bazár, predaj, inzercia, predám

Terapie novej doby-ACCESS BARS, FACELIFT, telesné procesy.

Kategória: Zdravie a krása

V dnešnej uponáhľanej, náročnej dobe, preplnenej strachom, obavami, depresiami je Terapia ACCESS BARS výborným spôsobom ako oslobodiť a stíšiť svoju myseľ.

Terapia nás zbavuje všetkého prebratého od spoločnosti,čo nieje naše, aby sme mohli žiť s ľahkosťou, radosťou a v zdraví.

♥ACCESS BARS- liečivá, antistresová, dotyková terapia na eliminovanie stresu, rôznych blokov z podvedomia, očista mysle, prehnaného množstva myšlienok z hlavy, vhodná pri depresiách, nervozite, strese, migrénach. Metoda 32 bodov na hlave. V týchto bodoch sú uskladnené všetky naše myšlienky, nápady, úvahy, emócie, či postoje. Body zodpovedajú rôznym oblastiam nášho života ako sú vzťahy, kreativita, zdravie, peniaze, sexualita, telo, liečenie, komunikácia atd. Po terapii Odchádza všetko, čo je pripravené, aby z nášho života odišlo. Všetko, čo nám už neslúži a čo nepotrebujeme.

Dalej sa venujem aj energetickému faceliftingu ACCESS FACELIFT.
Nádherná laskyplná terapia po ktorej sa budeme zdať priťažlivejšie nielen sebe samým ,ale aj okoliu.

Kladieme sami seba na posledné miesto?
Nemáme sa dostatočne radi? Neoceňujeme sa? Treba niečo s tým spraviť!

♥ACCES FACELIFT- omladzujúca, skrášľujúca procedúra, prirodzený " energetický "BOTOX" bez použitia ihiel, prístrojov. Terapia eliminuje vrásky, kruhy pod očami, dodáva tvári žiarivejší lesk a oddýchnutý, mladistvý vzhľad. Prirodzené omladenie tváre, tela, orgánov. Pôsobí aj pri mnohých zdravotných problémoch, telo si už vyberie, kde je problém a to sa bude riešiť. Terapiu v závere kombinujem s masážou tváre.

♥Access telesné procesy- energie, ktoré môžu telu uľahčiť zmenu a transformáciu.
Každý z týchto dynamických procesov je energia, ktorá prúdi telom.
Mám na výber viacero telesných procesov ako pri problémoch s chrbticou, platničkami, stavcami, korekcia zraku( pri problémoch so zrakom), choronické ochorenia , problémy s tráviacim systémom, akékoľvek orgánové poruchy, (MTVSS), zlepšenie a zharmonizovanie činnosti lymfatického systému, hormonálneho systému( vhodné aj pri problémoch s otehotnením), aktivovanie imunitného systému (vhodne aj ako ochrana pred covidom a inými virusovými či bakteriálnymi záležitosťami), mládnutie, zacyklenie v stále tých istých problémoch, opakovanie rovnakých chýb, preberanie vecí od svojích rodičov, dedičné ochorenia atd....

Dalej sa venujem numerologii, maľovaniu osobných mandál,ajurvédskym masážam a reflexnej masáži chodidiel a rúk.

