bazár, predaj, inzercia, predám

Teplovzdušná kefa "REVLON"

Kategória: Fény, Kulmy

Kefa pre sušenie a úpravu vlasov v jednom kroku. Revlon SALON ONE-STEP HAIR DRYER & STYLER disponuje ionizačnou technológiou, ktorá zjemňuje vlas, znižuje statickú elektrinu a zabraňuje krepovateniu. Ľahké prevedenie s otočným káblom uľahčuje manipuláciu.
Teplovzdušná kefa "REVLON"
Podobné inzeráty
Teplovzdušná kulma Remington AS404 Nová. Nepoužitá. Záruka
Nová, nerozbalená, nepoužitá teplovzdušná kulma Remington AS404 E51 v záruke. Teplovzdušná kulma, výkon 400 W, 2 nadstavce: 25 mm kefa so štetinami a 19 mm okrúhla kefa, 2 teploty / rýchlosti, otočný kabel dlhý 1,8 m Teplovzdušná kulma na vlasy vám pomôže dokonale upraviť vlasy. Kulma Style & Curl je vybavená 400W motorom, vďaka ktorému budú vaše vlasy rýchlo vysušené. Skrz kanáliky prúdi horúci vzduch a vytvára nádherné a lesklé vlasy. Je vhodná pre každodenné použitie, upravíte s ňou dlhé aj krátke vlasy. S kulmou sa pohodlne pracuje, disponuje otočným káblom s dĺžkou 1,8 m.Možno nastaviť 2 rýchlosti a 2 teploty. Balenie obsahuje 2 nadstavce, menší okrúhly kefa má 19 mm a hodí sa pre kratšie vlasy - dosiahnete s ním krásneho zvlnenie, väčšie štetinová kefa má 25 mm a vytvoríte s ním ultra objem a voľnejší štýl kaderí. Tel:, najlepšie volať v pracovné dni do 16:30 hod. Na mail, alebo sms odpovedám len keď mi zostane čas. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín.
REVLON teplovzdušná kefa NOVÁ v záruke
Predám úplne novú nepoužívanú teplovzdušnú kulmu REVLON, ešte v záruke, kupovaná v ALZA (nevhodný darček).
Teplovzdušná kefa REVLON
Ma výkon 1100W.Profesionálna teplovzdušná kefa na vysúšanie aj úpravu vlasov Oválny dizajn kefy rovnomerne distribuuje teplo Keramický povrch chráni vlasy pred poškodením Na výber z 3 teplotných stupňov a 2 rýchlostí vysúšania Funkcia ionizácie dodá vlasom lesk a zdravý vzhľad. Hrubá dokonale zväčší objem. Ako nová použita asi iba raz.
Kulma
Predam novu zabalenu teplovzdusnu kulmu Sencor SHS 7551VT Cena aj s postou, info mailom Vlastnosti teplovzdušná kulma 2 stupne nastavenia teploty tlačidlo studeného vzduchu funkcia ionizácie s antistatickým účinkom svetelná signalizácia ionizácie jednoduchá a rýchla výmena nástavcov s poistkou závesné očko koncovka prívodného kábla otočná o 360° zamedzuje krúteniu a zamotávaniu bezpečnostná poistka proti prehriatiu príkon 1000 W 7 výmenných nástavcov: koncentrátor kulmovacie kliešte (priemer 18 mm, pracovná dĺžka 115 mm) okrúhla kefa (priemer 20 mm, pracovná dĺžka 95 mm) polovičná kefa (šírka 39 mm, pracovná dĺžka 90 mm) guľatá kefa so zaťahovacími tŕňmi (priemer 28 mm, pracovná dĺžka 100 mm) veľká guľatá kefa (priemer 31 mm, pracovná dĺžka 110 mm) rovnacia kefa (šírka 38 mm, pracovná dĺžka 90 mm) info mailom vicaker@ alebo cez kontaktny formular
BaByliss obojsmerne rotujuca teplovzdusna kefa Big Hair 5 cm
Predam uplne novu BaByliss Big Hair 50 mm teplovzdusnu rotacnu kefu 2885U (rozbalene a odskusane). BaByliss - francuzsky specialista v oblasti vlasovej starostlivosti a jednotka na europskom trhu. Profiluje ako znacka pre profesionalov, no s vyhodou domaceho pouzitia. Teplovzdusna kefa doda vlasom perfektny tvar v priebehu niekolkych minut ako pri odchode z kadernickeho salonu. - 2 smery rotacie kefy pre jednoduche pouzivanie. Pramen vlasov sa automaticky natoci bez toho, aby sa vlasy zamotali - 2 stupne nastavenia teploty + funkcia chladneho vzduchu fixuje uces - keramicka kefa s priemerom 50 mm pre vacsi objem vlasov - ionova technologia pre ziarivo leskle a hladke vlasy bez krepovania - ochranny kryt ktory chrani stetiny pred poskodenim a tym predlzuje ich zivotnost - sklopny zadny filter pre jednoduche cistenie - prikon 700W - redukcia UK na EU - 2,5 m otocny kabel o 360° Cena €29 (povodna cena BaByliss bola €52). Len vdaka tomu, ze som dostala dve rovnake kefy k sviatku jednu ponukam na predaj. Mozny osobny odber v Kosiciach.
Revlon kulmofén
Predám kulmofén značky Revlon. Používaný bol pár mesiacov, je bez poškodenia. (príkon: 1100W, počet teplôt: 3, počet rýchlostí: 2, dĺžka prívodného kábla: 1.2m) Pôvodná cena bola 38EUR, predám ho za 20. V prípade záujmu píšte na mail: klara.spanikova@