bazár, predaj, inzercia, predám

Testovnice uvlf

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Predám testovnice na uvlf - otázky a odpovede z chémie a biológie. Predám iba spolu. Predné strany majú známky používania, zvyšné strany vyzerajú skoro ako nové. Odpovede sú vyznačené iby ceruzkou.
Testovnice uvlf
Podobné inzeráty
Testovnice LF UK v BA  +  kniha s postupom na príklady
Predám TESTOVNICE z chémie a biológie na príjmačky na Lekársku fakultu Univerzity Komenského v Bratislave. Najnovšie vydanie. Ponukám jedny čisté testovnice(bez vyznačenych odpovedí ,dobré na vlastne poznamky a vyznačenia) a druhé s vyrazenými správnymi odpoveďami+ poznámky k otázkam a odpovediam. Súčasťou balíčka je aj kniha s komplet postupom a vysvetleniami a, správnymi odpoveďami k chemickým príkladom v testovniciach.Tieto testovnice su určené na prijmacky na všeobecne lekárstvo ako aj na zubarinu na LF UK v BA. Zhrnutie balíčka: 2x testovnice z CHEM (vyznačené + čisté) 2x testovnice z BIO ( vyznačené + čiste) + kniha s postupom a odpovedami na príklady z chémie. Pomocou tohto balíčka som bola prijatá na všeobecne lekárstvo v BA. Cena samostatne testovnic ( dokopy je ich 4) je 10 EUR. Cena knihy s vypočítanými príkladmi je 15 EUR. Cena komplet balíčka testovnice + kniha je 20 EUR. V prípade otázok ohľadom príjmačiek ma môžete kontaktovať prostredníctvom emailu : mijusik18@ :)
Testovnice na UVLF (chémia, biológia)
Ponúkam na predaj testovnice potrebné k prijímačkám na UVLF v Košiciach. Ide o biológiu aj o chémiu, mám aj staršie aj novšie vydanie, správne odpovede sú v zadnej časti a sú aj zakrúžkované ceruzkou pri každej otázke čo vám pri učení ušetrí kopu času. Viem poslať knihy aj poštou. Pre viac info napíšte mail. :)
Testovnice
Predam tieto dve testovnice - staršie vydanie k úspešným prijímačkam na LF UPJŠ. Testovnice si staršieho vydania ale od toho nového sa líšia iba v dvoch otázkach (čo som si ja všimla). Testovnice sú pokrúžkovane. Cena: dokopy 8€ + poštovné
Podklady na medicínu
Predám učebnice, sylaby, testovnice, materiály z kurzov. VŠETKO JE V PDF. Všetky učebnice čo sú na obrázku sa dajú kúpiť LEN VO FORME PDF. Cena za jednu 3€. 1.balik Martin - online kurz, webinar, doučovanie, príkladove testy z kurzu, testove otázky z chémie aj z biológie viac ako 1000 otázok z oboch aj so správnymi odpoveďami. Testy sú len príkladové, z doučovaní, pretože Martin žiadne testovnice ani nič podobné nevydáva! Učebnice potrebné na úspešné zvládnutie prijímačok sú v cene. = 55€ 2.balik UPJŠ - modelové otázky / testovnice v pdf forme, výpočty príkladov, cca 10 testov tak ako na prijímačkach 100 otázkových aj s odpoveďami = 50€ 3.balik 1.LF UK Praha, testovnice Bio-1730ot, Chem-1284ot, Fyz-1262 plus výpočty príkladov, sú tam aj správne odpovede = 45€ Veci z balíkov sa dajú kupovať aj samostatne. Treba napísať čo potrebuješ a na cene sa dohodneme. :)
Testovnice a prijímačkové testy LF UPJŠ
Predám testovnice na LF UPJŠ - rok vydania 2019. Biológia je nepopísaná, chémia ma zopár odpovedí vyznačených. (cca 100) Cena za testovnice - 25€ K tomu mám 10 testov na prijímačky LF UPJŠ aj so správnymi odpoveďami. Cena testov - 15€ Ak by ste mali záujem aj o testy aj o testovnice, CENA SPOLU - 30€ Osobný odber LE a okolie alebo posielam na dobierku.
Biochémia I UVLF skriptá
Predám skriptá pre UVLF pre prvý ročník Biochémia I. Adresa: Bratislava , alebo Košice internát UVLF