bazár, predaj, inzercia, predám

TerraTec Producer Phase 26 USB zvuková USB karta

Kategória: Zvuková technika

TerraTec Producer Phase 26 USB
Karta Phase 26 USB poskytuje univerzálne externé rozhranie pre mobilné nahrávanie s rozlíšením 24 bit/96 kHz. Vo výbave má jeden 6,3 mm jackový vstup pre dynamický mikrofón. Preamp je bez možnosti aktivácie fantómového zdroja, zato však s regulovateľným vstupom v rozmedzí 9 mV až 500 mV a jednou ledkou na signalizáciu prebuzení. 36 mW na výstupe a vlastný potenciometer hlasitosti má i susediaci slúchadlový stereo-jack 6,3 mm. V ľavej časti predného panela sú tri páry stereo konektorov (cinch) - linkový vstup a výstup a samostatný gramofónový vstup. Integrovaný TerraTec Phono predzosilňovač zodpovedá štandardnej ekvalizácii pre gramofóny RIAA a slúži pre vstup pasívneho signálu z gramofónu vybaveného prenoskou typu MM. Phono predzosilňovač má podobné charakteristiky ako známy samostatný TerraTec PhonoPreAmp Studio USB. Na prednej doske sa ďalej nachádzajú optický a koaxiálny digitálny S/PDIF port so samostatným vstupom a výstupom pre obidve cesty. Všetky cinchové vstupy aj výstupy (digitálne i audio) sú pozlátené. Kvalitné digitálne prevodníky pri 24 bit/96 kHz D/A konverzii disponujú dynamickým rozmedzím až 106 dB. Jednotlivé vstupy možno zvoliť prepínačom v pravej časti čelného panela. Aktívny vstup je signalizovaný zelenou ledkou. 24 bit, 96kHz konverzia je možná iba jedným smerom, pokiaľ užívateľ zvolí súčasne vstup i výstup, má možnosť voľby medzi 24/48, resp. 16/48. Na zadnom paneli sa nachádza šesť výstupov pre 5.1 priestorový zvuk, MIDI rozhranie Out/In, konektor pre USB kábel a sieťový zdroj.

Karta môže fungovať s, alebo bez vlastného adaptéru (9 V DC, max 500 mA), ten však nie je súčasťou výbavy a pokiaľ chce majiteľ šetriť batériu svojho laptopu, prípadne ak USB rozhranie na jeho počítači neposkytuje štandardné napätie, musí si zdroj dokúpiť zvlášť. USB kábel k počítaču možno voľne pripájať alebo odpájať aj počas prevádzky. Praktická je tiež jeho dĺžka 180 cm. Zariadenie má obnoviteľný firmware. Priložené CD obsahuje softvérový ovládací panel, ASIO 2.0 podporu pre Windows a Mac OS 9 (OS 9 bez MIDI) ako aj Core Audio/MIDI podporu pre Mac OS X.

