bazár, predaj, inzercia, predám

The Weeknd koncert - lístok A státie vľavo pod pódiom

Kategória: Hudba, Koncerty

Predám 1 lístok na koncert v Prahe 6.8. - státie A vľavo pod pódiom (kúpené cez ) vstupenku Vám prepošlem priamo cez Ticketmaster - bezpečný prevod a vstupenka tak bude použitelná iba pre Vás! Cena je 220 eur.
The Weeknd koncert  - lístok A státie vľavo pod pódiom
Podobné inzeráty
DEPECHE MODE PRAHA STÁTIE A pod pódiom, FOS 1ks
Predám lístok na koncert kapely DEPECHE MODE do Prahy 30.7.2023, sektor státie A, teda státie priamo pod pódiom (FOS). Lístok kupovaný s cez Ticketportal, samozrejme s dokladom. Uprednostním osobný odber, ale môžem zaslať aj na mail po dohode.
The Weeknd Praha VIP Early Entry Listky
Predam VIP Premium Early Entry lístky na státie SEKTOR A VĽAVO na koncert The Weeknd: After Hours til Dawn Tour Vstupenka VIP EARLY ENTRY na státie A obsahuje: - Prednostný vstup do priestoru státia A pred ostatnými návštevníkmi - Prednostný prístup k pódiu - Upomienkový VIP laminát so šnúrkou - The Weeknd darček z limitovanej edície, exkluzívne pre VIP - VIP registrácia a prítomnosť koordinátora Cena 275 listok. Predam iba spolu za 550 eur. Lístky boli kúpené cez Ticketmaster v elektornickej podobe, čize lístky Vám môžem preniesť cez Ticketmaster transfer funkciu. Pripadne vybavime vsetko aj osobne v Galante.
The Weeknd - Praha Letisko
Ponúkam na predaj 2 lístky na koncert The Weeknd (6.8.2023) , ktory sa kona na letisku v Prahe. Momentalne su uz listky vypredane. Cena je uvedena za 1ks , avsak som ochotna sa na cene dohodnut. Listok sa nachadza v STANI A (vlavo pred podiom). Preferujem osobne stretnutie, kde pred vami vam poslem listky pripadne prinesiem vytlacene aby nedoslo k vzajomnemu oklamaniu. Po dohode aj zaslem. Ak by som nedvihala napiste mi spravu ozvem sa.
Lístok na koncert The Weeknd Praha 6.8.2023
Predám lístok na koncert The Weeknd After Hours til Dawn, státie A vpravo, Letiště Letňany, Praha 6.8.2023
The Weeknd - After Hours til Dawn v Prahe
Predám lístok na koncert The Weeknd After Hours til Dawn, státie B, Letiště Letňany, Praha 6.8.2023. Jedna sa o zberatelsky listok - Ticket Collector. Bohužiaľ sa neviem zúčastniť takže ho rad niekomu posuniem. Na cene sa vieme ešte dohodnúť. Lístok viem poslať postou alebo osobne. V pripade zaujmu ma kontaktujte mailom alebo telefonicky.
The Weeknd koncert Praha- lístok
Predám lístok na koncert The Weeknda v Prahe. Lístok je na sedenie v zóne A. Lístok bol kupovaný cez ticketmaster hneď v prvej vlne. Pôvodne kupovaný za 137€. V prípade záujmu prosím kontaktovať hlavne na mailovú adresu (cez prac.týžden len zriedka reagujem na telefonáty)