bazár, predaj, inzercia, predám

Tehotenske veci

Kategória: Ostatné

Predam veci, vsetko nove netozbalene:

Vlozky do podprsenky 3€/balik
Vatove tampony 1€/balik
Poporodne nohavicky 1€
Senovka 7€
Benedikt 8€/balenie
Kyselina listova 4€

Viac info email
Tehotenske veci
Podobné inzeráty
Čipkové tehotenské šaty na fotenie v ponuke biele a čierne,
Jemné a elegantné tehotenské šaty na fotenie. Polopriehľadný čipkovaný materiál, ktorý podčiarkne krásu ženského tela a rastúce bruško. Tehotenské fotenie zachytáva to najkrajšie obdobie života – obdobie, keď ste pod srdcom nosili svoje dieťatko. V brušku Vám rastie zázrak života, ktorý onedlho naplní Váš život radosťou. Určite vám mnohí známi povedali ako vám tehotenstvo pristane a ako ste opekneli, nie nadarmo sa to hovorí, že budúce mamičky opeknievajú. V ponuke biele ja čiernej farby Šaty sú veľkosť INU (v rozmedzí konfekčných veľkostí 36-42)
Tehotenské testy One Step prúžkové
Neváhajte a vyskúšajte jednoduché, certifikované domáce prúžkové tehotenske testy. TEHOTENSKÉ testy Citlivosť testov je 10 mIU hCG s presnosťou viac ako 99 %. Odber možný od 5ks za 3.5€. Pre všetky balíky je poštovné zahrnuté V CENE. 5 ks = 3.5€ 10 ks = 6.5€ 20 ks = 12.5€ 30 ks = 14.5€ 50 ks = 25€ Jednoducho nám napíšte správu pre viac informácií, alebo pre objednanie.
Tehotenské a popôrodne veci
Predám veci co mi zostali z tehotenstva. Všetko nové, nerozbalené, nepoužívané, alebo minimum. Viac info v správe alebo v ďalších mojich inzerátoch mám viac info ku každému. Zostali mi už len nasledovne veci : Čistiace utierky na prsia Lízatka od zvracania, od nevoľnosti Sprej na hrádzu Popôrodný pás Čaj pre dojčiace mamičky Weleda olej na masáž hrádze Vložky do podprsenky
TEHOTENSKÉ • PÁROVÉ FOTENIE
Ponúkam voľné termíny na tehotenské fotenie či individuálne alebo párové. V balíčku je: 1 hodina fotenie, interiér/exteriér podľa dohody, 15 fotiek v digitálnej forme vo farebnom aj čiernobielom prevedení a 10 fotiek v tlačenej forme + darčekové balenie. Pre viac info o voľných termínoch ma kontaktujte formou e-mailu. Teším sa na budúce spolupráce!
Silikónové tehotenské bruško
Predám silikónové tehotenské bruško cca 6-7 mesiac tehotenstva.Vhodné do maskérní,divadiel,pre herečky na natáčanie.Váha je 3,8 kg Stav: nové
Tehotenské pančuchy (silónky)
Predám úplne nové kvalitné tehotenské silónkové pančuchy telovej farby, značka Bepon. Pôvodná cena 13,99.