Dobierka 6,5€
Plati do zmazania inzeratu

Info:
TerraTec Producer Phase 26 USB zvuková USB karta
Podobné inzeráty
Creative SOUND BLASTER X7 White - Limited Edition
Limitovaná edícia vysokovýkonného externého USB DAC konvertora an audio zosilňovača, ktorý ponúka elegantnú, perleťovo bielu povrchovú úpravu a kapacitory "Fine Gold" od Nichiconu. Stav 9/10 Zvuková karta sa dá zohnať veľmi ťažko- cena je ešte veľmi slušná vzhľadom na to, že Zvukova Karta je LIMITOVANA EDICIA :) Externá zvuková karta digitálne-analógový prevodník, zosilňovač, max. výkon 50 W + 50 W, 5.1CH, odstup od šumu 127dB, 24bit / 192kHz, vstavaný stereofónny mikrofón, BT, NFC, USB host, microUSB, vstup 3.5mm a 6.3mm jack, výstup 3.5mm a 6.3mm jack (pre viac informacií odkaz vyššie) Dovod predaja: kúpa novej zvukovej karty a preto by som to chcel posunúť do dobrých rúk :) Z ceny odpočítam poštovné Možnosť osobného odberu Dunajská Streda alebo Bratislava Ak maš nejaké otázky neváhaj písať e-mail alebo kontaktovať telefonicky na nižšie uvedené čislo ( novisthename@ )
Steinberg UR22 MK2 Zvukova karta
Zvuková karta/ usb prevodník, malo používaná. Ma len zvrchu par škrkancov, čo neuberá na funkčnosti.
Externá zvuková karta ESI U24 XL
Predám externú zvukovú kartu ESI U24 XL. - Kvalitná externá USB zvuková karta v ľahkom prenosnom vyhotovení - Dva analógové vstupné a dva analógové výstupné kanály - Digitálne pripojenie S/PDIF v optickom aj koaxiálnym formáte - Výstup pre slúchadlá - Sledovanie vstupných signálov v reálnom čase - Pre operačné systémy Mac OS X a Windows Možný osobný odber v Nitre alebo pošlem po zálohe vopred na účet na dobierku. Pôvodná cena 90 eur, moju predám za 60.
Steinberg UR44 - zvuková karta
TOP stav USB zvuková karta so 4 Class-A D-PRE mikrofónnymi predzosilňovačmi podporujúcimi +48V Phantomové napájanie a 4 analógovými XLR/TRS vstupmi (mic/hi-Z na 1 a 2, mic/line na 3 a 4), 2 TRS Line vstupmi a 4 Line výstupmi, 2x Main Out L/R, MIDI In/Out, disponuje dvoma separátnymi slúchadlovými výstupmi s osobitným ovládaním hlasitosti, monitorovanie cez jednotku Latency-free DSP, REV-X reverb a Sweet Spot Channel Strip, možnosť pripojenia iPod-u vďaka CC módu (pomocou Apple iPad Camera Connection Kit), kompatibilita s Windows aj Mac OSX.
NOVÁ, špičková zvuková karta SOLID STATE LOGIC SSL 12 ZÁRUKA
Predám úplne novú externú USB-C zvukovú kartu od TOP svetového výrobcu audio techniky Solid State Logic (robia konzoly používané v najdrahších štúdiách na svete) - SSL 12. Úplne NOVÁ, originál faktúra od , ZÁRUKA! 100% stav, ani 1 škrabanec, neprenášané, len interiér. SSL 12 prináša legendárnu kvalitu zvuku Solid State Logic do tvojho Home Recording štúdia. Karta má navyše zabudovaný aj tzv. 4k hardware obvod z legendárnej 4000 konzoly, ktorý je možné zapnúť pre každý kanál zvlášť. Karta má neuveriteľne veľa možností routingu, vrátane napr. TalkBack funkcie, šo ju robí ideálnou voľbou pre menšie profesionálne domáce nahrávacie štúdio. Systém má rozhranie ADAT. Samozrejmosťou je ultra nízka latencia, kryštaľovo čistý zvuk, neuveritená dynamika, a "okrúhly" HW obvod 4K. Audio interface SSL 12 má 4 vstupy na mic/link, z čoho 2 sú Hi-Z, tzn. použiteľné napr. na gitaru či basgitaru. Mimo to má až 4 STEREO VÝSTUPY (!), z čoho 2 sú vedené na zadnom paneli zvlášť 6.3mm Jack pre ľavý a pravý kanál, a 2 sa dajú naroutovať v priloženom software SSL 360 z dvoch samostatných stero sluchátkových výstupov. SSL 12 má v cene aj software balík, viac info na stránke výrobcu. Solid State Logic SSL 12 SSL 12 je 12-in/8-out audio rozhranie napájané z USB zbernice, ktoré vám umožní dostať do počítača a z počítača zvuk v štúdiovej kvalite s minimom starostí a maximálnou kreativitou. Na základe úspechu SSL 2 a SSL 2+ vám SSL 12 ponúka viac. Viac vstupov/výstupov, viac výkonu a viac všestrannosti. SSL 12 je plne integrovaný so softvérom SSL 360°: Vaša riadiaca miestnosť SSL. Tu môžete priradiť ovládacie prvky monitora, vytvoriť viacero nezávislých mixov pre slúchadlá, vybrať si zdroj Loopback, prispôsobiť 3 používateľské tlačidlá na prednom paneli a mnoho ďalšieho. SSL 12 predstavuje kombináciu profesionálnych funkcií a pracovného postupu, akú ste doteraz v prenosnom stolnom rozhraní nevideli. Špičkové mikrofónové zosilňovače 4 nádherne detailné mikrofónové predzosilňovače na zachytenie každej nuansy každého vystúpenia s dostatočným zosilnením, aby si poradili s akýmkoľvek mikrofónom, ktorý pripojíte. Dvojstupňová konštrukcia využíva zmes špeciálne vybraných diskrétnych tranzistorov s nízkym šumom v kombinácii s integrovanými obvodmi, čo vedie k výnimočne nízkemu šumu (-130 dBu EIN) a vynikajúcemu rozsahu zosilnenia (62 dB). Plná prevádzková úroveň +24 dBu Na rozdiel od mnohých zvukových rozhraní napájaných z USB pracujú vyvážené linkové vstupy a výstupy na zariadení SSL 12 až do úrovne +24 dBu, čo vám umožňuje bezproblémovú integráciu s vašimi obľúbenými analógovými externými zariadeniami a inými zariadeniami s linkovou úrovňou. Konverzia a monitorovanie bez kompromisov Vďaka 32-bitovej prevodníkovej technológii, dokonalému stereo trackingu vľavo-vpravo a vyváženým výstupom, ktoré poskytujú dynamický rozsah vyše 120 dB, prináša SSL 12 výkon a spoľahlivosť.
ALTO Maxidrive 3,4
Ponukam na predaj speaker managment ALTO Polarity reverse and 5° phase adjustment steps allows each output phase rotation up to 360° degrees Bessel, Butterworth and Linkwitz/Riley Crossover filters up to 48dB/oct A/D and D/A converters for a 117dB dynamic range Each input and output with parametric Eqs Stereo digital input in AES/EBU format for MAXIDRIVE3.4 only Switching power supply Noise gate for each input and limiter for each output Dimensions (W×D×H): 483 × 300 × 44mm (19" × 11.8" × 1.7") Weight: 4kg (8.8 lb) A/D and D/A converters for 117dB dynamic range 10 factory presets/64 user presets ma vyrobnu vadu - od nova nijak raz nekomunikuje s PC (RS232,RS485), nejaky naznak komunikacie tam je (LCD ukazuje stav pri dialkovom ovladani, ale pc ho nikdy nedetekuje. zalozna bateria na doske procesora je vymenena za novu. vsetky parametre je ale mozne nastavovat cez predny panel. bol od nova namontovany v racku - pouzity tak 5x ako vyhybka a eq vratane krabice. cena pevna