bazár, predaj, inzercia, predám

Tento dom čaká možno práve na Vás. 4. izbový rodinný dom s p

Kategória: Domy

Hľadáte nové bývanie v rodinnom dome, uprostred prírody, v tesnej blízkosti mesta Nitra?
V tomto prípade Vás táto ponuka určite zaujme.
Realitná agentúra Allrisk Slovakia Vám ponúka 4 izbový, voľne stojaci rodinný dom s krásnou zastrešenou terasou, na pozemku v rozlohe 726m² v novovybudovanej rezidenčnej štvrti RED OAK VILLAGE, na Jahodovej ulici.
Lokalita sa nachádza v obci Lužianky v tesnej blízkosti Nitry.
Dražovský kostolík a krásny Zobor dokresľujú malebnú scenériu Nitry a jej okolia. Pokojné prostredie dubových lesov a golfového areálu ponúka priestor na relax a šport.
Od dávna sú tu jedinečné podmienky na kľudný život a prosperitu.
Obec Lužianky je jednou z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich sa obcí v okolí Nitry.
RED OAK VILLAGE je nádherným spojením modernej výstavby, prírody a bezprostrednej blízkosti krajského mesta. Nová infraštruktúra a plánovaná MHD napĺňa potrebu rýchlej dostupnosti centra mesta Nitry.
Developeri kladú dôraz na kvalitu použitých materiálov a odvedených remeselníckych prác.
Spokojnosť klienta je teda prioritou.

Dispozícia:

Vstupná chodba-zádverie 7,6,m² technická miestnosť - wc 6,45m², chodba 11,35m², detská izba 14,55m², detská izba 13,25m², komora, kúpeľňa - wc 7,3m², spálňa 15,0m², kuchyňa 11,9m², obývacia izba 35,2m², terasa 50,1m²

Celková úžitková plocha domu s terasou je 174,15 m²

Zoznam použitých certifikovaných materiálov:

Betónové debniace tvárnice, obvodové murivo z pálenej tehly WIENERBERGER 30cm, vnútorné priečky WIENERBERGER POROTHERM 12cm, betónová strešná krytina BRAMAC, vonkajšie zateplenie polystyrén 15cm, plastové okná s izolačným trojsklom, plastové vchodové dvere, podlahový polystyrén 10cm, podlahy-betónový poter, kondenzačný kotol, sadrové omietky BAUMIT, technická miestnosť-vápenno cementová omietka, predpríprava na krb a komín SCHIEDEL, kompletné elektroinštalačné rozvody, kabeláž na zabezpečovací systém,elektrickú bránu, bazén, klímu a elektrické žalúzie.
Výlez na čiastočne pochôdznu povalu.
Energetický certifikát A.

Inžinierske siete:

Voda, elektrina, kanalizácia, plyn na kúrenie, optický kábel, pouličné osvetlenie, nové asfaltové komunikácie


Cena 4 izbového domu v štádiu HOLODOM je 244 000,- EUR.
Možnosť dokončiť do štandardu.

Na požiadanie je možné do určitej etapy vybrať si farbu fasády, podľa vzorkovníka.



Z našimi ŠPECIALISTAMI Vám zabezpečíme možnosť kúpiť túto nehnuteľnosť na HYPOTEKÁRNY ÚVER, za najlepších podmienok na TRHU.

ALLRISK Slovakia v cene nehnuteľnosti ponúka kompletný právny servis súvisiaci s prevodom nehnuteľnosti.


