bazár, predaj, inzercia, predám

Tenke slim DVD obaly

Kategória: Ostatné drobné

Ponukam neposkodene DVD tenke slim obaly.
Obaly su vyrobene z cierneho plastu s priesvitnou castou.
Mam z nich 17 pouzitych kusov a 24 nepouzitych obalov v povodnom baleni.

Mozny predaj aj po kusoch, cena za kus je 0,15 eur.
Cena je uvedena za vsetky obaly spolu a bez postovneho.
Tenke slim DVD obaly
Podobné inzeráty
Slim DVD±RW napalovačka Toshiba / Samsung
Predám notebookovú DVD±RW napalovačku Toshiba / Samsung TS-L632, 8x DVD-R 24x CD-R 8x DVD+RW 6x DVD-RW 24x CD-RW Rýchlosť čítania: 5x DVD-RAM 8x DVD+R 8x DVD-R. Možnosť zmeniť na externú cez rámik s USB výstupom. Namiesto SMS stačí zavolať. Inzerát je platný až do zmazania.
Harry Potter, Cililing, Pepek, Ja Zloduch, Barbie a iné DVD
1. Harry Potter 7: Dary smrti 2 Originál, nepoškodené. Má SK, CZ, EN dabing. Špeciálna dvojdisková edícia s bonusmi. 20€ 2. Rozprávka Disney Cililing a stratený poklad Ako nové, nepoškodené. Originál. 8€ 3. DVD rozprávka Pepek námorník Vapet Originál, nepoškodené. 4€ 4. DVD rozprávka Ja Zloduch Originál, nepoškodené. 8€ 5. DVD rozprávka Barbie Denníčky (Barbie diaries) o Barbie teenagerkách a náramku, ktorý denník otvára. Má CZ aj EN dabing. Originál, nepoškodené. 10€ 6. Firefly vesmírny western space western miniséria Firefly Jossa Whedona, miniséria len po anglicky, bez dabingu. S bonusovým materiálom. Obsahuje 3 disky v jednom obale. 40€ 7. DVD Disney Frozen Ľadové kráľovstvo 1. Nepoškodené, originál. Má SK, CZ, EN dabing. 10€ Mám na predaj aj iné DVD filmy a rozprávky. Kontaktujte ma mailom, prosím. Osobný odber je možný.
Obaly na CD,DVD
Predám obaly na CD,DVD všetkých kategórií, rôznych farieb (čierna, biela, priehľadná). asi 150 kusov. Preferujem osobný odber, Šaľa, Galanta. Pošlem aj na dobierku, ale potom požadujem poštovné vopred na účet. Na SMS neodpovedám, volajte, mailujte.
Predám vhs kazety do videorekordéra, rôzne DVD,CD
Predám: funkčné vhs kazety za 3€/ks filmové DVD každé za 1€ prázdne obaly na CD/DVD automapy Rakúsko,Budapešť,Francúzsko, Chorvátsko každá za 3€ Bratislava 1:15000 za 3€
KENWOOD KAX643ME BUBIENKOVÉ ROTAČNÉ STRÚHADLO NA ROBOT KENWO
Bubienkové rotačné strúhadlo Kenwood KAX643ME je vhodným príslušenstvom pre roboty Kenwood, kMix a Chef XL Sense. Určené pre jemné a hrubé strúhanie a krájanie, tenké a hrubé plátky a strúhadlo vhodné na parmezán či zemiaky. Pomalé bubienkové strúhadlo s 5 bubnami je ideálne pre jemné alebo hrubé strúhanie a plátkovanie. Určite ho využijete na zeleninu, šaláty, syr, čokoládu, orechy alebo výrobu domácej strúhanky. 5 rôznych bubienkových nástavcov pre jemné a hrubé strúhanie a krájanie, tenké a hrubé plátky a strúhadlo vhodné na parmezán či zemiaky Plniaci otvor s zatláčadlom
DVD dvojobaly
Ponukam neposkodene pouzivane DVD dvojobaly. Obaly su vyrobene z cierneho plastu s priesvitnou castou. Mam z nich 53 kusov. Mozny predaj aj po kusoch, cena za kus je 0,20 eur. Cena je uvedena za vsetko spolu a bez postovneho.