bazár, predaj, inzercia, predám

Tekuta guma ALFEMA

Kategória: Bazény

Predam nove neotvorene balenie tekutej gumy ALFEMA na bazeny.Original balenie od vyrobcu.
Kybel 20kg/ 180eur ( mam az 3 kyble)
A adhezny mostik 45e/balenie...
Manzel sa prepocital a nespotrebovali sme tolko :)
Tekuta guma ALFEMA
Podobné inzeráty
2x Tekutá guma ALFEMA TG500 modrá 20 kg + Adhézny mostík 5kg
Tekutá modrá guma na bazény miesto fólie nová nepoužitá cena spolu 300€ Pozri všetky moje inzeráty
Jazierko - tekutá fólia, guma
Mám na predaj izoláciu na jazierko Tripond. Kúpila som viac a ostali mi 2 neotvorené 5litrové plechové vedrá. Nanáša sa valčekom alebo štetcom. Kryje skvele, preto som minula menej, ako som čakala. Bližšie informácie ohľadom použitia na foto. Pôvodná cena 1ks 60€. Ja ponúkam po 50€, za 2 ks 90€. Cena je aj s poštovným, na dobierku neposielam. Kontaktujte ma prosím mailom alebo sms, v práci nepočujem telefón.
PVC bazénová fólia Soprema, Alkorplan
Predám bazénovú fóliu Alkorplan,Soprema. Vysokokvalitné fólie sú vyrobené z PVC a sú spevnené textilnou výstužou. Svojou UV-odolnosťou a farebnou stálosťou sú vhodné pre vonkajšie aj vnútorné bazény. Sú odolné tiež voči riasam,plesniam a mikroorganizmom. Hrúbka fólie je 1.5mm pri šírke 165cm. Taktiež v ponuke protišmykové fólie napr.na schody alebo plytké dná.Možnosť dodania všetkých farebných odtieňov.Záruka od výrobcu.Rolka má 25bm.(41,25m2). zváranie bazénovej fólie, tekutá zálievka, geotextílna podložka pod bazénovú fóliu, upevňovacie lišty pod bazénovú fóliu, technická miestnosť, dodanie a montáž-bazénová filtrácia, svetlá, čerpadlá, solinátor, tepelné čerpadlo na ohrev bazénu,montáž bazénového prekrytia.
Zastrešenie bazéna, prekrytie bazéna
Predám úplne nové nepoužívane prekrytie bazéna. Bazénové prekrytie COMET T KIT 860 - strieborné Rozmery prekrytia: ✔Počet segmentov 4 ✔Dvere Posuvné Ľ/P ✔Spodná guma 110/110 ✔Dĺžka vonkajšia 8680 ✔Dĺžka vnútorná 8600 ✔Dĺžka segmentu 2170 ✔Koľajnica vonkajšia šírka 4800 ✔Koľajnica vnútorná šírka 4239 ✔Výška 790 Ilustračná foto. Pre viac info volajte. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene istá.
Predam maly bazen/vanu do interieru aj exterieru 120x55x50cm
Predam maly skladaci bazen / vanu do interieru aj exterieru 120x55x50cm, pouzivana, vycistena, kvalitna guma. Zmestia sa do nej aj 2 mensie dospele osoby. Cena pevna, osobne v BA