Tibetská huba - Kefírové zrná
Kategória:
Zdravie a krása
Kefírové mlieko pomáha naštartovať metabolizmus. Výroba vynikajúceho domáceho kefíru je jednoduchá. Posielam s postupom a starostlivosťou o zrná.
Domáci kefír je vyrobený kvasením pomocou kefírovej kultúry, ktorá žije a rozmnožuje sa v mlieku ,má mazľavú gelovitú konzistenciu bielej farby (ako mini mäkké ružičky karfiolu) a krmí sa laktózou.
ÚČINKY: Kefír zamedzuje zhromažďovaniu a hnitiu potravy v črevách, odkysluje organizmus, produkuje enzýmy , ktoré pomáhajú uvoľniť vo vode nerozpustné látky, rozkladá ťažko stráviteľné látky (napr. laktózu v mlieku a preto ty pre koho je mlieko ťažko stráviteľné , nemávajú s mliečnym kefírom problémy).
V tráviacom trakte sa dokáže vysporiadať s rôznymi nežiaducimi premnoženými kvasinkami, baktériami a vírmi, stimuluje imunitný systém.
Lieči - choroby nervov, vnútorné choroby, bronchiálne katary, sklerózy, ochorenie žlčníka, pečene, ľadvín, infekčnú žltačku, žalúdočné a črevné ochorenia, hnačky, zápchu, ochorenia krvi, vyrážky, ekzémy, candida (kvasinky).
Skúste piť domáci kefír z tibetskej huby a prejdú vám rôzne zdravotné problémy.
Stimuluje imunitný systém je vhodný ak máte intoleranciu na mlieko, vytvára zdravú črevnú mikroflóru, má probiotické účinky ....
Veľkosť: Násadu zŕn posielam v trvanlivom mliečku, v 0,5 l PVC fľaške. Objem mliečka oproti objemu fľaši je oveľa menší, aby sa mal kde ukladať plyn, ktorý vzniká pri fermentácii.
Hmotnosť celkovej zásielky: cca 200 g
Osobný odber TRNAVA
V prípade záujmu ma kontaktujte na , alebo smskou, prípadne mailom.
Domáci kefír je vyrobený kvasením pomocou kefírovej kultúry, ktorá žije a rozmnožuje sa v mlieku ,má mazľavú gelovitú konzistenciu bielej farby (ako mini mäkké ružičky karfiolu) a krmí sa laktózou.
ÚČINKY: Kefír zamedzuje zhromažďovaniu a hnitiu potravy v črevách, odkysluje organizmus, produkuje enzýmy , ktoré pomáhajú uvoľniť vo vode nerozpustné látky, rozkladá ťažko stráviteľné látky (napr. laktózu v mlieku a preto ty pre koho je mlieko ťažko stráviteľné , nemávajú s mliečnym kefírom problémy).
V tráviacom trakte sa dokáže vysporiadať s rôznymi nežiaducimi premnoženými kvasinkami, baktériami a vírmi, stimuluje imunitný systém.
Lieči - choroby nervov, vnútorné choroby, bronchiálne katary, sklerózy, ochorenie žlčníka, pečene, ľadvín, infekčnú žltačku, žalúdočné a črevné ochorenia, hnačky, zápchu, ochorenia krvi, vyrážky, ekzémy, candida (kvasinky).
Skúste piť domáci kefír z tibetskej huby a prejdú vám rôzne zdravotné problémy.
Stimuluje imunitný systém je vhodný ak máte intoleranciu na mlieko, vytvára zdravú črevnú mikroflóru, má probiotické účinky ....
Veľkosť: Násadu zŕn posielam v trvanlivom mliečku, v 0,5 l PVC fľaške. Objem mliečka oproti objemu fľaši je oveľa menší, aby sa mal kde ukladať plyn, ktorý vzniká pri fermentácii.
Hmotnosť celkovej zásielky: cca 200 g
Osobný odber TRNAVA
V prípade záujmu ma kontaktujte na , alebo smskou, prípadne mailom.
Podobné inzeráty
Predám kefírové zrná (Tibetská huba) na výrobu domáceho kefíru. Iba osobný odber v Špačinciach do prinesenej vlastnej nádoby/flašky s trochou mlieka, po telefonickej dohode.
Predám kefírové zrná. Je s nimi narábané, tak ako treba. Žiadny kontakt s kovom. Posúvam ďalej len čo mám navyše-momentálne 90g. Z 30g sa vám urobí z jedného dňa na druhý asi 3-4dcl kefiru- záleží od podmienok (teplota). Huba sa vám stále množí, nadbytok môžete posunúť ďalej. Cena za 30g/6€ + pošta prvou triedou 1,50€. Alebo osobný odber Trenčín-Juh. Poprosím vás, píšte mi e-mail, prípadne SMS. Ďakujem.
Predám stále množiace sa kefírové zrná (tibetská mliečna huba) na prípravu domáceho probiotického mliečneho kefíru.
Zrná boli „vypestované“ iba na nepasterizovanom mlieku z mliekomatu a premývané nechlórovanou vodou.
Zaslané množstvo, 25 g PL, postačuje na prípravu 250 ml kefíru.
Osobne: 5,00€
Cena s poštovným 1. triedou: 6,00€
Cena s poštovným na dobierku: 8,00€
Ponúkam veľmi dobre rozbehnuté, plodné kefírové zrno, známe aj, ako Tibetská huba.
Ak sa o ne postaráte (veľmi jednoducho), títo Kefíraci sa postarajú o Vás a budú Vám vyrábať chutný, kvalitný a hlavne zdravý Kefír po velmi dlhú dobu. (mne osobne už fungujú niekoľko rokov...)
Ako ho doladíte je len na Vás ;)
Ozvite sa, rád Vám poskytnem JEDNODUCHÉ inštrukcie, ako na to. (resp. poskytnem tlačenou alebo PDF formou)
Nazdravie!
Predam kefirove zrna krasne velke. Vysvetlim cely postup ak by to bolo potrebne. Pribalim Vam aj vytlaceny navod a informacie k postupu. Nekupujte predrazene probiotika toto Vam pomoze ovela viac.
Nápoj zamedzuje zhromažďovaniu a hnitiu potravy v črevách, odkysluje organizmus (aj keď je chuťovo kyslý, vyvoláva zásaditú reakciu v organizme), produkuje enzýmy, ktoré pomáhajú uvoľniť vo vode nerozpustné látky, rozkladá ťažko stráviteľné látky (rozkladá napríklad laktózu v mlieku, a preto tí, pre koho je mlieko ťažko stráviteľné, nemávajú s mliečnym kefírom problémy). V tráviacom trakte sa dokáže vysporiadať s rôznymi nežiaducimi premnoženými kvasinkami, baktériami a vírusmi a stimuluje imunitný systém