bazár, predaj, inzercia, predám

Toaleta pre mačku

Kategória: Chovateľské potreby

Predám 2 používanú, vydezinfikovanu toaletu pre mačku Nestor 56x39x38, 5. Prikladám doklad od jej kúpy.
Toaleta pre mačku
Podobné inzeráty
Kvalitné krmivo pre mačku
Kvalitné krmivo pre mačku Royal Canin kapsičky Gastrointestinal pre dospelú mačku / 1,10€ ks Bozita Kitten mäsko pre mačiatka 370g / 1,40€ ks. Minimálny odber krmiva aspoň 5 kusov Pre viac info správa
toaleta pre macku
Predam toaletu pre macku je pouzivana v dobrom stave povodna cena 15 € teraz 5 € + posta prosim piste email cislo je vymyslene dakujem
Toaleta pre mačky Savic Nestor Jumbo
Predám nepoužívanú toaletu pre mačky hnedo béžovú. Pre veľké plemená mačiek: Krytá toaleta s odklápacou prednou časťou pre jednoduché a rýchle čistenie, vrátane filtra z aktívneho uhlia. Rozmery: D 66,5 x Š 48,5 x V 46,5 cm. Savic toaleta pre mačky Nestor Jumbo s rozmermi XXL poskytne veľa miesta aj mačkám veľkých plemien. Pre rýchle a jednoduché čistenie toalety je možné vyklopiť kryt s priehľadnými dvierkami. Tak dosiahnete pohodlný prístup do zadného priestoru toalety. Vďaka premysleným detailom sú toalety pre mačky Nestor Jumbo maximálne hygienické a pre Vášho miláčika maximálne pohodlné. Prednú časť vrátane vyklápacích dvierok je možné odklopiť, a tak si uľahčiť čistenie toalety. Navyše je možné kryt toalety, ktorá je k vaničke pripevnená pomocou štyroch úchytov, kompletne sňať a potom rýchlo a jednoducho vymeniť stelivo. Vďaka vymeniteľnému uhlíkovému filtru, ktorý je integrovaný v kryte, sa nedostanú von nepríjemné pachy. vhodná pre veľké plemená mačiek s veľkými dvierkami priestorná odklápacia predná časť snímateľný kryt integrovaný úchyt v kryte 1 filter z aktívneho uhlia súčasťou dodávky Made in Belgium Rozmery: celkom: cca D 66,5 x Š 48,5 x V 46,5 cm vchod s lietacími dvierkami: cca Š 25 cm x V 26,5 cm výška vaničky: vpredu cca 14 cm, vzadu cca 27 cm výška vstupu: cca 16 cm Poznámka: Toaleta pre mačky Nestor Jumbo je veľmi vhodná na privykanie bojazlivých mačiek a mačiatok na toaletu s krytom. Spočiatku nechajte kryt vyklopený, aby si mačka na toaletu pomaly zvykala.
✅ GPS obojok, GPS elektrický obojok pre psa i mačku
✅ Dobrý deň, Predám GPS elektrický obojok pre psa, mačku, dobytok. GPS obojok je úplne nový, nepoužívaný, 100% funkčný. K obojku je mobilná aplikácia, v ktorej po nainštalovaní do vášho smartphonu uvidíte polohu vášho zvieraťa a aj históriu jeho polohy. Polohu viete sledovať aj cez PC, prípadne pošlete obojku sms a obojok vám odpíše svoju GPS polohu. To znamená že pre správne fungovanie sa do obojku vkladá mikro-SIM karta. Funkcie: - aktuálna poloha vášho zvieratka na mape v PC / mobile. - Spätná história trasy, zobrazenie históre GPS polohy . - Nastavenie geo hranice - Určiť si maximálnu virtuálnu hranicu na mape, pričom po jej prekročení budete upozornený. - Detekcia pohybu GPS obojok je vodotesný - IP66. Dĺžka obojku je univerzálne nastaviteľná. Vstavaná nabíjacia batéria. Vysoká presnosť určovania polohy s odchýlkou max. do 3 m. Výdrž batérie je cca 2 týždne. Inzerát je platný do zmazania.
Búdka pre mačku
Predám izolovanú búdku pre mačku.Vonkajší rozmer ŠxVxD 54x70x43 cm. Vnútorný 35x40 cm plus chobička 18x48.Pre viac informácií ma kontaktujte mailom. Po dohode pošlem aj na dobierku hmotnosť je okolo 50kg.Cena je 70€+ poštovné.Viem priviesť po trase Bardejov-Vranov N/T. Bardejov-Prešov.
Predám vankúš pre psa, mačku
Predám nový, nepoužívaný vankúš pre psa alebo pre mačku. Do búdy alebo do interiéru na podlahu. Vodeodolný materiál. Prírodná náplň - seno, slama. Zips. Rozmer 75 x 70 cm.