bazár, predaj, inzercia, predám

Tescoma emotion

Kategória: Sklo, keramika

Kúpim kusy z týchto Tescoma rady
Tescoma emotion
Podobné inzeráty
Kúp lacno sadu tescoma 6 šálok a 6 podšálok
Kúp lacno sadu tescoma 6 šálok a 6 podšálok Dôvodom predaja je to, že nepasuje to do mojej kuchyne, ktorá je inej farby.
Eco sada dóz - NOVÁ
Sklenené dózy s uzáverom z pravého dreva, masív, 3 ks značky Tescoma, kolekcia Woody, 2 ks značky Tesco. Úžitkový objem a rozmery: - väčšie dózy: 1,4 l po vrchnák, h 20 cm x 10 cm, - menšie dózy (Tescoma Woody) 0,55 l po vrchnák, h 12,5 cm x 10 cm. Všetky časti - sklo, drevo, guma v 100% stave. Tieto ekologické dózy sú vynikajúce pre dlhodobé uchovávanie potravín, drevený uzáver s tesnením zabezpečí, že potraviny v nej uchovávané nestrácajú svoju prirodzenú arómu, chuť a pri styku so sklom zostávajú nezávadné, priehľadnosť skla garantuje, že máte prehľad čo sa v nej nachádza a v akom množstve. Možný osobný odber Bratislava Rača alebo Nové mesto, viem zaslať aj poštou starostlivo zabalené. V ponuke mám aj iné veci na predaj, stačí kliknúť na moje meno kde sa zobrazia všetky moje inzeráty. V prípade záujmu píšte mail alebo volajte, na sms nereagujem.
salky na espresso TESCOMA
povodna cena 45 EUR v krabici v povodnom baleni (1 tanierik chyba)
Keramická forma na vianočku DELÍCIA Tescoma
Keramická forma na ľahkú prípravu domácej vianočky, recept je súčasťou balenia. Vhodná do všetkých typov rúr na pečenie, vhodná do umývačky. Nepoužitá nevhodný dar
Tescoma muffiny misky
4 x biele 4 x červené Nové, nepoužité, pc 50€ za 8 ks.