bazár, predaj, inzercia, predám

Termovizia Pulsar Talion XQ38 puskohlad

Kategória: Poľovníctvo, lov

Ponúkam na predaj termovizny puskohlad Pulsar Talion XQ38.Vynikajúce vlastnosti aj v daždi aj pri hmle.Bohužiaľ u mna nevyužitý ,pretože používam nocne videnie. Dostal som to ako dar. Kupovaný bol 12/2022 a záruka je plátna do 11/2025. Stav ako novy. Moznoze som ho mal 5x so sebou. Vynikajúci stroj na škodnú. Cena 1900 s montážou + mensia dohoda pri korektnom jednaní .
Termovizia Pulsar Talion XQ38 puskohlad
Podobné inzeráty
PUŠKOHĽAD VALIANT THEMYS II 3-12X42
Predám puškohlad Valiant Themys II 3-12x42 + montážne krúžky 30mm Venox + clonu na puškohlad + puzdro na puškohlad. Puškohlad je nový zakúpený jún/2023. Zámerný kríž je HFT, Rektifikačný krok je 1/10 MRAD (jeden klik posunie kríž o 1cm na 100 m). Puškohlad má nastaviteľnú parelaxiu od 10m do nekonečna. Puškohlad je určený do kalibru cal.50 .( Puškohlad je na ostrú zbraň ) Puškohlad má dva roky záruku, doklady sú priložené k puškohladu. Dôvod predaja : nepasuje mi na zbraň. Nedostatok : na puškohlade je odtlačok z montažneho kružka. Predám celý komplet. Cena: 360€ + poštovné Cena je pevná vzhľadom že puškohlad nebol ešte ani použitý.
Guľovnica Weatherby 270 win + Pulsar Digex C50
Predám komplet nastrelenú guľovnicu Weatherby v kal.270win s plastovou pažbou, digitalnou optikou Pulsar Digex C50 deň/noc a puškohladom Vector Continental 2-12x50 s červ.bodobm a strelivom RWS a Sako. Zbraň je mimoriadne presná s nastavenou spúšťou, čistená po každej vychádzke. Vystrelených cca.120 rán. Kaliber je nadmieru spoľahlivý s príjemnou streľbou, minimálnym spätným rázom, vynikajúcou balistikou a so strelivom RWS, či Norma výkonovo prekoná bežné 308 či 30-06-ky. Obe optiky sú osadené na montážach Leupold. Cena: - komplet set 2.300e (puška, weaver, pulsar, vector, montáže a strelivo) - puška + pulsar 1990e (puška, weaver, pulsar, montáž a strelivo) - iba puška 800e (puška, weaver, strelivo) - pulsar digex 1190e (pulsar, montáž) V prípade komplet setu, možná dohoda. Vector samostatne nepredávam.
Termovizny puskohlad ATN Mars 4 384x288 4,5_18x
Predám tento puskohlad malo používaný. Doklad už nemám obsah balenia ochranný návlek puskohlad krabica. Termovízny zameriavací puškohľad ATN MARS 4 (THOR) je svojimi vlastnosťami a možnosťami určený na použitie v náročných klimatických podmienkach a obmedzenej viditeľnosti. Či už v úplnej tme, v dyme, hmle, za hustého dažďa alebo sneženia. Puškohľady ATN spĺňajú najprísnejšie kritériá kvality a výkonu, vďaka čomu sa radia medzi absolútnu svetovú špičku. Patria medzi najvyhľadávanejšie termovízne zariadenia či už medzi poľovníkmi, armádnymi zložkami alebo IZS. Termovízny puškohľad Mars 4 je vybavený veľkým množstvom funkcií, všetky parametre sa môžu v reálnom čase meniť priamo na displeji - od zámerných osnov, cez možnosť výberu typu zbrane, kalibru, munície, balistických kriviek, až po farebné schémy. Ďalej umožňuje výber 3 užívateľských profilov (biela - teplá) (čierna - teplá) ( farebný režim teplej). Zariadenie disponuje vstavanou 4 GB pamäťou a možnosťou zaznamenávania videí a snímok. Pamäť možno rozšíriť SD kartu až do veľkosti 64gb. Puškohľad Mars 4 je vybavený nastaviteľným senzorom prítomnosti, ktorý automaticky vypína displej v prípade, že nemáte puškohľad v blízkosti tváre. Užívateľov určite poteší možnosť výberu inverzného zobrazenia zámernej osnovy - pre rýchlu a presnú streľbu. Termovízny puškohľad je vybavený 3D gyroskopom, Barometrom, E-kompasom a ďalšími špičkovými technológiami. Ovládacie tlačidlá sú umiestnené tak, aby nemohlo dôjsť k ich nechcenému stlačeniu. Puškohľad je napájaný internou lithiovou batériu s výdržou až 18 hodín.
Pulsar Trail XQ38 LRF
Predám termovízny zameriavač Pulsar Trail XQ38 LRF - s diaľkomerom. Namontovaná rýchloupínacia montáž na weaver lištu. Minimálne používaný - nie som v žiadnom združení. Originál balenie so všetkým príslušenstvom a originál púzdrom a krabicou. Termo v 100% stave.
montáž INNOMOUNT Weaver - Pulsar Talion
Prodám novou rychloupínací montáž Innomount na Weaver lištu pro termozaměřovače Pulsar Talion. Možno zaslat na dobírku a nebo pošlu po kolegovi po celém SK.
Pulsar Merger LRF XP50
Pulsar Merger LRF XP50 termovízia - 15.3. - 15:49 Pulsar Merger LRF XP50 Predám úplne novu termovíziu Pulsar marger je to najvýkonnejšia termovízia od pulsaru s dialkomerom .zväčšením 2,5-20 a digitálne 8x . Detekcia 1800 metrov . 3 roky záruka . Pozri všetky moje inzeráty Taktiež mám na predaj aj Pard Hikmicro Atn InfiRay. Volať na tel číslo .