bazár, predaj, inzercia, predám

Tlačiareň

Kategória: Ostatné

Predám tlačiareň HP DeskJet 2720E .Tlačiareň je kompaktná a cenovo dostupná tlačiareň, ktorá je ideálna na domáce použitie. Je ľahké ju nastaviť a používať. Dokáže tlačiť, skenovať a kopírovať. Navyše má bezdrôtové možnosti, takže môžete tlačiť odkiaľkoľvek vo vašej domácnosti. Tlačiareň je minimálne používaná. Má skvelú hodnotu za svoju cenu. Má tiež vstupný zásobník na 60 listov a výstupný zásobník na 25 listov. Okrem toho podporuje širokú škálu veľkostí papiera vrátane 4x6 palcov, 5x7 palcov a 8x10 palcov. Tlačiareň bude za 30€ a + 2 tonery každý za 10 € . Všetko spolu 50€.
Tlačiareň
Podobné inzeráty
Najlacnejšia mobilná VRP tlačiareň s ročnou licenciou
Predám mobilnú tlačiareň Print&Go pre virtuálnu registračnú pokladňu VRP pre Andorid zariadenia (aplikácia Pokladnica), PC alebo notebook. Balenie obsahuje: - Tlačiareň - USB kábel - Adaptér - Návod na použitie - Ročnú licenciu pre jedno zariadenie (mobil/tablet) Šikovná tlačiareň Print&Go je síce malých rozmerov ale vydrží veľa. Je vyrobená z odolného plastu a jednoduchá na použitie. Pomocou Bluetooth sa pripojí k vášmu Android inteligentnému telefónu alebo tabletu v priebehu sekundy a tak je vždy pripravená pre rýchlu tlač. Tlačiareň má vlastnú batériu vďaka ktorej nie ste obmedzovaný elektrickým zdrojom napájania. Batéria vydrží dni alebo aj týždeň bez nabíjania v závislosti od intenzity tlače. Skvelá pre podnikateľov, ktorí potrebujú jednoduchú a rýchlu tlačiareň alebo potrebujú byť mobilný. Tlačiareň je schopná poňať väčšiu rolku papiera s priemerom 50mm, čo predstavuje návin papiera až 20 metrov. To je dostatočná kapacita pre dennodennú potrebu. Rolku s termopapierom preto je treba menej často meniť. Pomocou aplikácie Bločkomat je možné túto tlačiareň použiť pre Virtuálnu registračnú pokladnicu. Tlačiareň prichádza s ročnou licenciou. Tlačiareň môžete využiť aj pre viac zariadení/IČO súčasne. Nakoľko sa licencia spojí so zariadením (mobil/tablet) na ktorom bola aktivovaná, stačí si dokúpiť na ďalšie zariadenie ďalšiu licenciu alebo licenciu od daného mobilného zariadenia odpárovať a zaregistrovať ju pre nové zariadenie. Licencia nie je viazaná na konkrétnu tlačiareň. S jednou licenciou viete tlačiť na ľubovolnom počte tlačiarní. Toto nové zariadenie vám viem poslať poštou na dobierku (cena 6 EUR s DPH) alebo si ho viete vyzdvihnúť po dohode osobne v Bratislave a v Pezinku.
Predám profi fototlačiareň EPSON SURECOLOR P900
Predám nerozbalenú profesionálnu tlačiareň formát A2+ za smiešnu v ešte 1 a 3/4 roka v záručnej dobe. Na pár fotiek to nevyužijem. mobil: Aby ste vedeli čo to je; SureColor SC-P900 Profesionálna fotografická tlačiareň Veľmi kvalitná fotografická tlačiareň (pre formát až A2+) pre profesionálnych fotografov a výtvarníkov, ktorým záleží na dizajne Minimalistický dizajn Nový automatický podávač hárkov Voľba MK/PK bez spotreby čierneho atramentu Tlačiareň SureColor SC-P900 bola vyvinutá pre tvorivých používateľov so zmyslom pre detail, ktorí ocenia výkonný hardvér a estetický vzhľad. V modeli SC-P900 sa podarilo skvele skĺbiť formu s funkciou. Presnosť a kvalita výstupu je ďalej posilnená najhlbšími odtieňmi čiernej farby a rozšíreným farebným rozsahom modrej farby.
Prinker Tattoo tlačiareň