Zvyšné otázky Vám radi zodpovieme na obhliadke.
Tento dom čaká možno práve na Vás. 4. izbový rodinný dom s p
Podobné inzeráty
NA PREDAJ 5 IZBOVÝ RD CHORVÁTSKY GROB - ŠPORTOVÁ ul.
Typ: Rodinný dom Ulica: Športová Obec: Chorvátsky Grob Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 4  Bratislava. VÁM PONÚKA V EXKLUZÍVNOM ZASTÚPENÍ NA PREDAJ NOVOSTAVBU 5 IZBOVÝ PRIESTRANNÝ RODINNÝ DOM VO VEĽMI VYHĽADÁVANEJ LOKALITE CHORVÁTSKY GROB NA ŠPORTOVEJ ul. Ide o novopostavený rodinný dom v Chorvatskom Grobe. TENTO RODINNÝ DOM JE MOŽNÝ KÚPIŤ ZA ÚČELOM PRENÁJMU PRE MAXIMÁLNE 12 ĽUDÍ. Táto výnimočná príležitosť vám zabezpečí príjem každý mesiac v roku. Tento dom je okamžite po kúpe prenajateľný a Vy budete mať mesačný výnos. Preto sa jedná o investíciu do buducnosti pre vašu rodinu ktorú milujete a chcete ju zabezpečiť. Momentálne sa rodinný dom prenajíma ako luxusná ubytovňa a je tu predpoklad s dlhodobým prenájmom pre firmy. Dispozícia: - 4x izba - 4x kúpeľňa - kuchyňa s priestranou obývačkou, východ na terasu a dvor cez posuvné dvere. predpríprava na KRB čaká na nového majiteľa... - V každej izbe v dome sa nachádza klimatizácia, termostat. - Izby sú zariadené: posteľe, skriňa, komoda, plastové okná, žalúzie. - prízemie: - 1 izba pre 3 osoby, - 2x samostatná kúpelňa s WC, pračka,  - kuchyňa spojená s obývaciou izbou, TV, jedálenský stôl, východ na terasu s grilom. - 1 NP: - 3 x izba, v každej izbe sa nachádzajú 3 postele, skrine, komody, klimatizácie, - 2x samostatná kúpelňa s WC. - nachádza sa tu moderný alarm, kamery. Elektrické podlahové kúrenie sa nachádza v celom dome, nachádzajú sa tu dva kotle, jeden na prízemie a druhý na 1 Np. Lokalita: - vyhľadávaná lokalita v tesnej blízkosti Bratislavy s priamym napojením na obchvat a diaľnicu, výborná občianska vybavenosť: Veterinárna klinika, Slovenská Pošta, Stavebniny, Poľnohospodárske družstvo, Grobček - Súkromná škôlka, Futbalové ihrisko, Coop jednota,  Základná škola, Materská škola , Lekár pre deti a dospelých, Zubár, Reštaurácie, Krásne cyklotrasy, Jazdecká škola, Tenisové kurty.. Parkovanie pred domov pre 4 až 5 áut. ODPORÚČANIE MAKLÉRA: Nádherný rodinný dom ktorému budete radi hovoriť domov. Bývať v Chorvatskom Grobe sa jednoznačne oplatí. Veľkou výhodou je v pešej dostupnosti zdravotné stredisko, škola, škôlka, niekoľko predajní potravín, a množstvo iného. Tento Rodinný dom Vás čaká a Vy si ho zamilujete už pri prvej obhliadke. Prevedieme vás celým procesom predaja rýchlo a bezpečne - naše zmluvy sú autorizované advokátskou kanceláriou, ktorá ručí za ich vyváženosť a právnu relevantnosť. Pri rýchlom jednaní na obhliadke možná dohoda na cene! Cena: 399 999,- + provízia realitnej kancelárie Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s Maklérom. !!GARANCIA!! --------------------------------------------------------------------------------- 1.prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti 2.online práv
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Rodinný dom s prekrásnym pozemkom na predaj v obci Ižop
