bazár, predaj, inzercia, predám

Thomas Aqua Multi Clean x10 Parquet

Kategória: Vysávače

Bezvreckový multifuknčný vysávač Thomas Aqua Multi je vhodný tak na suché, ako aj mokré vysávanie kobercov, podláh i parkiet. Zároveň sa dá použiť aj na tepovanie kobercov a čalúneného nábytku. Možnosť dokúpiť vrecká na vysávanie a elektre alebo online obchodoch. Obsahuje komplet príslušenstvo pozostávajúce z 8 nástavcov, rovnako je v cene špeciálny čistiaci prostriedok. Sací výkon sa dá regulovať, takže je vhodný tak na koberce s dlhým vlasom ako aj na vysávanie závesov, či vysávanie prachu so špeciálnym nástavcom. Je vo výbornom stave.
Odber možný len osobne v Bratislave alebo v Trenčíne.
Thomas Aqua Multi Clean x10 Parquet
Podobné inzeráty
Philips 8000 Aqua Plus 3v1 univerzály čistič -XC8347/01
Bezšnúrový vysávač Philips 8000 Aqua Plus 3 v 1 s jedinečnou hubicou Aqua vysaje a umyje jedným ťahom rôzne typy nečistôt. Okrem toho disponuje výkonnou hubicou na suché vysávanie a ručným vysávačom pre maximálne všestranné upratanie celého domu.mierne používaný, hlavica mopu má na vrchnej strane prasknutú jednu časť nádržky na vodu. Funkčný.
Vysávač vodný
Predám vysávač Robert-Thomas. Používaný, bezchybný stav. Farba ružová. Vysoký výkon, vodná filtrácia, bezvreckovy, tepovanie. Ostatné viď.link. Originál foto.
Robotický vysávač Roomba 976
Predám plne funkčný a veľmi málo používaný robotický vysávač Roomba 976. Vysávač je v 100% stave. Dal som do neho nové kefy a filter. POPIS: • Povysáva celú plochu domácnosti vďaka systému navigácie iAdapt 2.0 s vizuálnou lokalizáciou • Vysáva až 75 minút a pokiaľ je to potrebné, automaticky sa dobije a pokračuje • 5-krát výkonnejší 3-stupňový systém čistenia dôkladne povysáva prach, špinu, vlasy ale aj zvieracie chlpy • Aplikácia iRobot HOME umožňuje spustiť, naplánovať, alebo upraviť vlastnosti vysávania • Reporty Clean Map zobrazia mapu povysávaného priestoru Povysáva celú plochu domácnosti Systém navigácie iAdapt 2.0 v spojení s vizuálnou lokalizáciou pomocou kamery zabezpečuje, aby sa Roomba sama orientovala po ploche celej domácnosti a pamätala si svoju polohu. Dobije sa a pokračuje Plne nabitá zvládne vysávať až 75 minút, potom sa automaticky vráti na nabíjaciu stanicu, kde sa dobije, aby mohla pokračovať a povysávať všetky miestnosti. Až 5-krát výkonnejšia 3-stupňový systém čistenia AeroForce s Gen 2 motorom je 5-krát výkonnejší*, takmer bezúdržbový a dôkladne vysáva nielen pevné podlahy, ale aj koberce. V porovnaní s AeroVac systémom Roomba série 600 a 700. Vysáva všetky typy povrchov Automaticky prispôsobí zdvih čistiacej hlavy pre zabezpečenie optimálneho výkonu a plynulo prechádza medzi pevnými podlahami, menšími rohožami, dlažbou, kobercami a inými typmi podláh. Vyhľadáva nečistoty Senzory Dirt Detect upozornia Roombu na väčšie množstvo znečistenia a tá strávi viac času čistením týchto viac znečistených oblastí, až kým nie sú úplne čisté. Rozšírená aplikácia iRobot HOME Vďaka reportu Clean Map sledujte, kde všade vaša Roomba vysávala, alebo prispôsobte vlastnosti vysávania. Nechýbajú ani štatistiky, história a push správa po ukončení vysávania. Ideálna na vysávanie zvieracích chlpov Proti sebe rotujúce kefy odolné voči namotávaniu vlasov účinne zbierajú nečistoty a nevyžadujú takmer žiadnu údržbu. Vysokoúčinný filter zachytí až 99% alergénov, peľu a čiastočiek väčších ako 10 mikrometrov. Vyčlenenie vysávaného priestoru Pomocou virtuálnej steny Dual Mode (nie je súčasťou balenia) vyčleňte priestor, ktorý chcete vysávať, alebo vytvorte ochrannú zónu, do ktorej Roomba nevstúpi. Technológia Imprint Link Roomba 976 po skončení vysávania povie mopu Braava jet m6, že môže začať mopovať. Užite si úplne novú úroveň vyčistených podláh. TECHNICKÉ PARAMETRE: • Rozmery: 35,1 x 9,5 cm • Hmotnosť: 3,9 kg • Doba nabíjania: 2 hodiny • Filter: Vysokoúčinný filter • Výdrž batérie: až 75 minút • Typ batérie: Lithium Ion • Objem zásobníka: 0,6 litra • Maximálne pokrytie: 185 m2 • Maximálna výška prahu: 1,6 cm • Hlučnosť: 58 dB Obsah balenia: • iRobot Roomba 976 • Nabíjacia stanica Home Base • Sieťový kábel
Vysávač Rowenta clean and steam
Predám vysávač tyčový vysávač Rowenta clean and steam. Má tri roky v originálnej krabici aj s príslušenstvom. Vysávač bol použitý asi 4 krát a odvtedy stál na mieste. Prosím o sms. Ďakujem
Sada príslušenstva pre parné vysávače Rowenta Clean & Steam
Predám čisto novú sadu príslušenstva pre parné vysávače Rowenta Clean & Steam. V rámci Nitrianskeho kraja viem zdarma zabezpečiť dovoz.