bazár, predaj, inzercia, predám

Termostatická hlavica equiva CC RT N2 EQ

Kategória: Ostatné drobné

- programovateľná termostatická hlavica (teplota, týždenný program)
- nemecký výrobca eQ-3 AG
- závit M30 x 1,5, redukcia na ventily Danfoss RA
- detekcia otvoreného okna (pri otvorenom okne - znížení teploty - sa ventil zatvorí)
- tlačidlo “boost” (turbo, rýchle zakúrenie - otvorí ventil na 5 minút)
- nočný režim
- ochrana proti usadzovaniu vodného kameňa
- uzamknutie tlačidiel (kvôli deťom)
- ľahko možno dočasne zmeniť teplotu kolieskom
- jednoduché ovládanie kolieskom a dvoma tlačidlami
- rozmery 55x60x102

- napájanie 2xAA batérie, výdrž batérií 3 roky (podľa výrobcu)
- bez rádiového pripojenia

Hlavica je nová, rozbalená, len som ju vyskúšal s baterkami, ale nepripojil na ventil - nepasuje mi.


2 eurá pri platbe celej sumy s poštovným vopred na účet (balík na poštu), alebo na dobierku 5 eur (aj pri dobierke treba zaplatiť vopred výšku poštovného).

Kontaktujte ma prosím len prostredníctvom formuláru pod inzerátom, tel. číslo je neplatné.

Termostatická hlavica equiva CC RT N2 EQ
Podobné inzeráty
Set 4x Tuya Wifi Termostatické Hlavice Designo + brána
NOVE, NEPOUZIVANE. NOVA Inteligentna dizajnová wifi termostatická hlavica Designo s unikántym vzhľadom zapadne do luxusných interiérov. Hlavica umožňuje ovládať vykurovanie domácnosti odkiaľkoľvek pomocou mobilnej aplikácie. Zariadenie zvyšuje efektivitu vykurovania a ušetrí vám náklady na energie. Termostatická hlavica disponuje radom inteligentných funkcií, ako je možnosť automatického plánovania, detekcia otvoreného okna či podpora hlasových asistentov Amazon Alexa a Google Assistent. Vďaka chystrej aplikácii "Smart-Life" si môžete nastaviť zapnutie kúrenia podľa polohy Vášho mobilného telefónu. Možno tak zapnúť kúrenie, akonáhle sa priblížite domov. Podrobný popis Set Smart termostatických hlavic Designo - Wifi s branou / gateway 4x Chytrý termostat pre diaľkové ovládanie kúrenia Gateway Unikátny typ displeja zapadne do luxusných high end interiérov Funkcia detekcie otvoreného okna Funkcia detského zámku Možnosť automatického plánovanie Prepojenie s mobilnou aplikáciou ( iOS , Android) a možnosť ovládania hlavice z telefónu Nastavenie týždenného programu iz telefónu Unikátny plynulá a presná regulácia s plynulými krokmi, ide o najpresnejšiu formu regulácie teploty radiátorových telies (PID regulácia) Podpora hlasových asistentov Amazon Alexa a Google Assistent Napájanie: 2 × AA batérie (nie sú súčasťou balenia) Rozmer: 53*89.5mm Typ konektora: M30 × 1,5 ( + v baleni su redukcie na všetky bežné typy pripojenia) Prítlačná sila: 100N OBSAH BALENIA: 4x Termostatická hlavica Designo 1x Zigbee 3.0 brána / gateway 4x Redukcia na radiátory ku kazdej hlavici navody Moznost pribalit hlavice navyse po 35 eur Osobne alebo poslem postou
Termostatická hlavica Meross MTS150
Elegantná hlavica s OLED displejom a dotykovým ovládaním. Ovládanie cez aplikáciu Meross, hlavica potrebuje prístupový bod (smart hub), ktorý obslúži viac hlavíc. Hub obsahuje napr. sada s hlavicou a hubom MTS150H. Hlavica komunikuje s hubom bezdrôtovo (na frekvencii 433 MHz) a ten komunikuje s aplikáciou (a serverom) cez WiFi. - pripojenie M30 x 1,5, redukcia na M28x1,5 - redukcie Danfos RA, RAV, RAVL - ďalšie redukcie: Giacomini, Caleffi viac info: video: Hlavica je nepoužívaná, bola len rozbalená. Poštovné 2 eurá pri platbe celej sumy s poštovným vopred na účet (balík na poštu), alebo na dobierku 5 eur (aj pri dobierke treba zaplatiť vopred výšku poštovného). Kontaktujte ma prosím len prostredníctvom formuláru pod inzerátom, tel. číslo je neplatné.
Termostatická hlavica Magenta Smarthome
Termostatická hlavica k systému Magenta Smarthome, ktorý predával aj slovenský Telekom. - bezdrôtový štandard: DECT ULE - napájanie: 2xAA batérie Hlavica je nepoužitá, po vložení batérií zobrazuje nastavenú teplotu a chce sa pripojiť k riadiacej stanici (ktorú nemám), takže viac vyskúšať neviem. Poštovné 2 eurá pri platbe celej sumy s poštovným vopred na účet (balík na poštu), alebo na dobierku 5 eur (aj pri dobierke treba zaplatiť vopred výšku poštovného). Kontaktujte ma prosím len prostredníctvom formuláru pod inzerátom, tel. číslo je neplatné.
Termostatická hlavica na radiator Equiva
Kvalitné čisto nové termostatické hlavice značky Danfoss. Ovládateľná cez bluetooth pošta +3,70€
Tlacitka vypinace kontrolky
Predam hlavica pre tlačitko (3xzelene,2x biele) červene+zelene tlačítko v kovovom viečku hlavica na kontrolku, (3x biela) Všetko do otvoru 30 mm objimky pre kontrolne žiarovky (2x) červená hlavica pre kontrolku do otvoru 22mm (1x) kontrolky podľa foto do otvoru 27 mm (2x) Cena 1€/ks, trafko 3€, koncovy spinac 3€ Aktualne to čo je na foto.
Eve Thermo- nové
Termostatická hlavica inteligentná programovateľná, na kontrolu vykurovania v dome, ukazovateľ: digitálny, pripojenie cez Bluetooth, s umiestnením na radiátor. Cisto nové neotvorene krabice