bazár, predaj, inzercia, predám

Termostatická hlavica na radiator Equiva

Kategória: Ostatné drobné

Kvalitné čisto nové termostatické hlavice značky Danfoss. Ovládateľná cez bluetooth pošta +3,70€
Termostatická hlavica na radiator Equiva
Podobné inzeráty
Termostatická hlavica equiva CC RT N2 EQ
- programovateľná termostatická hlavica (teplota, týždenný program) - nemecký výrobca eQ-3 AG - závit M30 x 1,5, redukcia na ventily Danfoss RA - detekcia otvoreného okna (pri otvorenom okne - znížení teploty - sa ventil zatvorí) - tlačidlo “boost” (turbo, rýchle zakúrenie - otvorí ventil na 5 minút) - nočný režim - ochrana proti usadzovaniu vodného kameňa - uzamknutie tlačidiel (kvôli deťom) - ľahko možno dočasne zmeniť teplotu kolieskom - jednoduché ovládanie kolieskom a dvoma tlačidlami - rozmery 55x60x102 - napájanie 2xAA batérie, výdrž batérií 3 roky (podľa výrobcu) - bez rádiového pripojenia Hlavica je nová, rozbalená, len som ju vyskúšal s baterkami, ale nepripojil na ventil - nepasuje mi. Poštovné 2 eurá pri platbe celej sumy s poštovným vopred na účet (balík na poštu), alebo na dobierku 5 eur (aj pri dobierke treba zaplatiť vopred výšku poštovného). Kontaktujte ma prosím len prostredníctvom formuláru pod inzerátom, tel. číslo je neplatné.
Set 4x Tuya Wifi Termostatické Hlavice Designo + brána
NOVE, NEPOUZIVANE. NOVA Inteligentna dizajnová wifi termostatická hlavica Designo s unikántym vzhľadom zapadne do luxusných interiérov. Hlavica umožňuje ovládať vykurovanie domácnosti odkiaľkoľvek pomocou mobilnej aplikácie. Zariadenie zvyšuje efektivitu vykurovania a ušetrí vám náklady na energie. Termostatická hlavica disponuje radom inteligentných funkcií, ako je možnosť automatického plánovania, detekcia otvoreného okna či podpora hlasových asistentov Amazon Alexa a Google Assistent. Vďaka chystrej aplikácii "Smart-Life" si môžete nastaviť zapnutie kúrenia podľa polohy Vášho mobilného telefónu. Možno tak zapnúť kúrenie, akonáhle sa priblížite domov. Podrobný popis Set Smart termostatických hlavic Designo - Wifi s branou / gateway 4x Chytrý termostat pre diaľkové ovládanie kúrenia Gateway Unikátny typ displeja zapadne do luxusných high end interiérov Funkcia detekcie otvoreného okna Funkcia detského zámku Možnosť automatického plánovanie Prepojenie s mobilnou aplikáciou ( iOS , Android) a možnosť ovládania hlavice z telefónu Nastavenie týždenného programu iz telefónu Unikátny plynulá a presná regulácia s plynulými krokmi, ide o najpresnejšiu formu regulácie teploty radiátorových telies (PID regulácia) Podpora hlasových asistentov Amazon Alexa a Google Assistent Napájanie: 2 × AA batérie (nie sú súčasťou balenia) Rozmer: 53*89.5mm Typ konektora: M30 × 1,5 ( + v baleni su redukcie na všetky bežné typy pripojenia) Prítlačná sila: 100N OBSAH BALENIA: 4x Termostatická hlavica Designo 1x Zigbee 3.0 brána / gateway 4x Redukcia na radiátory ku kazdej hlavici navody Moznost pribalit hlavice navyse po 35 eur Osobne alebo poslem postou
Termostatická hlavica Meross MTS150
Elegantná hlavica s OLED displejom a dotykovým ovládaním. Ovládanie cez aplikáciu Meross, hlavica potrebuje prístupový bod (smart hub), ktorý obslúži viac hlavíc. Hub obsahuje napr. sada s hlavicou a hubom MTS150H. Hlavica komunikuje s hubom bezdrôtovo (na frekvencii 433 MHz) a ten komunikuje s aplikáciou (a serverom) cez WiFi. - pripojenie M30 x 1,5, redukcia na M28x1,5 - redukcie Danfos RA, RAV, RAVL - ďalšie redukcie: Giacomini, Caleffi viac info: video: Hlavica je nepoužívaná, bola len rozbalená. Poštovné 2 eurá pri platbe celej sumy s poštovným vopred na účet (balík na poštu), alebo na dobierku 5 eur (aj pri dobierke treba zaplatiť vopred výšku poštovného). Kontaktujte ma prosím len prostredníctvom formuláru pod inzerátom, tel. číslo je neplatné.
Termostatická hlavica Magenta Smarthome
Termostatická hlavica k systému Magenta Smarthome, ktorý predával aj slovenský Telekom. - bezdrôtový štandard: DECT ULE - napájanie: 2xAA batérie Hlavica je nepoužitá, po vložení batérií zobrazuje nastavenú teplotu a chce sa pripojiť k riadiacej stanici (ktorú nemám), takže viac vyskúšať neviem. Poštovné 2 eurá pri platbe celej sumy s poštovným vopred na účet (balík na poštu), alebo na dobierku 5 eur (aj pri dobierke treba zaplatiť vopred výšku poštovného). Kontaktujte ma prosím len prostredníctvom formuláru pod inzerátom, tel. číslo je neplatné.
Eve Thermo- nové
Termostatická hlavica inteligentná programovateľná, na kontrolu vykurovania v dome, ukazovateľ: digitálny, pripojenie cez Bluetooth, s umiestnením na radiátor. Cisto nové neotvorene krabice
Olejový radiátor s termostatom ako nový malo používaný
Vyniká 3 výkonovými stupňami, je vybavený ochranou proti prehriatiu. Kolieska a držadlo radiátora Vám uľahčia manipuláciu s ním. Dôvody, prečo sa rozhodnúť práve pre olejový radiátor RO-3211 Zaručuje stále teplo vďaka svojmu výkonu a veľkosti. Olejový radiátor je vybavený termostatom. Ovládačom termostatu môžete nastaviť požadovanú teplotu v miestnosti. Pri olejovom radiátore RO-3211 si môžete ľubovoľne nastaviť 3 výkonové stupne: 1000/1300/2300 W. Radiátor má tiež dvojitú tepelnú poistku proti prehriatiu, ktorá radiátor vypne, hneď ako dôjde k nejakej technickej disfunkcii alebo pokiaľ je nesprávne používaný. Pre jednoduché premiestnenie olejového radiátora sú tu praktické kolieska a držadlo, a tiež držiak na kábel.