bazár, predaj, inzercia, predám

Titus Figurka Marvel, prava ruka

Kategória: Zberateľstvo

Predám pravú ruku pre Titusa, Marvel legends series z krabice figurky Yondu.
Titus Figurka Marvel, prava ruka
Podobné inzeráty
Funko POP - Rozpredám
Predám nerozbalené Funko POP figúrky. Pri záujme poprosím píšte mi email alebo sms. Inzerát aktuálny do zmazania. Osobný odber, alebo do Košíc možem priniest. Pozrite aj moje dalšie inzeráty. Na dobierku pošlem len pri kúpe figúrok minimálne za 20e. Ceny pevne. Blade Runner 2049 - 478 - Wallace -8e Fantastic Four - 566 - Super-skrull -8e Aquaman - 247 - Orm -8e Hellboy - 04 - Lobster Johnson -8e Star Wars - 247 - Enfys Nest -11e DC Super Heroes - 180 - Green Lantern -11e Men In Black - 717 - Edgar -14e Marvel 80 Years - 500 - Namor, The Sub-mariner -13e Hellboy - 03 - Abe Sapien -13e Angry Beavers - 323 - Daggett -11e The Lord Of The Rings - 532 - Gollum -14e Saga - 12 - Izabel -15e Queen - 96 - Freddie Mercury -15e Marvel 80 Years - 582 - Beta Ray Bill -16e Harley Quinn - 352 - Harley -16e Rick And Morty - 302 - Jerry -16e Star Wars - 406 - Gamorrean Fighter -15e Marvel 80 Years - Cyclops -15e Marvel 80 Years - Angel -14e Marvel - Doctor Strange -16e Marvel - Thor -16e Avengers - Nebula -15e WandaVision - Wanda(Halloween) -16e Avengers - Iron Spider -16e Thor Ragnarok - Hela -16e Avengers - Thanos -17e
FIGURKA MOON COOLECTIBLES
Predám VYPREDANÚ zberateľskú figúrku youtubera Moona, veľkosť vinylovej figúrky 15 cm. k figúrke je aj krabica, z ktorej však bola figúrka niekoľko krát vybraná. figúrka je v 100% stave, stav škatule asi 90%. Bez kartičky. Prvá kolekcia zberateľských figúrok práve dorazila, ale pozor: každé figúrky je len obmedzené množstvo. Táto figúrka Moona je teda nielen neskutočne prepracovaná, luxusná a kvalitná, ale hlavne je limitovaná! Na nič nečakaj a zaber tú svoju svoju, kým je čas.
Street fighter figúrka Ryu - 17,5 cm
Figúrka Ryu z kultovej hry Street fighter. Figúrka má cca 17,5 cm na výšku a má ďalšie vymeniteľné ruky/boxovacie rukavice. Figúrka je úplne nová, nepoužívaná, stála v krabici v skrini. Poštovné (dobierka) zahrnuté v cene. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom, telefonicky alebo SMS-kou. Na to, aby som Vám mohol poslať dres na dobierku, budem potrebovať Vašu adresu.
Funko POP Marvel figurky
Predam Funko POP Marvel figurky v original baleniach: Captain Amerika, Marco Verratti, Wayne Gretzky, Hawkeye, Nick Fury, Thor, (Spider-man je uz predany)po 10€, v pripade odberu viac ako 3 kusov cena dohodou a figurka Groota za 7€, 2x figurka Messi za 3€, futbalisti Cech, Lampard, Rooney, Nani za 2€. Vsetko perfektny stav. Dohoda mozna.
Kôň - historická figúrka
Mám na predaj cínového koňa. Ručná práca, maľované s veľkými detailmi. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Výška je 6,5 cm a dĺžka je 8 cm. Presné vyobrazenie koňa, ktorý v tej určitej historickej dobe bol. Koník má v strede dierku. Mám na predaj aj rytiera. Tiež ručná práca. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Rytier má výšku 10 cm. Presné vyobrazenie rytiera, ktorý v tej určitej dobe bol. Rytierovi som nechtiac sekerku čo mal v ruke odlomila. Je na fotke. Šikovný človek si ju prilepí lepom na kov, alebo dá zacínovať. Preto je rytier v zľave, nakoľko bol dosť drahý. Ak by ste mali náhodou aj o rytiera záujem, stojí 51 eur. Poštovné a balné je 4 eur vopred na účet. Píšte prosím na e - mail.
Rytier - historická figúrka
Mám na predaj rytiera. Ručná práca. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Je ťažký z kovu, cínovy. Rytier má výšku 10 cm. Presné vyobrazenie rytiera, ktorý v tej určitej dobe bol. Rytierovi som nechtiac sekerku čo mal v ruke odlomila. Je na fotke. Šikovný človek si ju prilepí lepom na kov, alebo dá zacínovať. Preto je rytier v zľave, nakoľko bol dosť drahý. Poštovné a balné je 4 eur vopred platba na účet. Mám na predaj aj cínového koňa. Ručná práca, maľované s veľkými detailmi. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Výška je 6,5 cm a dĺžka je 8 cm. Presné vyobrazenie koňa, ktorý v tej určitej historickej dobe bol. Koník má v strede dierku. Cena koňa je 50 eur a poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Píšte prosím na e - mail.