bazár, predaj, inzercia, predám

TIMBERLAND LONDON SQUARE PC: 169,90EUR

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám TIMBERLAND LONDON SQUARE Boot č.39,5 Pôvodná cena:169,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) Dámske topánky Timberland London Square čerpajú inšpiráciu z ikonických Timberland® 6-inch boot a pridávajú ženský šarm a eleganciu. Zimná obuv Timberland vysokého štýlu s prémiovým koženým zvrškom a zateplením. Pevná vyvýšená podrážka zaručí výbornú trakciu a komfort po celý deň. Dizajn je doplnený embosovaným logom Timberland po bokoch a tiež kovovými očkami šnúrok, ktoré sú praktické a umocňujú unikátny štýl.

Základné parametre:
- pevná vyvýšená podrážka s výbornou trakciou a komfortom
- pevný zvršok z pravej kože s vodeodolnou úpravou vás udrží v suchu
- okolie členku je veľmi príjemné na nosenie vďaka mäkkému olemovaniu
- jazyk je dokonale mäkký, aby netlačil pri nosení
- mäkká a zateplenie zaručí komfort a urdží vás v teple
- spevnená päta a špička
- vnútorná vložka Ortholite je hygienická a zlepšuje pohodlie
- nylonové šnúrky sú veľmi pevné a trvácne
- kovové očká na šnúrky
- embosované logo Timberland po bokoch

Materiál:
- zvršok z pravej kože je veľmi trvácny, vodeodolný a pôsobí prémiovo
- koža použitá na týchto topánkach je z garbiarní ocenených striebornou medailou za ekológiu, používanie energií a využívanie odpadu podľa organizácie LWG
- tradičná podrážka z gumy je veľmi trvácna a poskytuje optimálnu trakciu
- medzipodošva EVA poskytuje výborný komfort pri celodennom nosení

Výber veľkosti a rada od nás:
Pri výbere veľkosti sa riaďte tabuľkou veľkostí “ Dámska obuv značky Timberland”.
Unikátne zimné topánky plné elegancie a ženskosti, bez kompromisov po stránke kvality a pohodlia.
TIMBERLAND LONDON SQUARE PC: 169,90EUR
Podobné inzeráty
Celta, AquaQuest Defender Square Tarp
Ponukam celtu AquaQuest Defender Square Tarp, rozmer 3x3m, typ heavy duty- vhodna aj do zimy. Su na nej znamky pouzivania ale nieje poskodena. V spravnom setupe vie kludne vydrzat vietor v rychlosti 60km/h. Z niektorych recenzii som vycital ze vie vydrzat aj 90km/h. Cena 70e+poštovné Kontaktujte SMS alebo email.
Turistické topánky Bennon Castor, Dachstein a Timberland
Predám úplne nové, raz vyskúšané turistické - outdoor - trekové topánky Bennon Castor High. Pohodlná outdoorová obuv so zvrškom z odolnej lícovej usne Crazy Horse. Protiokopová ochrana špice zabraňuje poškodeniu povrchového materiálu v prednej časti. Terénna podošva a stabilizačná opora členku zaisťujú dobrú stabilitu aj pri chôdzi v náročnom teréne.Veľkosť 42 - vnútorná dľžka vložky 27 cm (odmeraná!). CENA: 45,-€. Dalej predám špičkové, veľmi zachovalé celokožené vysokohorské turistické topánky Dachstein. Je to stará klasika, topánky na cely život, vydržia všetko. Veľkosť 43 - vnútorná dľžka vložky 27 cm (odmeraná!). CENA: 55,-€. Predám skoro nové, asi 2x obuté celokožené dámske turistické kanady Timberland v 100% stave. Topánky sú vhodné na bežnú turistiku, ale ako aj na každodenné používanie. Veľkosť 41 - vnútorná dľžka vložky 26,5 cm. CENA 40,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms na tel.číslo alebo email - odpovedám každému.
Timberland Hikery - Gt Scramble Mid
Ponúkam na predaj obuv Timberland Hikery - Gt Scramble Mid, veľkosť EU 44, 28cm, 2 krát použité, žiadne poškodenia viď. foto
RED CHILI Spirit LV IV Pôvodná cena: 104,90Eur Lezečky
Predám lezečky RED CHILI Spirit LV IV č.40 Pôvodná cena: 104,90Eur Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (11212022) Dámska lezecká obuv Red Chili Spirit LV IV je kvalitný model určený pre začínajúce lezkyne. Úspešne ich využijete pri riešení bouldrových problémov, pri prvých výletoch na skaly alebo pri lezení na viacerých lanách. Lezecká obuv Red Chili Spirit LV IV má v porovnaní s pánskou verziou upravený spodok, vďaka čomu je dokonale prispôsobená ženskej nohe. Sú tiež vybavené integrovanou zónou Impact Zone, ktorá výrazne zlepšuje tlmenie päty. Dámska lezecká obuv Red Chili Spirit LV IV je vybavená podrážkou RX-1 AllRound. Poskytuje skvelý kompromis medzi trením a citom pre skaly. Vyznačuje sa tiež vysokou odolnosťou a poskytuje vysokú stabilitu pri lemovaní. Nájdete tu aj medzipodrážku RC-Support, ktorá zaručuje skvelý pocit stability a maximalizuje pohodlie obuvi. Dámska lezecká obuv Red Chili Spirit LV IV je tiež vybavená tromi remienkami VCR pre dokonalé prispôsobenie a neutrálnym kopytom s nízkym napnutím. Topánky Red Chili Spirit LV IV - kľúčové vlastnosti: Model určený pre začínajúce lezkyne; Perfektne sa osvedčia pri akejkoľvek lezeckej aktivite; Integrovaná nárazová zóna pre výrazne lepšie odpruženie päty; Podrážka RX-1 AllRound poskytuje skvelý kompromis medzi trením a citom pre skaly; Medzipodrážka RC-Support zaručuje skvelý pocit stability a maximalizuje pohodlie topánok. Tri popruhy na videorekordér pre dokonalé prispôsobenie; Topánky majú aj konopnú stielku;
SALEWA WS Multi Track Pôvodná cena: 156,90EUR Outdoor Obuv
Predám SALEWA WS Multi Track č.40 1/2 kód Pôvodná cena: 156,90EUR výrobku:64415-8670 Nový model na turistiku s Michelin® podrážkou. Skvelá turistická obuv sprodyšným sieťovaný zvrškom a novou Michelin ® podošvou. Špeciálny hybrydní dizajn pre širokú škálu aktivít ako hiking, beh a horský bicykel. Perfektný na nestabilnom kamenistom povrchu, bahne alebo tráve. Špeciálna vzorka je kompatibilný s s plochými MTB pedále. Oficiálne topánka závodu Red Bull X-Alps 2017. Rad: Mountain Training Activity: turistika, beh, bicykel Materiál: priedušný mesh Podrážka: Michelin® Multi Track Podšívka: priedušný mesh Hmotnosť: 255 g (veľ. 5UK) 3F System - anatomicky umiestnená bočná trojramenná výstuha v oblasti členku zaručuje stabilitu chodidla. Gore-Tex ® membrána zaisťuje maximálnu vodeodolnosť a priedušnosť. Ortholite - zabraňuje vzniku nepríjemného zápachu. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (01072019)
MAMMUT ULTIMATE V SO Hooded PC: 259,90EUR Vetrovka
Predám mikinu MAMMUT ULTIMATE V SO Hooded Jacket GORE-TEX INFINIUM č.M Pôvodná cena: 259,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (11212022) Outdoor / Turistika , Voľný čas , Lezenie Ochrana proti chladu , Ochrana proti vetru , Ochrana proti dažďu. Technológie DWR , Bluesign® , Gore-Tex® Windstopper® DWR Hľadáte multifunkčnú bundu na ďalšiu túru? Bunda Ultimate V SO s kapucňou ponúka všetko, čo potrebujete do premenlivého horského počasia. Vďaka 3-vrstvovému materiálu GORE® WINDSTOPPER®, ktorý je vhodný na celoročné použitie a vyvinutý výhradne s GORE®, je softshellová bunda úplne odolná voči vetru, aby vás ochránila pred chladnými poryvmi. Môžete sa tiež schovať za ochranu pred vetrom a bradu. DWR úprava na vonkajšom materiáli dodáva bunde vodoodpudivé vlastnosti a odolnosť voči dažďu a vlhkosti. Bunda má tiež membránu pre zvýšenú priedušnosť, ktorá vás ochráni pred prechladnutím po namáhavom úseku vašej túry a zároveň zabráni hromadeniu tepla pod oblečením. Ľahká podložka s otvorenou 3D štruktúrou zaisťuje optimálny transport vlhkosti vďaka savej povrchovej úprave, ktorá absorbuje vlhkosť od pokožky a urýchľuje proces schnutia. Celý rad funkcií, ktoré zaistia, že budete plne pripravení na ďalšiu túru vo vetre a počasí! Položka č.1011-00060 Hmotnosť [g]440 VLASTNOSTI Prepracovaná verzia klasiky: ľahšia a modernejšia Vetruodolný, elastický a odolný 3-vrstvový materiál GORE® WINDSTOPPER® vhodný na celoročné použitie, vyvinutý výhradne s GORE® Vodoodpudivá vďaka DWR úprave na vonkajšom materiáli S membránou Ľahká zadná časť s otvorenou 3D štruktúrou pre optimálne riadenie vlhkosti a väčšiu priedušnosť; jednofarebné alebo melanžové, v závislosti od farby Knôtový povrch na zadnej strane absorbuje vlhkosť z pokožky a urýchľuje proces schnutia 2-bodový systém nastavenia na kapucni s regulátorom označeným Press na vnútornej strane bundy Ochrana pred vetrom a bradou 1 skryté náprsné vrecko so zipsom 2 bočné vrecká so zipsom Kompletne integrovaný 2-cestný bočný zips pre ľahký prístup a optimálne vetranie Funkčné pútko na palec sa úhľadne zapína pri otvore Čiastočne elastický lem pre lepšie prispôsobenie Čiastočne lepené lemy zaisťujú efektívny a technický vzhľad a zabraňujú treniu na pokožke Vyrobené v Európe MATERIÁL A TECHNOLÓGIA Podšívka 100% Polyester Hlavný materiál - podložka 100% polyester Hlavný materiál - Membrána 100% polytetrafluóretylén Hlavný materiál - tvár 100% polyester Mammut Ultimate V Jacket má oficiálnu záruku od značky Mammut.