Predám tlačiareň na tetovanie. Tlačiareň je nová, bola len odskúšaná. Táto tlačiareň tlačí iba čiernu farbu ! Posielam na dobierku Dohoda možná :) Keby ste mali nejake otázky neváhejte mi napísať :)
3 D tlačiareň
Predám malokrat použitú 3D tlačiareň. Tlačové lôžko je na jednom mieste poškodené, avšak je plpoužiteľné ale aj vymeniteľne (cena nového lôžka je cca. 20 eur) Popis: 3D tlačiareň na zostavenie platne MP10 300 x 300 mm | Magnetická vyhrievaná stavebná doska | Funkcia obnovenia tlače | Asistované vyrovnávanie | Dotyková obrazovka Ľahko prístupný magnetický extrudér: Odnímateľný magnetický vozík poskytuje jednoduchý štartovací bod pre zmenu na extrudérový systém podľa vášho výberu. Práca na vašom stroji je pohodlnejšia ako kedykoľvek predtým. Demontáž 2 skrutkovej hlavice: Prístup k vašej hlavici je jednoduchý, čo umožňuje rýchlu výmenu hlavy nástroja. Prepnite z 0,4 mm na 0,6 mm trysku bez problémov s výmenou trysky. Rýchle, pohodlné a jednoduché. Vyhrievané, odnímateľné a flexibilné tlačové lôžko: Toto veľké tlačové lôžko s rozmermi 300 x 300, ktoré dokáže ľahko dosiahnuť 100 °C, uľahčuje odstraňovanie výtlačkov ako kedykoľvek predtým. Vďaka magnetickej platforme je samotné čistenie a vyberanie postele jednoduché a priamočiare. Senzor úrovne asistovaného lôžka: Pomocou snímača úrovne je vyrovnanie jednoduché. Zistí rozdiely v posteli, čo vám umožní nastaviť presný Z offset, aby boli prvé vrstvy hračkou. Dvojitý portál Y: Dvojitý portál Y poskytuje stabilnú základňu pre tlačové lôžko, čím sa minimalizuje kolísanie, ktoré sa vyskytuje v modeloch 3D tlačiarní s jedným portálom Y. Výsledkom sú čistejšie výtlačky a predchádza sa potrebe opätovného vyrovnávania.
Offline GRBL 1.1 kontrolér pre CNC, Laser gravírku a pod
Inzerát je platný do zmazania technické údaje Názov MKS TFT35 Verzia V1.0 Veľkosť 110*65mm Napätie DC 5V Procesor STM32 Wireless WiFi/APP/Cloud (modul nieje súčasťou) Súborový Formát a G-kód na čítanie kódu z USB kľúča/SD karty (lg-16g) Veľkosť obrazovky 3,5 palca Aktualizácia firmvéru pomocou SD Advantage Preview G-code (pre 3D tlačiareň) CPU 32 bit ARM, Cortex-m4 (168 MHz) Online prepínanie medzi viacjazyčnými 7 typmi jazykov (nieje tam slovenčina a čestina) Firmvér kompatibilný s GRBL, Smoothieware, Marlin Ďalšie funkcie (pre 3D tlačiareň) l. Tlač od bodu prerušenia. 2. Uloženie tlače po výpadku prúdu. 3. Detekcia výpadku vlákna. 4. Automatické vypnutie po dokončení tlače. Automatické vypnutie Zariadenie sa po dokončení tlače automaticky vypne. (pre 3D tlačiareň) (Potrebujete externý modul, napr. MKS PWC) púzro tlaČené na 3D tlačiarni z PLA materiálu Inzerát je platný do zmazania. skontrolujte podľa obrázkov zhodu s vašim ========================================================= možný osobný odber , poprípade zašlem dobierkou cez spoločnosť PACKETA+4,60€ ( dobierku platíte vy ) vašu adresu mi prosím posielajte v takomto tvare : - meno a priezvisko - ulica , číslo, názov odberného miesta Packety/Z-BOX - mesto , psč - telefónne číslo !!!! Píšte na email pretože číslo je vymyslené. Ďakujem ========================================================= Jedná sa len o predaj o výmenu nejavím žiaden záujem, taktiež CENA je PEVNÁ a na nezmyselné "protiponuky" NEBUDEM REAGOVAŤ . ďakujem za pochopenie. Inzerát je platný do zmazania
Tlačiareň na chladenie transcan
Predám Auto tlačiareň Tlačiareň do chladiarenskeho auta carier Značka transcan Dôvod predaja nepoužívam Vratane poštovného kdekoľvek na slovensko