Typ: Rodinný dom Ulica: Ižop Obec: Veľký Meder Ponúkame Vám na predaj 3-izbový rodinný dom s garážou a prekrásnym pozemkom v obci Ižop. Rodinný dom bol postavený v roku 1960 na 13 árovom pozemku v kľudnej štvrti obce. Rodinný dom je v pôvodnom stave. Okná a vchodové dvere sú pôvodné drevené. Kúrenie je ešte gamatkami. Rodinný dom čaká na nového majiteľa, aby prerobil podľa svojich predstáv. Ponúka veľa možnosti využívania a prerobenia.   DOM okr. Dunajská Streda – Ižop zastavaná plocha: 108 m2 priestranné izby veľká špajza drevené okná plávajúca podlaha / dlažba / PVC plynové kúrenie (s možnosťou namontovania kotla na tuhé palivo) gamatky IS – plyn, elektrina, mestská voda, studňa, žumpa   DISPOZÍCIA: predsieň, kuchyňa, obývačka, 2 izby, kúpeľňa s toaletou   Po vstupe do domu sa ocitneme v predsieni. Z predsiene je vstup do obývačky, z obývačky do kuchyne a do jednej izby. Z kuchyne je dostupná špajza a kúpeľňa s toaletou a druhá izba. Izby sú priestranné, svetlé, na podlahe je PVC.   Na dvore sa nachádza letná kuchyňa, kde máte možnosť na zaváranie a na letné varenia . Vedľajšiu budovu sa dá prerobiť na garáž. V záhrade máte aj dostatok miesta na grilovanie a oddýchnutie. Za domom sa nachádza prekrásna veľká záhrada, ktorá čaká na nového majiteľa, ktorý pestuje na nej zeleniny a ovocia.   POZEMOK výmera: 1284 m2 oplotený rovinatý ovocné stromy   OKOLIE Dom sa nachádza v tichej časti obci Ižop. Obec Ižop má výbornú polohu, lebo sa nachádza blízko hlavnej cesty 63, na ktorom ľahko sa dá dostať aj do Bratislavy, aj do Komárna a tiež aj do Maďarska. Obec je 3 kilometre od mesta Veľký Meder. Vo Veľkom Mederi je kompletná občianska vybavenosť, škôlky, školy, stredné školy, pošta, poliklinika, obchody, futbalové ihrisko a známe termálne kúpalisko.   Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 95.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL.   Oplatí sa to vidieť. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku rodinného domu. Teším sa na obhliadku s Vami.   Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď.   Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Plocha pozemku: 1284 m2 Úžitková plocha: 108 m2 Zastavaná plocha: 108 m2 Stav: pôvodný stav Celková plocha: 108 m2
PREDAJ - rodinný dom-chalupa, Buková
Vitajte v Realitnej kancelárii RE/MAX! Máme pre vás exkluzívnu ponuku rodinného domu v obci Buková, ktorý je práve na predaj. Tento dom s pozemkom o celkovej výmere 1148m² ponúka ideálnu príležitosť pre váš nový domov. Pri vstupe do domu vás privíta útulná kuchyňa o rozlohe 10,5m² (3,5mx3m), za ňou sa nachádza kúpeľňa spojená s toaletou s rozlohou 5,4m² (2mx2,7m). Na ľavej strane sa nachádza priestranná obývačka s rozlohou 15,12m² (3,6mx4,2m), zatiaľ čo na pravej strane nájdete manželskú spálňu o rozlohe 14,44m² (3,8mx3,8m) a ďalšiu izbu s rozlohou 15,7m² (4,13mx3,8m). Celkovo ponúka tento dom plochu 61,16m². Na pozemku sa nachádza aj garáž s rozlohou 25m², ktorá poskytuje dostatok miesta. V podkroví vás prekvapí veľkorysý úložný priestor vo veľmi dobrej kondícii. Tento priestor vám tiež ponúka možnosti vybudovania ďalších izieb podľa vašich potrieb. Dom je postavený v kombinácii kameňa a tehly, a strecha bola rekonštruovaná vrátane nosnej konštrukcie v roku 2012. Strešná krytina od značky Bramac zabezpečuje vysokú kvalitu a odolnosť. Okrem toho bol dom v tom istom roku oddrenážovaný