bazár, predaj, inzercia, predám

Telefón pre slabozrakých alebo starších ľudí

Kategória: Ostatné drobné

Predám telefón pre slabozrakého alebo staršieho človeka (CONCORDE 520B), ktorý je možný používať ako pevnú linku.
Telefón pre slabozrakých alebo starších ľudí
Podobné inzeráty
Digitálna lupa Full HD 7 nich
Predám Digitálna lupa pre slabozrakých. Full HD 7 nich Portable Digital Video Magnifier. Poprosím len osobný odber v Bratislave možný na Rožňavskej. Neposielam len osobne! Volať mi len počas dňa max do 17.30 hod!
Bezdrôtový telefón Panasonic KX-TG7170FX
Ponúkam bezdrôtový telefón Panasonic KX-TG7170FX. Telefón je vhodný aj pre nedoslýchavých ľudí, zvuk z telefónu sa prenáša reproduktorom aj vibráciou cez kosť po priložení k hlave (kostné vedenie zvuku - BAHD Bone Anchored Hearing Device). Telefón číta nahlas číslo volajúceho. Stav - používaný, viď fotka. Baterky v telefóne sú 2, typ AAA, nabíjateľné. Telefón je k osobnému vyzdvihnutiu (PSČ 05342), alebo ho môžem poslať (cena+poštovné), resp. doviezť do KE.
Dvojihla do starších Tesla gramofonov  SAPHIR NMS 683 19
Ponúkam dvojihli do starších Tesla gramofonov SAPHIR NMS 683 19 nepoužité
Urmet 1150 Miro domový telefón
Predam Urmet 1150 Miro domový telefón s tlačidlom pre odomykanie dverí biely malo použivany ako novy žiadny škrabanec • Telefóny pre analógové systémy 4 + n • Montáž na stenu • Biely lesklý ABS plast • Funkcia MUTE (voliteľné) • Tlačidlo pre ovládanie elektrického zámku • Navrhnuté na osadenie na guľatú montážnu krabicu s priemerom 60 mm • Slúchadlo pripevnené k telefónu káblom • elektronické zvonenie cena 10€ Meno: osobny Telefón: 090... zobraz číslo Lokalita: Mapa 958 01 Partizánske Videlo: 73 ľudí Cena: 10 €
Bezdrôtový telefón Commax
Predám 2 kusy doplnkový bezdrôtový telefón Commax CDT-180, doplnkový bezdrôtový telefón využiteľný pre video telefóny CDV-1020AQ, CDV-72BE a CAV-72B. Pomocou týchto video telefónov je bezdrôtový telefón pripojený na pevnú linku/GSM komunikátor/telefónnu ústredňu. Hlavnou funkciou je audio komunikácia s dverovou stanicou a obsluha dverového zámku. Medzi jednotlivými bezdrôtovými telefónmy je funkčná adresná interkomová komunikácia. CDT-180 má pamäť na 100 tel.čísiel, možnosť voľby vyzváňacej melódie a nastavenie tapety na pozadie displeja. Dva kusy za 190Eur, jeden kus 100Eur.
Domáci telefón DT 93 s 1 tlačidlom protistanice - 4FP 210 52
Predám takmer nový domáci telefón DT 93 s 1 tlačidlom protistanice - 4FP 210 52 . Telefón je úplne ako nový, plne funkčný, bez originálnej krabice. Bol dva mesiace namontovaný. Predávam ho z dôvodu, že sa v bytovke menili komplet všetky telefóny a zvonce za iné typy. Podrobné parametre s plnou predajnou cenou nájdete v tomto linku: