bazár, predaj, inzercia, predám

Telefón , typ Os 3620, výrobca Tesla Stropkov.

Kategória: Klasické telefóny

Ponúkame na predaj starí telefón typu Os 3620 výrobcu Tesla Stropkov.
Rok výroby 1987. Je v dobrom stave.

Cena : 30.-EUR
Kontakt :
Telefón , typ Os 3620, výrobca Tesla Stropkov.
Podobné inzeráty
Tlačítkový telefón
Predám starší tlačítkový telefón; výrobca Tesla Stropkov. Cena 10€ + poštovné. Posielam na dobierku.Volajte na tel.číslo : .
Telefón na pevnú linku
Predám telefón na pevnú linku od výrobcu Tesla Stropkov. Telefón sa dá zavesiť na stenu alebo na bočnú stranu stola alebo na zloženie hovoru stačí ho položiť na stôl klávesnicou otočenou dole. Cena 20 eur +poštovné. Pripojenie ako na obrázku, klasická vidlica.
Analógový telefónny prístroj typ GLITEL-219
Ponúkame na predaj starí analógový telefónny prístroj s funkciou CLIP, typ GLITEL GT-219. Výrobca Glitel Stropkov. Výborný stav. Pôvodné balenie. Cena : 25.-EUR Kontakt :
2x retro telefón Tesla (NEPOUŽÍVANÉ)
TELEFÓN, KTORÝ NIE JE UVEDENÝ V POPISE INZERÁTU, JE UŽ PREDANÝ. "Hnedý / Hranatý" NEPOUŽÍVANÝ. Vo výbornom stave. Značka TESLA. CENA: 25 eur Poštovné cca 5 eur - po platbe predom na účet. Možnosť dohodnúť osobný odber v rámci Bratislavy. V prípade záujmu ma kontaktujte radšej na email. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
RETRO už historický telefón TESLA...Novy nepoužívaný
Predám telefón Tesla vo farebnom vyhotovení - slonová kosť. ,, Slonova kosť. NOPVY nepoužívaný" Cena.....49 € Tel. Najlepšie osobný odber Bratislava 4: Karlova Ves - Devínska cesta Poštovne hradí kupujúci Na dobierku neposielam. Alebo cena za dobierku poštou... platba na účet v BA 24.1.2023 Email: jamk@
Tesla dt85
Zdravím predám domáci telefón Tesla dt85 4fp vo funkčnom stave. 10€ + pošta.