V prípade záujmu ma môžte kontaktovať na: Nebeskasatya@
viac info:
Terapie novej doby-ACCESS BARS, FACELIFT, telesné procesy.
Podobné inzeráty
Ponúkam Kraniosakrálnu terapiu a ter. Access facelift
Ponúkam Kraniosakrálnu terapiu a Access energetic facelift terapiu. Access energetic facelift je úplna novinka na SR a v Košiciach ju zatiaľ ponúka len náš salón.:-) Viac nájdeš na našej web.str.: Cena: Kraniosakrálna terapia 60minút / 40eur Access energetic facelift 50eur/60-90min Objednávky telefonicky alebo emailom: alebo angeltouch.masaze@
Kraniosakrálna terapia a ter. Access Energetic Facelift.
Ako jediný salón v Košiciach ponúkame novinku v oblasti terapií-terapiu Access Energetic Facelift. Okrem tejto terapií tiež robíme Kraniosakrálnu terapiu. Príďte do nášho salónu Anjelský dotyk a vyskúšajte na vlastnom tele a duši dotyk anjela, prostredníctvom naších certifikovaných terapií:-). Kraniosakrálna terapia 60min/40eu Access Energetic Facelift 60-90min/50eu Objednávky telefonicky alebo emailom: alebo angeltouch.masaze@ Tešíme sa na Vás:-)
Access-facelift
RELAX, UVOĽNENIE, ZMENA, VNÚTORNÁ KRÁSA Access Energetický Facelift™ je účinný na rôznych úrovniach - fyzickej, emočnej alebo mentálnej. ????Krása vychádza zvnútra a keď sme v pohode, je jedno, čo si o nás myslia druhí. Každý má na krásu svoj uhol pohľadu, svoje kritériá, nesie si svoje zranenia z minulosti. Čo ak by nás to nemuselo ovplyvňovať? Access Energetický Facelift môže uvoľniť a rozpustiť aj pevné uhly pohľadu, ktoré sme "uzamkli" do našich tiel vo forme vrások, stuhnutí alebo bolestí. Čo všetko je možné ? Dohodneme termín ? Len Skalica, Holíč a Gbely.
Zľava Bioptron Pro - Zepter - Výstavný
Predstavujeme prístroj terapie svetlom stredného rozmeru, ktorý je súčasťou radu BIOPTRON. Jediným rozdielom jednotlivých prístrojov v sade BIOPTRON je priemer filtra a tým aj rozmer pokrytia a veľkosť liečeného miesta na tele. Všetky prístroje terapie svetlom BIOPTRON zaručujú spoľahlivé prenikanie do tkanív, čím stimulujú imunitný systém a urýchľujú a zefektívňujú liečbu a úľavu od bolesti. Všetky prístroje BIOPTRON rovnako účinne aktivujú bunky, zvyšujú cirkuláciu krvi a podporujú regeneračné a opravné procesy celého tela vrátane prevencie. Základné výhody prístroja BIOPTRON Pro: Medicínsky prístroj je v ponuke s podlahovým stojanom a/alebo ergonomickým stolovým stojanom pre pohodlnejšiu manipuláciu; Jednoducho nastaviteľná výška a naklonenie hlavice, ako aj možnosť otáčania prístroja o 360˚ pre praktické používanie; Čas pôsobenia svetla sa dá s pomocou ovládacieho panela jednoducho nastaviť na 30 sekundové intervaly; Špeciálne navrhnutá vysúvacia mierka zabezpečí dodržanie odporúčanej vzdialenosti 10 cm medzi prístrojom a ošetrovanou časťou tela; Podlahový stojan je zospodu plochý, s možnosťou nainštalovania koliesok pre jednoduchšie presúvanie prístroja. Pozor: Všetky medicínske zariadenia určené na terapiu svetlom BIOPTRON sú 100 % bezpečné, pričom využívajú škálu polychromatického svetla bez obsahu UV žiarenia. BIOPTRON Pro má filter s priemerom 11 cm a bol vyvinutý pre domáce použitie, ako aj pre nemocnice a terapeutické centrá. Švajčiarský výrobok tel.
Sedenia s psychologičkou ktorá vidí energie.
„Intuícia vidí za roh“ Albert Einstein „Medicínou budúcnosti je zvuk.” Nicolas Tesla Čo ste povedali o sedení: “Vždy som veril v Boha, teraz verim aj v teba. Ďakujem, Vladko.” “Po diaľkovom liečení sa moja dcéra prestala rezať.” Bert “Po pár terapiach s ladičkami moje problémy s pamäťou a dezorientáciou úplne prestali.” Marta Naše spoločné sedenia ti prinesú vnútorný pokoj, podporu a navigáciu v náročných časoch. Spolu dokážeme uvoľniť nakopené emócie a transformovať koreň problému. Metódy ktoré používam: • psychologické poradenstvo • psychosomatika • čítanie energie a čakier • minulé životy • budúce JA • rušenie čiernej mágie a prekliatí • práca s ladičkami • BARS • jazyk svetla • liečenie tela s duchom svätým • tvorba budúcnosti • práca s podvedomím “Bez vášne nemáte energiu, bez energie nemáte