do hĺbky 1,5m. Zateplenie domu sa týka aj stropov a podlahy, čo prispieva k úspore energie a komfortnému bývaniu. V rámci pozemku je k dispozícii aj studňa s hĺbkou 9 metrov a vysokým celoročným stĺpcom vody. Odpad je riešený vlastným septikom o veľkosti 5,5m³. Dispozičné a prevádzkové riešenie domu je prehľadné a bezkolízne, čo prispieva k pohodlnému a praktickému bývaniu. Tento dom je tiež napojený na rozvody inžinierskych sietí, ako je elektrina, voda a plyn, čo zabezpečuje všetky potrebné pohodlia pre moderný život. V obci je plánované zavedenie optického internetu. Okrem výhod samotného domu je obec Buková situovaná v blízkosti vodnej nádrže Buková, čo je krásne miesto na rekreáciu a aktívne trávenie voľného času. Tu si môžete užiť člnkovanie, rybolov, hubárčenie, turistiku a ďalšie aktivity v prírode. V obci sú k dispozícii tenisové kurty a nové detské ihrisko. Vzdialenosť od Bratislavy Dúbravky 62 km /50 minút autom/ Vzdialenosť od Trnavy 27 km /30 minút autom/. Ak hľadáte rodinný dom v tichom a príjemnom prostredí s dostatkom priestoru, táto ponuka je pre vás. Nezmeškajte príležitosť získať tento exkluzívny dom v obci Buková. Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa viac. Vaša vysnívaná rodinná idyla v Bukovej vás čaká! CENA: 129.000,-€ vrátane kompletného servisu realitnej kancelárie RE/MAX Diamond s garanciou kvality ISO 17024. Bezplatne Vám vybavíme hypotekárny úver s čo najnižším úrokom. Odporúčam obhliadku. Kontakt na dohodnutie obhliadky: Mária Hlbocká Email: maria.hlbocka@
EXKLUZÍVNY PREDAJ RODINNÉHO DOMU NA PEREŠI
Viete si predstaviť, že slnečné lúče sa budú predierať cez koruny stromov a budú Vás jemne prebúdzať do nového rána a to len pár minút od Košíc ? Páčila by sa Vám takáto predstava ? Mne osobne určite áno, a som veľmi rada, že mám možnosť Vás takouto nehnuteľnosťou sprevádzať. EQUILIBRIO real v spolupráci s Ing. Ivetou Taškovičovou Vám „E x k l u z í v n e“ ponúka na predaj „Rodinný dom“ s prekrásnou záhradou v jednej výbornej lokalite Mestskej časti Košice – Pereš na Perešskej ulici. Rodinný dom vznikol spojením staršieho rodinného domu so sedlovou eternitovou strechou a dostavbou rodinného dvojpodlažného domu s plechovou strechou na zastavanej ploche 539 m2. Tehla a kváder sa stali základnými stavebnými materiálmi rodinného domu. Rodinný dom je čiastočne podpivničený. Pôvodné drevené okná boli nahradené plastovými. V rodinnom dome Vás privíta 5 samostatných izieb, ktoré čakajú na Vašu fantáziu a predstavivosť. Mierne svahovitý pozemok s úrodnou záhradou plnou ovocných stromov vo veľkorysej výmere 1060 m2 sa nebude brániť Vašej nápaditosti, záhradkárčeniu a umeniu kutilstva. Skleník stojaci na pozemku čaká na nového pestovateľa možno aj BIO zeleniny a ovocia. Alebo, ak jednoducho túžite po regenerácii Vašich síl po náročných pracovných dňoch aj tu sa otvára priestor pre sebarealizáciu a to formou vybudovania oddychovej zóny za rodinným domom formou terás, bazéna, jazierka, zátišia s okrasnými kríkmi, stromami. Tento pozemok dokonca umožňuje priestor aj pre výstavbu ďalšieho rodinného domu. Rodinný dom je napojený na všetky rozvody inžinierskych sietí ako verejný vodovod, plynová prípojka, elektrina, verejná