bazár, predaj, inzercia, predám

Tiande, Femibion 1

Kategória: Zdravie a krása

Ponúkam na predaj TianDe, denne vložky energie bylin 6€ balik (mam 3ks)
bylinny čaj pre ženy 6€, koncentrat s malinovou stavou 20€, slipove vložky energie života 10ks za 18€.
Femibion 1 Výživový doplnok z 56 tabletoveho balenia ešte 39 tabliet, expiracia 11/23 za 12€.
Tiande, Femibion 1
Podobné inzeráty
Telový krém Tekutá náplasť
125 g
STOP bolestiam! Cena:11,80€ Telový krém Tekutá náplasť od TianDe prináša okamžitú úľavu boľavým kĺbom a je tiež skvelým pomocníkom pre vášnivých športovcov. Telový krém Tekutá náplasť od TianDe je ideálny pre milovníkov aktívnych tréningov, ale aj pre tých, ktorí pred posilňovňou dávajú prednosť gauču, resp. majú sedavý typ práce. Vďaka obsahu účinných aktívnych zložiek má krém silný zahrievací účinok. Obsahuje: škoricový esenciálny olej, ktorý zmierňuje svalové kŕče klinčekový esenciálny olej, ktorý zmierňuje bolesť pri zraneniach a natiahnutých svaloch, zlepšuje krvný obeh a zvyšuje imunitu esenciálny olej z jedle pomáha obnoviť normálnu výživu chrupaviek, zosilňuje mikrocirkuláciu krvi a lymfy v kĺbových tkanivách extrakt z pálivých červených papričiek má silný zahrievací účinok, regeneračné vlastnosti a prospieva k lepšiemu obehu krvi gáfor má analgetický a protizápalový účinok mentol má protizápalový účinok, analgetický účinok a antiseptické vlastnosti propolis, ktorý podporuje obnovu kĺbnych tkanív a prispieva k zvýšeniu pohybovej aktivity kĺbov výťažok z omanu pravého sa využíva pri bolestiach kĺbov, chrbta a kostí olivový olej má zmäkčujúce účinky na pokožku a vďaka nemu nebude vaša pleť ani po dlhodobom užívaní krému suchá či podráždená ​​Vďaka týmto pozitívnym účinkom je krém Tekutá náplasť od TianDe jeden z najobľúbenejších výrobkov TianDe. Navyše obsahuje viac ako 92% prírodných zložiek. Spolu s masážnym gélom Orthophyt a fytogélom na nohy Slavitom predstavujú trio veľmi obľúbených a účinných výrobkov, ktoré dodajú vašim nohám, kĺbom i celému telu pohyblivosť, ľahkosť, zdravie a krásu. Nech vám odteraz každý pohyb prináša len radosť, už žiadnu bolesť!
Bylinný čaj pre cievy s ďatelinou
Ponúkam na predaj za výhodnú cenu Bylinný čaj pre cievy s ďatelinou Zdravý srdcový rytmus = zdravé srdce. Bylinný čaj z Altaja má priaznivé účinky na kardiovaskulárny systém. Rastliny v bylinných čajoch radu Dary Shambala boli zozbierané na Altaji - v jednom z najčistejších regiónov na planéte. Z každého zrnka bylinného čaju TianDe je pri príprave získavané maximálne množstvo užitočných látok. Cenné vlastnosti altajských bylín zachováva inovatívne spracovanie surovín: vie sa, že vitamíny sú zničené pri zahriatí nad 70 ° C. Pri výrobe bylinných čajov TianDe je toto vylúčené. Byliny sú spracovávané za zníženého tlaku a pri optimálnej teplote, čo zvyšuje stupeň extrakcie pri opakovanej príprave čaju (v porovnaní s bylinnými čajmi, ktoré neboli takto ošetrené). Filtračné sáčky bylinného čaju sú uzavreté do trojvrstvového obalu, ktorý tvorí sáčok, škatuľka a fólia. To bezpečne uchováva vitamíny,makro a mikroprvky rastlín. Zloženie: Plod hlohu (CRATAEGUS CUNEATA FRUIT) 1200 mg List medovky lekárskej (MELISSA OFFICINALIS LEAF) 900 mg List a kvet ďateliny lúčnej (TRIFOLIUM PRATENSE HERB FLOWER) 900 mg Vnať pamajoránu obyčajného (ORIGANUM VULGARE HERB) 600 mg List podbeľa lekárskeho (TUSSILAGO FARFARALEAF) 600 mg List čaju javánského (ORTHOSIPHON STAMINEUS LEAF) 600 mg List brezy previsnutej (BETULA PENDULA LEAF) 600 mg List rozmarínu lekárskeho (ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF) 300 mg Kvet nechtíka lekárskeho (CALENDULA OFFICINALIS FLOWER) 300 mg Predajná cena je 9,20 Akciová cena 5 €
Produkty TianDe
Ponúkam produkty TianDe. Jedinečná kolekcia kozmeceutiky vyrábanej podľa 5000 rokov starých tradičných receptúr čínskej, tibetskej, altajskej medicíny s využitím moderných poznatkov vedy a pokročilých technológií Stačí napísať a dozvieš sa viac. Ďakujem
Masážny gél Orthophyt

125 ml
Cena: 11,60€ Masáž s gélom Orthophyt, tá správna výživa pre vaše kĺby! Gél prehreje, zlepší mikrocirkuláciu a regeneruje svaly i kĺby. Masáž s fytogélom Orthophyt má hrejivé účinky, zlepšuje mikrocirkuláciu v kĺboch, prispieva k zlepšeniu metabolických procesov. Špeciálna formula gélu umožňuje rýchle vstrebávanie účinných zložiek prípravku. Je ohohatený o biologicky dostupnú síru, ktorá zahrieva, stimuluje krvný obeh a funguje aj ako "doprava" pre ďalšie aktívne látky. Obsahuje spolu viac ako 96% prírodných zložiek, ktoré zabezpečia výživu a pohyb vašim kĺbom a svalom. Aktívne zložky Orthophytu Jedľa biela - má baktericídne účinky vďaka vysokému obsahu esenciálnych olejov a miazgy, stimuluje mikrocirkuláciu v tkanivách. Mäta pieporná - zlepšuje krvný obeh a látkovú výmenu v bunkách. Rozmarín - osviežuje, tonizuje a potláča množenie baktérií. Propolis - extrakt z propolisu zlepšuje mikrocirkuláciu, podporuje obnovu kĺbnych tkanív. Eukalyptový olej - zlepšuje regeneráciu buniek, zvyšuje regeneračnú schopnosť organizmu a prispieva k liečbe opuchov. Masážny gél Orthophyt od TianDe má na chrupavku, svaly a kĺby akumulačný regeneračný účinok. Odporúča sa na masáž celého tela, najmä oblasť kĺbov, nôh a chrbta.TianDe fytogélom Orthophyt viete kĺbom kompenzovať nedostatočný pohyb pri sedavom životnom štýle, ale i naopak - svaly a väzivo zahriať pred podaním športového výkonu.
Femibion 2
Predam Femibion 2, 3 neotvorene plata + 2 dni. Idealne osobny odber BA Petrzalka
FEMIBION 2
Ostalo mi jedno nové balenie výživového doplnku Femibion 2 ( od 13 týždňa tehotenstva až do pôrodu). Preferujem osobný odber BA Rača resp. Senec. Z balenia chýba 1 deň.