bazár, predaj, inzercia, predám

Tesarska sekera 2

Kategória: Náradie

Tesarska sekera 2
Tesarska sekera 2
Podobné inzeráty
Mafell MKS 130 Ec tesařská ruční kotoučová pila
Tesařská okružní pila s prořezem 130mm, díky silnému motoru zvládne plný prořez bez poklesu výkonu, snadné a přesné nastavení hloubky řezu kolečkem se stupnicí. Jediný ve své třídě: Výkoný motor 2500W pro hloubku řezu 130mm Pro optimální manipulaci a lepší ovladatelnost tesařská okružní pila s pozvolným rozběhem otáček konstantní otáčky při zatížení, snížení rychlosti a ochranou proti přetížení je zajištěna velmi tichý a klidný chod bez hluku a vibrací naklápěcí systém až na 60° plynulé nastavení hloubky řezu + účinná brzda stojan pro perfektní výsledky řezání a optimální bezpečnost obsluhy. Příklad použití: Příčne a podélné řezy v masivním nebo lepeném dřevě Řezání izolačních sendvičových PUR(PIR) panelů Šikmé řezy až do 60 ° Použití materiálů: masivní dřevo, vrstvené dřevo, izolace, sendvičové panely
Cellfast sekera 2700 g ERGO
Štiepacia sekera disponuje kompozitnou rukoväťou, ktorá je vystužená sklenenými vláknami pre odpruženie pri náraze. Povrch je protišmykový a zaisťuje zvýšenú bezpečnosť pri práci. Cellfast sekera 2700 g ERGO je ideálna pre pokročilých a profesionálov.
Tesárska sekera 3x-veľká,stredmá,malá
Ponúkam zachovalé a kvalitné sekery(viď foto)*sekery sú nabrúsene a majú ručne vyrobené násady z Jasenového dreva-nepoškodené.!!! č.1, č.:1,2,4,5,6 už PREDANÉ Cena: ***č.3=60-.€ (šikovná k zakáľačkám)
Rozne naradie
Tesarska sekera Hoblik Lezecka suprava na elektricky stlp Loziskovy stahovac a ine... Cena podla dohody
predam - 2x starozitna sekera (nasada na porisko)
predam - 2x starozitna sekera (nasada na porisko), bez poriska, obe su vo velmi dobrom stave, nabrusene: - vacsia - 19cm dlha a ostrie 9 cm, hmotnost 1200, puncovana zn.LUNA, cena 30 eur - mensia - hmotnost 600, dlzka 15cm, ostrie 9,5 cm, cena 15 eur - PREDANE !!!
Sekera, kladivo, klin,
Sekera od 4€ Kladivo od 2€ Motyka plechová 1€, kovaná 3€ Panty na drevené dvere 4ks/ 6€