bazár, predaj, inzercia, predám

Tlačiareň Konica Minolta PagePro 1300W

Kategória: Ostatné drobné

Predám staršiu ale funkčnú čierno bielu tlačiareň značky Konica Minolta PagePro 1300W.
Predám za symbolickú cenu 10€.
Tlačiareň Konica Minolta PagePro 1300W
Podobné inzeráty
Toner Konica Minolta A0DK452 (MagiColor 4600) (cyan)
Predám nerozbalenú nepouživanú originalnu tonerovu kazetu Konica Minolta A0DK452 (MagiColor 4600) vo farbe azúrová (cyan). Kapacita tonera je 8000 stran. Toner od vyrobcu Konica Minolta spĺňa medzinárodne štandardy, vďaka čomu je garantovana vysoka kvalita tlače. Povodná cena cca 250€ moja cena len 10€ Osobný odber: Bardejov, Prešov alebo posielam aj na dobierku
Toner Konica Minolta TN712, A3VU050, čierna
Predám nepouživanu nerozbalenu originalnu tonerovu kazetu Toner Konica Minolta TN712, A3VU050, čierna (black), originál. Kapacita tonera je 40800 strán. Toner od výrobcu Konica Minolta spĺňa medzinárodné štandardy, vďaka čomu je garantovaná vysoká kvalita tlače. Povodna cena cca 90€ moja cena len 10€ (mam 3ks) Osobný odber: Bardejov, Prešov alebo posielam aj na dobierku.
Apple iOS VRP tlačiareň
Predám VRP tlačiareň Bločkomat Print&Go v2 Tlačiareň má nainštalovanú SK znakovú sadu aby tlačila diakritiku. Tlač diakritiky bola overená úspešný tlačovým testov SK znakov. Možnosť pripojiť aj platobný terminál SumUp Air a tlačiareň vie tlačiť potvrdenie o platbe. Balenie obsahuje: - Tlačiareň s upraveným softvérom pre tlač z Apple zariadenia s SK jazykovou sadou - USB kábel - Adaptér - Návod na použitie Tlačiareň sa dá nabíjať cez USB. Vhodná do auta alebo pre TAXI. Šikovná tlačiareň Blockomart Print&Go v2 pre Apple iOS zariadenia je síce malých rozmerov ale vydrží veľa. Je vyrobená z odolného plastu a jednoduchá na použitie. Pomocou Bluetooth sa pripojí k vášmu Apple zariadenniu v priebehu sekundy a tak je vždy pripravená pre rýchlu tlač. Tlačiareň má vlastnú batériu vďaka ktorej nie ste obmedzovaný elektrickým zdrojom napájania. Batéria vydrží dni alebo aj týždeň bez nabíjania v závislosti od intenzity tlače. Skvelá pre podnikateľov, ktorí potrebujú jednoduchú a rýchlu tlačiareň alebo potrebujú byť mobilný. Tlačiareň je možné spárovať priamo v aplikácii VRP2 a použiť pre tlač z Virtuálnej registračnej pokladnice. Tlačiareň na upravený softvér pre tlač z Apple zariadení v slovenskom jazyku s diakritikou.
VRP tlačiareň
Predám VRP tlačiareň Bločkomat Print&Go v2 aj s ročnou licenciou na tlač z VRP a zárukou. Tlačiareň má nainštalovanú SK znakovú sadu aby tlačila diakritiku. Tlač diakritiky bola overená úspešný tlačovým testov SK znakov. Možnosť pripojiť aj platobný terminál SumUp Air a tlačiareň vie tlačiť potvrdenie o platbe. Balenie obsahuje: - Tlačiareň - USB kábel - Adaptér - Termopapier - Ročný licenčný kľúč pre aplikáciu Bločkomat na tlač z VRP Tlačiareň sa dá nabíjať cez USB. Vhodná do auta alebo pre TAXI.
Cierna farba do tlaciarne Konica magicolor 1600w
Predam len rozbalenu ciernu farbu do tlaciarne. Kompatibilna s Konica minolta magicolor 1600w, 1650EN, 1680MF, 1690MF, 1700W
Konica Minolta Bizhub 3300P
Predam použivanu, plné funkční laserové tlačiareň plus farby v nej.