bazár, predaj, inzercia, predám

Tenisky Hoka Speedgoat 5 1123158 Dlcr

Kategória: Topánky, obuv

Predám 2x obuté tenisky Hoka na šport, beh či bežné nosenie, vo výbornom stave, ako nové. PC: 160€

Veľkosť 39 1/3.

Zvršok vyrobený z ekologickej kože zaisťuje jedinečný vzhľad obuvi. Ide o obľúbený materiál, ktorý si nevyžaduje náročnú starostlivosť.

Materiál a starostlivosť
Zvršok: Látka - Sieťka mesh
Podrážka: Guma
Vložka: Textil
Vnútro: Textil
Dizajn a štýl
Farba: Modrá
Typ zapínania: Šnúrované
Typ špičky: Okrúhla
Vyberateľné vložky: Nie
Tenisky Hoka Speedgoat 5 1123158 Dlcr
Podobné inzeráty
Hoka one one speedgoat 5 GTX Black 45 1/3
Predam tenisky Hoka one one speedgoat 5 v ciernej farbe s Gore Tex membranou, velkost 45 a 1/3, su prakticky ako nove, 2-3 krat som ich mal na prechadzke po meste, ziaden beh. Bohuzial mi nesadli co je aj dovod predaja, inak by som si ich urcite nechal :/ Zaruka do Februara 2025. Idealne osobny odber v BA Petrzalka, pripadne okolie Bratislavy . Ale po dohode viem aj poslat. Cena 100 eur.
NOVÉ HOKA GAVIOTA 4-NENOSENÉ-Znížená cena
Predám nové špičkové HOKA Gaviota 4 veľ EU 44 2/3, UK 10 , US 10,5 , dĺžka vložky cca 290 mm-Skúšane vonku len cca 10 minút ,nenosené-100% tný stav, nevyužité . Nesadla mi veľkosť a mám ďalších 5 iných HOKA . Podstatne lepšie držia nohu a stabilitu ako Hoka Clifton 8,9, Arahi 6, resp. iné. Špičková stabilná topánka Gaviota 4 sa túto sezónu vracia, plyšová ako kedykoľvek predtým. Prináša rovnaké maximálne odpruženie a vylepšenú podporu J-Frame™, bola prepracovaná s plyšovým golierom a jazykom, aby ponúkla neočakávané zlepšenie pohodlia. Jedinečná technológia J-Frame od HOKA poskytuje stabilnú platformu pre bežcov, ktorí chcú zabrániť nadmernej pronácii použitím pevnejšej peny na strednej strane topánky v kombinácii s dodatočnou gumou pre odolnosť, ktorá poskytuje skvelý komfortný zážitok z behu – to všetko bez pridania hmotnosti alebo materiálu. . Aktualizované o skrytú výstuž na oči a jednostranné vystuženie jazyka na zníženie kĺzania a prepracovaný zvršok tak, aby poskytoval podpornejšie, lepšie padnúce a ľahké balenie, v tejto novej ponuke z radu Gaviota nebol prehliadnutý žiadny detail. Znížená Cena 95 EUR + cena za prípadné poštovné, prípadne dohoda Obuv je v záruke u predajcu z CZ Tento model v tejto veľkosti sa za uvedenú cenu už nedá zohnať !!! Fantastické tlmenie,odpruženie a stabilita !!! Števo-Petržalka-Tupolevova Bratislava , stevo.gabura@ - sms, mail, volať
Predám bežeckú obuv zn. Hoka One One Rincon 3
Pánska bežecká obuv, Hoka One One Rincon 3 v parádnej farebnej kombinácii. Novinka prichádza v parádnych farbách a z parádnymi zmenami. V novej, už 3 generácii modelu Rincon nájdeme asymetrický jazyk, ktorý ma podstatne menšiu hrúbku ako predošlá generácia. Zmenou prešiel aj zvršok, ktorý prináša lepšiu stabilitu chodidla počas behu čo bolo vytýkané predošlej generácii. Zároveň je Rincon 3 ešte priedušnejší a tak mínate energiu na čo ju naozaj potrebujete. Po vzore ostatných modelov Hoka aj Rincon 3 prichádza s predĺženou pätou, ktorá napomáha pri došľape. Lepší prenos odrazu má na starosti väčšia plocha segmentov podrážky, čo je skutočne cítiť pri každom kroku. Bohužiaľ bola to nevhodná výhra, ktorá mi nevyhovuje veľkostne. Vôbec nepoužívané. Označenie veľkosti: US 9.5D, UK 9, EU 43 1/3, JPN 27.5 vnútorná dĺžka topánky je 275mm.Pre seriózneho záujemcu, ktorý to s kúpou myslí vážne je možná zľava. Možný osobný odber, pošta( +poštovné), Packeta.
predám bežecké topánky HOKA Bondi 8 Wide black
predám bežecké topánky HOKA Bondi 8 Wide black. link pre bližšie info
Hoka Clifton 9 - 38 vel
Damske cestne bezecke topanky - Hoka Clifton 9, vo velkosti 38. Najnovsi model, rok 2023. Viac info tu: Kupovane: 11.6. Vyskusane: 3x, do 25km spolu. Nesadol mi model, tak posuvam dalej. Idealne odber v KE.
Predám nové tenisky HOKA CHALLENGER ATR 7.
Predám nové jeden krát výskúšané tenisky HOKA CHALLENGER ATR 7. Tenisky sú v 100 percentnom stave s plnou 2 ročnou zárukou.Tenisky sú vhodné na trailový beh.Veľkosť UK 10,5.