bazár, predaj, inzercia, predám

Tepovanie,čistenie a detailing vozidiel

Kategória: Príslušenstvo

Zdravím,

Ponúkame naše non-stop služby:

Tepovanie
Detailing
Leštenie svetlometov
Leštenie karosérií automobilov
Ochrana laku

Cena závisí od stavu vozidla, no peňaženky to veľmi nepocítia

Pre viac informácií kontaktovať telefonicky alebo sms správou.



Tešíme sa na vás.
Tepovanie,čistenie a detailing vozidiel
Podobné inzeráty
Tepovanie, čistenie interiéru  vozidiel.
Tepovanie, komplexné čistenie interiéru vozidiel. Tepovanie vozidiel: Malá kat. 30€(Polo),Stredná kat.40€(Golf), SUV 50€ (Tiguan), Minivan 60€(Multivan). Tepovanie sedačiek 6€/1 m.na sedenie. Tepovanie kobercov od 1,5€/m2.Výsledná cena je závislá od konkrétnej zákazky/znečistenia.
Plnenie ,servis, dezinfekcia klimatizácie, tepovanie..
Ponúkam servis klimatizacií, plnenie, dezinfekcia, čistenie, tepovanie interieru a čistenie ozónom. Plnenie: podľa použitého chladiva. (Odsatia starého chladiva ,filtrovanie, vakuovanie, test tesnosti , doplnenie nového chladiva s olejom) 30-50eur. Dezinfekcia: čistenie výparníka, čistenie rozvodu vzduchu, 25-35eur. Tepovanie: tepovanie interieru od 45eur. ( cena je orientacna, bližšia cena po dohode na mieste podla stavu a požiadaviek) Komplet: Tepovanie, plnenie, dezinfekcia, 100eur.- pre osobne vozidla. Na kazdú prácu používame najkvalitnejšie produkty ktoré trh ponúka.
Čistenie tepovanie áut
Ponúkam kompletný detailing vozidiel . Detailne čistenie interiéru , tepovanie . Čistenie kožených sedačiek a kože. impregnácia plastov , kože aj gumy.
Chemikalie na čistenie aut detailing autokozmetika
predám Chemikalie silikónové spreje 5 druhov vôni 3€ kus čierna farba sprej na koberce 3€ kus sprej na tepovanie 4€ kus a bandasky 5 l tepovac,lesk na motorovú cast plasty,cierna farba na koberce,šampón 20€ kus tepovac v spreji 4€ kus mám toho viac treba ma kontaktovať dajmobrite lesk na karosériu step1a step2 4€ je to na dve auta tie dve fľašky
Autodiely,Oleje,Rychloservis,Detailing
Ponukam autodiely , oleje, a rychloservis,detailing a vsetko co sa tyka aut za super ceny.... viac info po telefone, sms, ci email....
Kefka na čistenie interiérov
Predám nepoužitú kefku na čistenie interiérov vozidiel, na tepovanie a pod.