účely alebo hlasovú komunikáciu. Kľúčové vlastnosti držiaka iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount: -Ľahké upevnenie držiaka iOttie do CD slotu autorádia -Univerzálny držiak pre všetky kombinácie telefónov a puzdier so šírkou 5,84 – 8,9 cm -US patentovaný systém Easy One Touch jednoduchého upevnenia telefónu jedným dotykom -Horná časť držiaka sa otáča o 360° na optimálne nastavenie pohľadu -Navrhnutý na bezpečné používanie za jazdy Parametre a špecifikácia: -Určenie Do auta -Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický -Prichytenie držiaka Do CD prehrávača -Vlastnosti a funkcie Upraviteľná poloha -Max. šírka zariadenia 8,9 cm Viem priniest aj do BA - Mlynské Nivy č.42, pripadne poslat na dobierku kde uctujem k cene tovaru aj postovne, balne a poistenie.
Predám školskú tašku step by step
Predám školskú tašku step by step, málo používanú, bez poškodenia. Vlastnosti a výhody školskej tašky: ergonomicky tvarovaná zadná časť, exkluzívny tvar, polstrovanie, vetracie drážky špeciálny sieťovaný materiál pre maximálne vetranie polstrovania na chrbte hliníková výstuž a zosilnené dno ruksaku s nožičkami pre stabilitu pri postavení na zem nastaviteľné popruhy na ramená so silným polstrovaním pre pohodlné nosenie izolované predné vrecko s priestorom pre kartičku s menom a adresou 2 bočné vrecká madlo do ruky masívna pracka na zapínanie, rozvrh hodín vo veku tašky reflexné prvky vpredu aj na bokoch pre bezpečnosť pri zotmení a v tme pevné dno, nožičky pre lepšiu stabilitu a ochranu pred vlhkom a špinou vnútorné rozmery: 27 x 30 x 17 cm. Súčasťou sú aj dva peračníky a vrecko na telesnú. Všetko je nepoškodené. Pôvodná cena 140€, predám za 80€.