nič. “ Warren Buffet Vyštudovala som psychológiu vo Veľkej Británii, mám silnú intuíciu a vidím energiu & bytosti z rôznych dimenzií, od narodenia. To mi prináša veľmi vzrušujúci život a VEDENIE PRAVDY. Mojej i tých ostatných. Poznať pravdu je často nutné k rozuzleniu problémov. Ako 28-ročná som mala zážitok klinickej smrti a STRETLA BOHA, zážitok ktorý ma transformoval. Pracujem s Bohom no tiež sa veľmi zaujímam o najnovšiu vedu a výskum, čo samozrejme aplikujem aj v terapiách. Študovala som osobne s Dr. Dispenzom, neurológiu zmeny či Dr. Levinom, otcom psychosomatiky, kineziológiu s Britskou hviezdou Christinou Damerell. Som Reiki Master a tiež BARS terapeutka. Praktizujem QIGONG, rôzne druhy meditácií, pracujem s magnetmi i ladičkami. Počas 25 ročnej praxe som si vyvinula vlastnú EFEKTÍVNU metódu, prepájajúcu mnohé prístupy. Vždy som bola fascinovaná poznaním a rozvojom človeka i kozmu, aj preto ľudom rada pomáham nájsť najradostnejšiu cestu a lepší život. Časté témy : empatia, vzťahy, komunikácia doma i v práci, sebaláska a starostlivosť o seba, hranice s narcismom, sexuálne bloky, poslanie či kariéra, vzťahy v rodine, problémové deti, manifestácia, energetické upírstvo, dôvody ochorení. Marika Spirited
Masáže Michalovce - okolie a mobilne masaze a Pedikura
Príjemný deň, relax v prírode v spojení s masážou je top pre zdravie v neposlednom rade nezabúdajme na DETIČKY☀️❤️ Navštívte salón HARMÓNIA na v Michalovciach Tel.objednávky: Aj kvalitné oleje majú svoje jedinečné účinky pri masáži Bankovanie nebolí!“ To je prvá vec, čo odpoviem, keď sa ma niekto spýta, aké to je. Bolesť je najčastejšia obava ľudí, keď si predstavia tie fialové a červené fľaky ???? Jeden z pohľadov, ako premýšľať o bankovaní je, že je to inverzná masáž – miesto používania tlaku a sily sa používa satie. V banke sa vytvorí podtlak, a tá vtiahne trochu kože a svalu dovnútra. S bankou sa dá na tele posúvať, alebo ju dynamicky „odlepovať“ a znovu rýchlo prisať – túto techniku voláme „pusinkovanie“ podľa sprievodné zvuku :). Taktiež banku môžeme umiestniť na konkrétne miesta a body a tam dlhšiu dobu stimulovať. Podľa stavu kože, podkožia a tuhosti svalov sa vytvorí nejaké sfarbenie, ktoré je pre terapeuta TČM extrémne dôležité – diagnostika bankovaním. Sfarbenie fľakov po bankách naozaj záleží od toho v akom stave pacient príde. Ak je osoba unavená a vyčerpaná, tak sa niekedy koža nesfarbí vôbec – „ani krvi sa nedorežem“. Tento stav zodpovedá v TČM diagnózam Xue Xu alebo Qi Xu (nedostatočnosť krvi alebo nedostatok qi). Tie tmavé – fialové, niekedy až čierne fľaky sa robia zasa keď je prítomná Xue Yu (blokáda). Je znakom, že je tam silne zatuhnutý sval, šľacha, niekedy to môže byť aj blok na koži v podobe jazvy. Banka sa v tomto prípade musí vyrovnať so silným odporom tela. Pri bankovaní sa nám vie koža sfarbiť ešte do červena, môže ostať ružová alebo niekedy má odtieň bielo – modrej. Všetko toto mi hovorí o nejakom probléme v tele. V dobách, keď som ešte masírovala by som potrebovala dve hodiny tvrdej a bolestivej masáže, kým by som dosiahla porovnateľný výsledok, ako pri bankovaní. 15 minút bankovacej terapie je porovnateľných so 60 minútami masáže. Len bankovanie je menej bolestivé, chrbátik sa pri 45 minútovom sedení prejde od krku po kríže aj 10 krát a ešte banky pôsobia akupresúrne tým, že sa na bolestivé miesto dajú umiestniť na dlhšiu dobu pri rovnakom podtlaku. Bankovanie rada kombinujem s klasickoumasážou. Úľava sa pri akútnych bolestiach dostaví často už po jednom sedení. Zvyčajne stačia 3 sedenia bankovacej terapie, aby sme dosiahli kompletného odblokovania. Rozostup medzi sedeniami odporúčam 3 až maximálne 4 týždne. Potom už treba stav len udržiavať dobrou životosprávou, cvičením (napríklad Qi Gongu) a občasným zopakovaním bankovacieho sedenia. Bankovanie je možné aplikovať na krk, ramená, lakte, chrbát, trup, podbruško, bedrové kĺby, kolená alebo chodidlá a členky. Pri bankovaní sa organizmus prehreje a uvoľní. Urýchli sa metabolizmus a zbavuje škodlivých látok