bazár, predaj, inzercia, predám

Tibetska huba (kefírové zrnká)

Kategória: Zdravie a krása

Ponúkam na predaj Tibetskú hubu / kefírové zrnká na prípravu zdravého domáceho kefíru. Návod ako na to vysvetlím po telefóne alebo osobne pri predaji.
Tibetska huba (kefírové zrnká)
Podobné inzeráty
Kefírové zrná, tibetská huba
Predám kefírové zrná (Tibetská huba) na výrobu domáceho kefíru. Iba osobný odber v Špačinciach do prinesenej vlastnej nádoby/flašky s trochou mlieka, po telefonickej dohode.
100% Plodné kvalitné Kefírové zrno / Tibetská huba
Ponúkam veľmi dobre rozbehnuté, plodné kefírové zrno, známe aj, ako Tibetská huba. Ak sa o ne postaráte (veľmi jednoducho), títo Kefíraci sa postarajú o Vás a budú Vám vyrábať chutný, kvalitný a hlavne zdravý Kefír po velmi dlhú dobu. (mne osobne už fungujú niekoľko rokov...) Ako ho doladíte je len na Vás ;) Ozvite sa, rád Vám poskytnem JEDNODUCHÉ inštrukcie, ako na to. (resp. poskytnem tlačenou alebo PDF formou) Nazdravie!
Kefirove zrnka
Ponúkam Tibetskú hubu /kefírové zrnká/ k príprave lahodného mliečneho nápoja. Ideálne k doplneniu probiotík do organizmu. Príprava jednoduchá, zvládne každý, samozrejme rád poradím. Zrnká sú aktívne, fungujú nonstop. Osobne alebo v prípade seriózneho jednania aj poštou./úhrada predom.. na dobierku neposielam - poštovné 2,70€/ Množstvo 1 PL = cca 25gr.
Tibetská huba/ kefírové zrná
Predám kefírové zrná. Je s nimi narábané, tak ako treba. Žiadny kontakt s kovom. Posúvam ďalej len čo mám navyše-momentálne 90g. Z 30g sa vám urobí z jedného dňa na druhý asi 3-4dcl kefiru- záleží od podmienok (teplota). Huba sa vám stále množí, nadbytok môžete posunúť ďalej. Cena za 30g/6€ + pošta prvou triedou 1,50€. Alebo osobný odber Trenčín-Juh. Poprosím vás, píšte mi e-mail, prípadne SMS. Ďakujem.
Tibetská huba
Predám kefírové zrna- (tibetská huba) 50g-3eura. Osobný odber v Dubnici nad Váhom tel.
Tibetská huba
Ponúkam Tibetskú hubu /kefírové zrnká/ k príprave lahodného mliečneho nápoja. Ideálne k doplneniu probiotík do organizmu.  Množstvo 1 PL = cca 25gr.