bazár, predaj, inzercia, predám

TENKÁ VETROVKA zn.BENCH veľ.L

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám úplne novú tenkú vetrovku anglickej zn. BENCH, bočné vrecká na zips, je ľahučká a dá sa zložiť do kabelky, alebo batohu a je stále po ruke na turistike, pri behaní alebo na bicykli, keď sa zmení počasie. Veľkosť L, rozmery: hrudník 58x2 cm, dĺžka je 75 cm. Pôvodná cena bola 59 EUR. BA alebo poštou+poštovné.
TENKÁ VETROVKA zn.BENCH veľ.L
Podobné inzeráty
ZIMNÁ BUNDA zn.BENCH veľ.XL
Predám zaujímavú bundu anglickej undergroundovej značky BENCH, ktorá má pestré farby, zapínanie na zips aj anglické gombíky a vysoký golier s kapucňou. Rukávy maju patentné zakončenie, bunda má bočné vrecká na gombík. Znak BENCH je vyšitý vpredu aj vzadu. Štýl a oblečenie značky BENCH sú inšpirované skateboardingom a štýlom BMX. Veľkosť XL, rozmery: dĺžka 86 cm, hrudník 54x2 cm. Pôvodná cena bola 170 EUR. BA alebo poštou+poštovné.
BENCH tenká vetrovka / bunda 36/S
Nová, nenosená dámska vetrovka BENCH. Bol to nevhodný darček. Veľkosť je uvedená S, čiže 36. Dĺžka od pleca je 63cm, dĺžka rukáva je 67cm. Šírka cez prsia je 2x46cm. Na spodu, čiže cez patent je šírka 2x36 - 2x45cm. Pôvodná cena bola okolo 60€. Teraz predám len za 29€.
BENCH zimná dámska bunda XL Sivá
BENCH. dámska zimná bunda veľkosť XL. Bunda bola kupovaná v UK priamo v obchode. Je to kvalitná teplá prešívaná bunda, futrovaná, nenosená ani nepoužívaná, stále má visačku. Ma logo Bench. na rukáve a na zadnej pravej strane. Má dvojité vrecká, aj z vrchu aj z boku. Pozrite si moje ďalšie inzeráty.
Tenká vetrovka
Tenká vetrovka so sieťkou vo vnútri. Veľkosť písaná XXL, ale nosená bola ako veľkosť L/XL. NA DOBIERKU NEPOSIELAM
Bunda zn. BENCH veľ. S
Predám dámsku zimnú bundu zn. BENCH veľ. S. Top stav. Žiadne diery ani fleky. V prípade potreby premeriam. PC vysoká. Cena len za 14 € plus poštovné.
Zimna vetrovka damska-S
Predam nosenu zimnu vetrovku,damsku,vel.pisu S,ale ja nosim vel. M a sedela mi. Kupena v Exisporte. Je dvojvrstvova. Da sa odzipsovat a su z nej 2 vetrovky - prechodna vetrovka a s vyplnou aj teda zimna vetrovka.Kapucna sa neda odopnut. Ma vetranie pod pazuchami.Stahovanie uplne dole.Vid vsetky fotky. Je to svetloo modra.Inak funkcna,neposkodena. V pripade zaujmu piste email na Tel. cislo je vymyslene. Dakujem.