bazár, predaj, inzercia, predám

Tetovacie štúdio

Kategória: Zdravie a krása

Chcete nové tetovanie alebo staré prerobiť? Tatér s dlhoročnou praxou Vás pozýva do TATTOO štúdia.
Robím cez víkendy, sviatky, prázdniny.

V prípade záujmu ma môžete kontaktovať na facebooku Anastasia Gedeon, alebo Anastasia Tattoo Studio, kde mám aj viac fotiek hotových obrázkov

Mobil:
Viber WhatsApp
Fb Anastasia Tattoo Studio
Instagram anastasia.tattoo.gedeon
anastasia.tattoo@
Tetovacie štúdio
Podobné inzeráty
predám tetovacie, kozmetické kreslo
predám nevyužité tetovacie, alebo kozmetické kreslo v stave nového. Iva osobný odber. viac info po telefone.
Mini nechtové štúdio
Mini nechtové štúdio na aplikáciu polymérových nechtov v domácich podmienkach. Bez toxických látok – jednotlivé zložky nezapáchajú. Veľmi málo použité. Elegantná UV lampa, prírodný hodváb, nechtové šablóny, prípravná miska, klieštiky, 3 ks štetce, upravovač nechtov, savé tampóny, sada univerzalných nechtov, sada nechtov na francúzsku manikúru, dokončovacia emulzia, nechtové lepidlo, taška. 11 ks polymérových farieb – šedo-strieborná, biela, ružovo-hnedá, červená ako víno, tmavo fialová, bronzová, lilavá, horúca láva, staroružová, ružová a ľadová biela.
predám tetovaci set
Predám nový raz vyskúšaný cievkový tetovací strojček - ideálny pre profesionálnych umelcov alebo začiatočníkov! Sada obsahuje DVA tetovacie strojceky Vlastnosti: - Kvalitný a spoľahlivý cievkový mechanizmus pre presné a hladké tetovanie. - Nastaviteľná rýchlosť a sila, umožňuje prispôsobiť tetovanie podľa individuálnych preferencií. - Ergonomický dizajn pre pohodlné držanie a minimalizáciu únavy ruky. - Odolná konštrukcia, zaručuje dlhú životnosť strojčeka. Tento cievkový tetovací strojček je ideálny pre tvorbu detailných a precíznych tetovaní.
Tetovacie pero drakonhawk mast
Mast nano, kupovaný na jeseň 2022 takže ma asi 9 mesiacov a bežal dokopy asi 5 hodín, dostal som ho ako darček ktorý som myslel ze využijem ale nevyužijem ho.
tetovacie kreslo
polohovacie,hydraulické