kanalizácia a optika/dátová prípojka. Dom je vykurovaný plynovým kotlom a ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom. Prístup k domu je po miestnej spevnenej asfaltovej komunikácii. Mestská časť Košice - Pereš má vynikajúcu občiansku vybavenosť a skvelú dostupnosť do mesta. Nachádza sa tu obchodné centrum Park Pereš kde je 101 drogéria a supermarket CBA. V mestskej časti je aj škôlka. Do mesta jazdí MHD autobusy a električky. Átrium Optima je vzdialené len 5 minút autom. Ak Vás tieto informácie presvedčili a priniesli myšlienku, že sa oplatí túto nehnuteľnosť vidieť, tak ma neváhajte kontaktovať. Aj pri nehnuteľnostiach platí staré známe heslo: Je lepšie „Jeden krát vidieť“ ako si o tom „Sto krát písať“. Cena za rodinný dom s veľkorysou záhradou: 273 372 € Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky. Pre viac informácií o nehnuteľnosti, prosím kontaktujte realitnú poradkyňu Ing. Ivetu Taškovičovú. Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis. Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam. Vyhľadávanie: (rodinný dom, dom, RD, záhrada, Košice – Pereš, Košice, EQ real, EQ)
Na predaj exkluzívny bungalov v súkromí pri Košiciach
VIDEOPREHLIADKA:  Hľadáte luxusné bývanie v blízkom okolí Košíc ? Chcete sa nasťahovať do kompletne zariadeného rodinného domu ? Tak táto ponuka je práve pre Vás. Vychutnajte si luxus a pohodlie - Exkluzívny 4-izbový rodinný dom v obci Komárovce, len 20 km od Košíc!  Tento impozantný 4-izbový rodinný dom (bungalov) v obci Komárovce, situovaný len 20 km od Košíc, predstavuje dokonalé spojenie luxusu a praktického života. S kompletným zariadením a pripravený k okamžitému nasťahovaniu, tento rodinný dom ponúka všetko, čo si môžete želať. S rozlohou 282 m2 a umiestnený na veľkorysom 13-arovom pozemku, tento dom poskytuje dostatok priestoru pre celú vašu rodinu. Každá miestnosť je starostlivo navrhnutá s dôrazom na detail a kvalitu. Moderné vybavenie a elegantné interiéry dotvárajú atmosféru luxusu, zatiaľ čo pohodlné a funkčné rozloženie zabezpečuje komfort pre každého člena rodiny. Tento rodinný dom je napojený na elektrinu, vodu, plyn a žumpu, čo zaručuje bezproblémové fungovanie a pohodlie v každom okamihu. S mesačnými nákladmi približne vo výške 170 €, budete mať istotu, že život v tomto dome je nielen luxusný, ale aj energeticky efektívny. Okolie obce Komárovce je ideálne pre tých, ktorí hľadajú kombináciu pokojného vidieckeho prostredia a blízkosti mesta. S výborným spojením s Košicami, budete mať prístup k všetkým potrebným službám, obchodom, reštauráciám a kultúrnemu vyžitiu, zatiaľ čo si môžete užívať kľud a súkromie vašej vlastnej oázy. Neváhajte a nechajte sa uniesť touto jedinečnou príležitosťou vlastniť luxusný rodinný dom v tichej a príjemnej obci Komárovce. Kontaktujte nás ešte dnes a objavte všetky výhody, ktoré tento dom ponúka pre vašu rodinu. Vaše sny o dokonalom domove sa môžu stať skutočnosťou práve tu. Financovanie nechajte na nás a po doplnení všetkých potrebných dokumentov k vybaveniu hypotekárneho úveru, Vám v čo najkratšom čase zabezpečíme financie. Lokalita: Komárovce Výmera: Dom: 282m2, Pozemok: 1346m2  Cena: 299 990€ Kontakt: 0911 242 535 Mail: martin.smajda@